Objednávka nedorazila a obchod ma zatiaľ vôbec nekontaktoval o prípadnom spozdení. Posledný mail som obdržala 26.11. - objednávka bola prijata.
    4.12 som tiež obdržala e-mail, nech ohodnotím zakúpené knihy, ktoré zatiaľ nemám.
    Nie som spokojná so službami obchodu.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 6. - 9. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele v zahraničí, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Odeslání objednávky proběhlo dne 7. 12.

Specialista zákaznické podpory

Avizováno vydání knihy na 2.12.22 , a po té vydání neznámé!

děkujeme za Vaši recenzi.

Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Vámi objednaný titul byl v době objednání v dostupnosti očekávané novinky, termín však nebyl dodavatelem naplněn. Zaslali jsme informaci o změně skladové dostupnosti a nyní čekáme na vyjádření.

• Dobré ceny
    • Dlouuuhá doba dodání.. :-(

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 5. - 8. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele v zahraničí, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Odeslání objednávky proběhlo dne 7. 12.

Specialista zákaznické podpory

Obchod mi prodal knihu, kterou nákladu nemá.

děkujeme za Vaši recenzi.

Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Vámi objednaný titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele pouze v malém množství, u kterého došlo v mezičase k vyprodání, po zaslání informace byla objednávka z Vaší strany stornována.

Specialista zákaznické podpory

28.11. Přišla informace ze objednávka ze dne 17.11. Je předána do přepravy, kde ovšem objednávka není. K 5.12. mě obchod kontaktoval po mé urgenci, ze objednávku nedohledali. Bohužel z tohoto důvodu objednávku ruším. Už déle čekat nemohu.

děkujeme za Vaši recenzi.

Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti a komplikace. Bohužel, došlo u zásilky ke stržení štítku během přepravy a zásilka byla dohledána jako neoznačená až při jejím vrácení dopravcem. Objednávku jsme tedy stornovali.

• Špatné.

Je to už měsíc co jsem si objednala knihu. Dodnes nedorazila!!! Zato se mě obchod zeptal jak jsem byla spokojená s jeho službou. NESPOKOJENÁ. Knihu už samozřejmě nechci!!!

děkujeme za Vaši recenzi.

Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Vámi objednaný titul byl v době objednání v dostupnosti očekávaného dotisku, jehož termín nebyl ze strany dodavatele naplněn. Zaslali jsme taktéž informaci se změnou termínu dotisku a čekáme na vyjádření.

Specialista zákaznické podpory

- Nejsou nejlevnější a o rychlosti se už vůbec nedá mluvit

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 7. - 9. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele v zahraničí, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Odeslání objednávky proběhlo dne 6. 12.

Slibotechna.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 6. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele v zahraničí, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Odeslání objednávky proběhlo dne 5. 12.

Specialista zákaznické podpory

Už víc jak měsíc čekám na objednané zboží. Nevím jestli stihnu Vánoce

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 9. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, jeden z titulů byl v době objednání v dostupnosti očekávané novinky s termínem vydání 30. 11., tento termín však nebyl ze strany dodavatele naplněn, nové informace jsme Vám zaslali emailem a nyní čekáme na Vaše vyjádření, jak dále pokračovat.

Pořád čekám

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 14. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele v zahraničí, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Jakmile proběhne odeslání Vaší objednávky, budeme Vás informovat.

• Komunikace mailem dobrá
    • Kniha byla předobjednávka a zaplacena jako novinka, která teprve vyjde. Když vyšla, ve většině jiných obchodů byla ihned skladem, v Nejlevnějších knihách i po mé urgenci nedostupná a termín dodání neznámý. Objednávku jsem zrušila, peníze mi byly vráceny hned další den (proto jsem uvedla jako výhodu obchodu dobrou komunikaci).

děkujeme za Vaši recenzi.

Naplnění termínu bohužel, neproběhlo ze strany našeho dodavatele. Na Vaši žádost byla objednávka stornována.

• Objednáno 24.11. a 4.12. stále neodesláno

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 7. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele v zahraničí, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Jakmile proběhne odeslání Vaší objednávky, budeme Vás informovat.

Specialista zákaznické podpory

Po týdnu od zaplacení, žádná zpráva od stavu objednávky

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 9. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele v zahraničí, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Jakmile proběhne odeslání Vaší objednávky. budeme Vás informovat.

Specialista zákaznické podpory

Zbozi melo byt skladem u dodavatele a po skoro 2 tydnech stale neprislo. Pred 4 dny prisel email, ze balik predali PPLku, ktere ma ovsem pouze zadanou objednavku, balik jim stale nedorazil.
    Eshop proaktivne absolutne nekomunikuje, na veskere info se musim doptavat.

děkujeme za Vaši recenzi.

Velmi se omlouváme za situaci, která nastala. Po prověření zásilky došlo bohužel, ke stržení štítku u dopravce. Potrvalo prověření u samotného dopravce, který nám zásilku s opožděním vrátil zpět na sklad jako neoznačenou.

Specialista zákaznické podpory

Stále čekám na objednané zboží a když jsem se dotázal tak bez odpovědi !!!

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 01. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u dodavatele, u kterého došlo bohužel, ke zpoždění, situaci momentálně prověřujeme a budeme Vás informovat ohledně dalšího postupu.

Specialista zákaznické podpory

Stále čekám, nikdo mě nekontaktoval.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 01. 12., s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Objednávka byla expedována vlivem zvýšení objemu expedice dne 1. 12.

Specialista zákaznické podpory

Zboží bylo oznámeno jako nedostupné pro vyprodání...

děkujeme za Vaši recenzi.

Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Vámi objednané zboží bylo v den objednání v dostupnosti skladem u dodavatele pouze v malém množství a došlo zde bohužel, k vyprodání. Na základě této informace, byla objednávka z Vaší strany stornována.

Specialista zákaznické podpory

Zboží zatím nedošlo, během objednávky, nyní 9dnů obchod mlčí...

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 08. 12. - 14. 12. s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Jakmile proběhne odeslání objednávky, budeme Vás informovat.

Čekání 14 dnů na zboží, které je skladem

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 02. 12. - 8. 12. s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Odeslání objednávky proběhlo dne 30. 11.

Specialista zákaznické podpory

Nemám žádné zprávy o zaplacené objednávce...

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na termín 30. 11. - 2. 12. s tím, že se může ještě změnit. Zboží bylo v době objednání skladem u našeho dodavatele, všechny tyto informace jsme zasílali v emailu o potvrzení objednávky a byly uvedeny i na našich stránkách v době vytváření objednávky. Odeslání objednávky proběhlo dne 29. 11.