Knihy nedorazily. Nemám co hodnotit. Čekám již sedm dní. Byly pro mého syna k svátku. Svátek měl včera. Neděkuji.

Nechápu, proč si objednanou knihu přes e -shop nemohu osobně vyzvednout ve vašem obchodě.

Zboží bylo skladem, po cca týdnu přišel mail, ze se objednalo u dodavatele a dodnes bez informací, pouze žádost o recenzi. Tak si dělají legraci? 3 týdny maji peníze a Jája nic

• Obchod komunikuje, peníze za zrušenou objednávku vrátil.
    • Kniha Zakázané dějiny lidstva nebyla po objednání a zaplacení dostupná, zde jsem objednávku zrušil, peníze byly vráceny.
    • Kniha Matematické kiksy, týden po objednání, zatím bohužel nedorazila...

Dlouho se čeká na vyřízení a na informováni o objednávce...

Zásilka vůbec nedorazila. Obchod zřejmě nabízí zboží, které vůbec nemá (přitom lde hodit do košíku a koupit). Komunikace nulová. NEDOPORUČUJI!

• Žádná konkrétní zpráva o doručení mé objednávky už několik dní

• Na dodávku čekám dlouho
    • Nejsem si jistá jestli vůbec dorazila

nedoporučuji, knihu jsem ještě nedostal a stále čekám!

děkujeme za Vaši recenzi.

Ve Vaši objednávce evidujeme produkt, který byl jako očekávaná novinka. Z toho důvodu nebyl stanoven termín doručení.

V případě dalších informací, se můžete obrátit na naše zákaznické centrum, kde Vám kolegové rádi vše zodpoví.

Specialista zákaznické podpory

Zatím jsem se dozvěděla, že kniha je na cestě, ale k vám a nikoliv k nám.
    Nemám co hodnotit, mohu jenom čekat.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 07.01.2025 - 13.01.2025, který byl řádně naplněn. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme vyčkat na naskladnění.

Dotazník je zasílám portálem Heuréky, bez ohledu na to, zda je objednávka v našem sytému dokončena. Nemusíte na něj reagovat.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Poškozené knihy

Tento obchod mám opravdu ráda, jelikož mají v nabídce spoustu knih i v angličtině. Bohužel mi knihy vždy přijdou poškozené… A pokud si kupuji knihy za 2000, tak je potom velkým zklamáním, když je polovina z nich poškozená…

děkujeme za Vaši recenzi.

Vaši objednávku jsme vyřídili dle zadaní, pokud objednávka rozporuje, prosíme, kontaktujte naše centrum zákaznické péče, aby s Vámi kolegové mohli zahájit reklamaci a vyřídit vše ku Vaší spokojenosti.

Specialista zákaznické podpory

Přijde m divný vyplňovat dotazník dříve, než vůbec mou objednávku vyexpedují

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 08.01.2025 - 14.01.2025, který byl řádně naplněn. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme vyčkat na naskladnění.

DLOUHÝ DODACÍ LHŮTA

Specialista zákaznické podpory

• Strašně dlouho trvá doručení.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 7.12.2024 - 20.12.2024 s tím, který byl řádně naplněn. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme vyčkat na naskladnění.

Specialista zákaznické podpory

Zboží zatím nedorazilo ani nebylo expedováno, je již 12. den od objednání, 5. pracovní den od objednání. Na zaplacenou platbu nemám fakturu, přestože se láme měsíc a jsme měsíční plátci DPH, tak obchod jen stručně odpovídá "fakturu pošleme až se zbožím", ale kdy??

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 06.01.2025 - 10.01.2025 s tím, že se může ještě změnit. Tituly byly v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme vyčkat na naskladnění. Faktura je vystavena v den expedice a poté zaslána na uvedenou e-mailovou adresu.

Specialista zákaznické podpory

Je ok. Dodací doba dlouhá oproti ostatním eshopům, a kdyby mi dotazník došel až po té co by mi byla objednávka doručena, tak to určitě hodnocení ovlivní. Nevím co se ale dá čekat když chcete ohodnotit obchod aniž by ani objednávka nepřišla.

Jediný důvod proč v tuhle chvíli 3 hvězdičky je ten, že mám předchozí zkušenosti s eshopem které nejsou špatné. Bez nich by ale bylo 0 hvězd. Neposílejte dotazník dřív než odešlete zásilku...

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši recenzi, dotazník ohledně spokojenosti je zasílán portálem Heuréky, bez ohledu na to, zda jsou objednávky dokončeny. Můžete ho tedy případně ignorovat.

Vaše objednávka bude doručena v uvedeném termínu.

Trvá to moc dlouho...

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 09.01.2025 - 15.01.2025 s tím, že se může ještě změnit. Tituly byly v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme vyčkat na naskladnění.

Specialista zákaznické podpory

11. 12. 2024 jsem objednala knihu, 30. 12. mi přišlo oznámení, že zásilka nemohla být doručená. Žádné avízo o tom, že má být doručená, jsme neobdrželi. Každopádně jsme byli celý dny doma a přebrat zásilku by nebyl probrém. V aplikaci UPS mi píšou, že byla překročena hmotnost zásilky a mám doplatit rozdíl. Přitom je to pouze kniha.

Vážený zákazníku,

Vaši stížnost jsme zaznamenali a dnešním dnem bylo vše vysvětleno, že se nejedná o naše pochybení.

Budeme se těšit na Váš příští nákup. Zachovejte nám svou přízeň.

Při objednávce diáře na rok 2025 dorazil na rok 2023, dobrý vtip

děkujeme za Vaši recenzi.

Vaši objednávku jsme vyřídili dle zadaní, evidujeme již zahájení Vaši reklamace.

Specialista zákaznické podpory

Zboží, které jsem zde objednal 11.12. a které mělo být 16.12. doručeno, nedorazilo ani 23.12. Chápu, že není lehké vyřizovat objednávky před Vánocemi, ale chtít po mě recenzi, když jsem ani zboží nepřevzal, je jako provokace. Přitom by stačilo poslat alespoň email, že objednávka nebude včas doručena. Měl bych totiž dostatek času vyřešit to v kamenném obchodě. Takže tento e-shop už nikdy více.

děkujeme za Vaši recenzi.

Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, u něhož však došlo ke zdržení. Dotazník s ohodnocením je zasílán portálem Heuréky, bez ohledu na to, zda je objednávka dokončena.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za nepříjemnosti a komplikace.