- Objednávka byla učiněna 7.12., ač bylo několikrát ze strany prodejce potvrzeno doručení do vánoc, objednávka byla doručena na zásilkovnu 27.12. tudíž po vánocích.
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 15. - 21. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, vlivem sezónního nárůstu objednávek, došlo k celému zpoždění, za což se omlouváme.
Specialista zákaznické podpory -
- Knihy měly být doručeny do 23.12, dnes je 30.12 a bohužel ještě nepřišly. Obchod na email s dotazem neodpověděl.
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 22. - 28. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, vlivem sezónního nárůstu objednávek, došlo k celému zpoždění, za což se omlouváme.
Specialista zákaznické podpory -
Balík jsem objednával 15.12, dnes je 28.12 a stále mi nepřišel ani email o potvrzení objednávky. Zboží bylo potvrzeno na skladě. Pomalá doprava.
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 21. - 29. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, vlivem sezónního nárůstu objednávek, došlo k celému zpoždění, za což se omlouváme.
Specialista zákaznické podpory -
Je nesmysl posílat dotazník spokojenosti před tím, než je objednávka doručena.
На сайте написано что товар на складе. Но как оказалось, на складе в США.
Dear Customer,
Thank you for your review.
The product you ordered was in availability at the time of your order - 50% chance - we will search the world - products in this availability means they are harder to find. For these titles, we are unable to give a more precise delivery date and unfortunately, we are unable to give a more precise timeframe for delivery (we only estimate a 4-7 week timeframe). Therefore, we do not provide an estimated delivery date in the confirmation email. This information was also maintained on the website on the day of ordering. For the time being, we have not been able to secure the goods, for this reason we have not informed you about the progress of the order. As soon as the product is available, you will receive information via email.
Thank you for your understanding.
Wishing you a nice day,
Customer Support Specialist -
Nekolikrat mi bylo zmeneno misto dodani. Nakonec dodano do ppl parcel shopu, i kdyz bylo objednano na zasilkovnu. Dodano 14 dni od objednani, byt bylo skladem. Parcel shop ktery mel mit otevreno do 17:30 byl 23.12. V 16:15 zavreny. Takze jako vanocni darek to fakt nedopadlo.
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Z důvodu extrémního přeplnění odběrných míst, byla objednávka přesměrována na nejbližší odběrné místo a obratem expedována z našeho skladu.
Specialista zákaznické podpory -
knihu, jednu , jsem neobdržel, a objednal jsem jen jednu, proč zmiňujete knížku dvakrát?
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 29. 12. - 05. 1. 2023, s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Expedice proběhla dne 27. 12.
Specialista zákaznické podpory -
Z kniha skladem, když jsem objednával se stala kniha někdy později, nebyl jsem o tom informován. Pak už jsem ponechal objednávku v platnosti a stále čekám. To se nedělá, je třeba při změně informovat zákazníka, ne až na dotaz, když v době dodání nepřichází.
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 19 - 22. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. U dodavatele však došlo k vyprodání, následně jsme Vám zaslali informaci o novém termínu naskladnění.
- Nekomunikace
Predpokladanej dotisk knihy na 13.12., je 23. a zadne info jsem nedostal. Kdyz knihu vyhledam znova, tak je tam 50% prohledame cely svet” ♂️
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 19. - 22. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, u amerického dodavatele došlo ke změně termínu, o kterém jsme informovali emailem, dále situaci zásilky prověřujeme a budeme Vás informovat.
Specialista zákaznické podpory -
- Uvedeno, že mají zboží skladem, ale nebylo.
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 16 - 22. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Objednávka byla za Vaší strany stornována.
Specialista zákaznické podpory -
Strašné zmatky s výdejním místem.Nakonec zásilka sice dorazila,ale zvolené výdejní místo bylo hrozné,čekala jsem přes 20 minut,sice tam byly tři prodavačky,dvě si ale povídaly, a obsluhovala pouze jedna,zřejmě ta nejpomalejší.
děkujeme za Vaši recenzi.
Mrzí nás Vaše zkušenost s odběrným místem dopravce, bohužel, za odpovědnost a chování zodpovídá odběrné místo.
Specialista zákaznické podpory -
Chcete ohodnotit, když jste mi zboží ještě nedodali? Nemůžu být spokojený, když ještě nic nemám. Zřejmě ani podle trackování zásilky nestihnete termín doručení.
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 19. - 22. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, vlivem sezónního nárůstu objednávek, došlo k celému zpoždění, za což se omlouváme. Expedice objednávky proběhla dne 21. 12.
- Velice dlouhé dodací lhůty
Zboží stále nedorazilo a ani žádná zpráva od obchodu.
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 20. - 22. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, vlivem sezónního nárůstu objednávek, došlo k celému zpoždění, za což se omlouváme. Expedice objednávky proběhla dne 22. 12.
- nic nedodáno
Moje první zkušenost a hrůza. Objednáno na začátku prosince, dodání 14. - 19.12., 19. 12. informace, že zboží bude předáno zásilkovně, ale od té doby nic. Psala jsem na podporu a bylo mi řečeno, že zboží bude odesláno 20.12. a světe div se zase nic. Jsem opravdu naštvaná, objednávala jsem včas, protože to měl být dárek pro syna a teď už nestihnu koupit jinde. Již nikdy víc.
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 14. - 19. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, vlivem sezónního nárůstu objednávek, došlo k celému zpoždění, za což se omlouváme. Expedice objednávky proběhla dne 21. 12.
- Nespolehlivost,velká!!!!
Ano, moje chyba, že jsem tomuto obchodu automaticky věřila, a nekoukla se na recenze. V celku se mi protočily panenky a začala se vážně bát. Dokážu pochopit i zmatek před Vánoci, kterým (bez nějaké omluvy) argumentovala paní na telefonu, když sem se začala já schánět kde to vázne, ale taky nevěřím, že to je jen Vánoci.. cizí recenze z obbobí třeba z léta mluví za vše. Asi bych čekala aspoň nějakou slušnost, prostě jen info o změně času doručení , zvlášť když objednávku sem už zaplatila (jako to dělají slušnější obchody) Ne, prostě ne... tohle nejsou obchodníci, od kterých bych si v budoucnu chtěla něco kupovat.POZOR A ČTĚTE RECENZE LIDI, I NA TAK BANÁLNÍ ZBOŽÍ JAKO JSOU KNIHY. :/
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 16. - 21. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, vlivem sezónního nárůstu objednávek, došlo k celému zpoždění, za což se omlouváme. Expedice objednávky proběhla dne 21. 12.
- Zadne info o objednavce
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 19. - 27. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Expedice proběhla dne 22. 12.
- Nemám zpětnou vazbu, že zboží objednané 9.12.2022 vůbec do vánoc dorazí
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 14. - 20. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, vlivem sezónního nárůstu objednávek, došlo k celému zpoždění, za což se omlouváme. Expedice objednávky proběhla dne 21. 12.
- Dlouhá dodací doba
Velmi se omlouváme za prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 16. - 21. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, u amerického dodavatele došlo k neočekávanému zdržení, o kterém jsme informovali emailem, dále situaci zásilky prověřujeme a budeme Vás informovat.
- Zatím žádná
Pomalé vyřízení, zatím není ani že připraveno k odeslání, ani omluva za zpoždění. Na to že dodání mělo být mezi 19.-21.12. Už představám věřit, ze dárek dorazí včas
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 15. - 20. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Expedice proběhla dne 20. 12., omlouváme se za toto prodlení vlivem sezónního nárůstu objednávek.
Specialista zákaznické podpory -
Objednávku jsem vytvořila 5. 12. a zboží u sebe stále nemám a bůhví, kdy mi bude doučeno.
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 9. - 14. 12., s tím, že se může ještě změnit. Bohužel, u amerického dodavatele došlo k neočekávanému zdržení, situaci zásilky prověřujeme a budeme Vás informovat.
Specialista zákaznické podpory