- dlouhé dodací lhůty, odlišné od těch co deklarují u zboží
- přeprodávají zboží, žádné zboží asi nemají skladem
- mizerná až žádná komunikace na dotaz, kdy bude zboží dodáno
- nedoporučuji
Za cenu zboží co nabízejí a úroveň obchodu se zde nevyplatí pořídit knihy.
Příště pořídím knihu určitě jinde.
Škoda.Reakce obchodu NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 12. - 17- 7., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Jakmile proběhne expedice objednávky, budeme Vás informovat.
Specialista zákaznické podpory -
- Objednala jsem si knihu a karty, ani jedno nebylo zabaleno v ochranné folii jen obaleno kartonem. Vzhledem k rozdílným rozměrům obou zásilek a tomu jak v kartonu putovaly, došlo k poškození knihy.
děkujeme za Vaši recenzi.
Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti, z Vaší strany však neevidujeme nahlášenou reklamaci k Vaší objednávce. Prosíme tedy o kontaktování zákaznického centra, kde Vám kolegové rádi pomohou vše vyřešit ku Vaší spokojenosti.
Omlouváme se za tyto nepříjemnosti.
Specialista zákaznické podpory -
Zboží nedorazilo v plánovaném.termonu, nikdo se neozval.
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 21. - 23. 6. ., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, tomu se však podařilo zajistit pouze 1 kus Vámi požadovaného množství. Informaci o změně dostupnosti jsme zaslali emailovou komunikací a nyní čekáme na vyjádření, jak dále s objednávkou pokračovat.
Omlouváme se za tyto nepříjemnosti.
Specialista zákaznické podpory -
- Najdu zde vše co potřebuji, obecně široký sortiment
- Slevy někdy zachazeji do cenových kategorii kde jsou pomalu dostupné i pro bezdomovce
- Doprava (cena, doba, proste pošta)
I haven't received my order yet. I haven't got any PPL notification. I hope it will come this week.
Dear Customer,
Thank you for your review.
The estimated delivery date has been set for June 14-16, subject to change. The goods were in stock with our supplier at the time of ordering, all this information was sent in the order confirmation email and was also listed on our website at the time of order creation. The order was dispatched on 15.6. from our warehouse.
Thank you for your understanding.
Have a nice day,
Customer Support Specialist -
Zboží jsem zaplatila, ale zatím neobdržela :-(
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 29. 5. - 5. 6.., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Jakmile proběhne expedice objednávky, budeme Vás informovat.
dlouhě čekání na objednávku
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 16. - 22. 5., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Objednávka byla expedována dne 17.5. z našeho skladu.
Specialista zákaznické podpory -
Knihu jsem zaplatil, ale ještě neobdržel. Hlavně že jsem obdržel hodnotící e-mail. Objednal jsem 3.5. plánované doručení 11. až 18.5. Dnes je 10.5. To nedokážete naprogramovat tak aby jste poslali hodnotící e-mail třeba 3 dny po expedici?
děkujeme za Vaši recenzi.
Termín doručení Vaší objednávky byl stanoven v potvrzovacím emailu na 11. - 18. 5.
Dotazník hodnocení nákupu zasílá automaticky sám portál Heuréka, na základě Vašeho souhlasu při procesu vytváření objednávky.
Specialista zákaznické podpory -
Objednala jsem 2 knihy, zaplatila za ně plnou cenu 703,-Kč a když jsem rozbalila balíček na dobírku byla tam pouze 1 kniha. Čekám jak se k tomu obchod postaví.
Jsem hodně zklamaná.Reakce obchodu NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY
děkujeme za Vaši recenzi.
Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti, které vznikly ve Vaší objednávce.
Reklamace byla úspěšně přijata k řešení, dle reklamačního řádu je lhůta pro vyřízení 30 dní.
Ohledně vyřízení reklamace Vás budeme informovat.
Specialista zákaznické podpory -
- Po týdnu , zaplatila jsem a nemám žádnou zprávu ! Jsem znechucena a pobouřena ! Začínám to razantně řešit!
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 28. 4. - 9. 5., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Objednávka byla expedována dne 28. 4. z našeho skladu.
Specialista zákaznické podpory -
- Nevím v jakém stavu objednávka je - komunikace.
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 11 - 18. 4., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Jakmile proběhne expedice, budeme Vás informovat.
Specialista zákaznické podpory -
Zboží zatím nedorazilo, ale byly Velikonoce, tak chápu, že se mohla zásilka zdržet. Ale zatím ani obchod nic nenapsal :-(
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 13. - 19. 4., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Jakmile proběhne expedice, budeme Vás informovat.
- Nevidím výhody
- Zboží uvedené skladem, skladem není
děkujeme za Vaši recenzi.
Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Dodavatel bohužel, se zpožděním oznámil vyprodání zboží a na základě této informace byla objednávka stornována.
Omlouváme se za tyto komplikace.
- book was damaged
- book was in horrible condition
- sold as a new book, looks used
When the book arrived all the pages were creased as if it had already been read. However, the book was sold as new. I am really unhappy with my purchase at this store.
Dear Customer,
Thank you for your review.
We apologize for the inconvenience and complications, please contact the customer care center where our colleagues will help you resolve the issue to your satisfaction.
Thank you for your understanding.
Have a nice day,
Customer Support Specialist -
- Neodepisují a trvá dlouho než zásilka dorazí
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 17. - 24. 3., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Na Vaši žádost byla objednávka dne 13. 3. stornována, jednalo se také o jedinou komunikaci z Vaší strany.
Dodací doba 14 dní. ..
Mno jsem zvědv, zda něco příjde.
Kdybych to věděl, nikdy bych nenakoupil. Nebo třea jo, když by nkde jinde nebylo a věděl bych, že tady jste na to upozornili přdem..
To je tak složitý hrát fér a lidi na to upozornot PŘED objendnámím a zaplacením?Reakce obchodu NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY
děkujeme za Vaši recenzi.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 13. - 16. 3., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Objednávka byla dne 14. 3. expedována z našeho skladu.
Specialista zákaznické podpory -
zboží nebylo doručeno a neobdrželi jsme žádné aktualizace naší objednávky.
Specialista zákaznické podpory -
- je to oficiálně prodávaný padělek
Tato kniha je oficiálním padělkem knihy kterou napsal Alex Xu, jeho originální kniha je delší než kniha zakoupená a dokonce to řeší na svém twiterovém účtě.
Bohužel jsem ji nestihla vrátit v termínu, tak aspoň touto cestou upozorňuji že by měla být stažena z prodeje.Reakce obchodu NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY
děkujeme za Vaši recenzi.
Současně taktéž děkujeme za upozornění. Titul jsme aktuálně stáhli z prodeje a situaci prověřujeme s naším dodavatelem, který nám dodává oba výtisky.
Pokud si přejete knihu vrátit, prosíme, obraťte se na náš zákaznický servis, kolegové Vám rádi pomohou.
Specialista zákaznické podpory -
Cekame uz 7 dni, ale zatim nic neni a ani nikdo ne ozval se ze zbozi bude spozdeno
děkujeme za Vaši recenzi.
Omlouváme se za drobné prodlení Vaší objednávky.
Předpokládaný termín doručení byl stanoven na termín 16. - 21. 2., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Objednávka byla dne 20. 2. expedována z našeho skladu.
Specialista zákaznické podpory -
Jak chcete abych byl spokojen, když uvedený datum odeslání (3-5 dni) nebyl dodržen a již uběhlo 7 pracovních dní od zahájení objednávky?
děkujeme za Vaši recenzi.
Omlouváme se za drobné prodlení Vaší objednávky.
Specialista zákaznické podpory