Reklama

Rychlost

• včasné dodání během tří dnů

• Důvěra

• Výhodou je, že zboží už není v obchodě, tak je výhoda, že si ho můžeme objednat, objednání mi připadá dosti složité, ale nakonec sem to zvládla

výhodou je výběr zboží z domova. Nevýhoda, že si to nemohu přiměřit a podívat se na materiál

• Výhoda doručení do místa bydliště

• Nemohu hodnotit, zboží jsem ještě nedostal.

Noo web funguje na "heslo" objednal jsem omylem 2 ks , a hned jsem jeden rušil . eshop nereagoval ,musím tedˇ jeden složitě vracet

• Rychlé dodání a vše ok
    • Rychle dodani

Spokojenost s objednáním, dodáním, doporučím známým.

• Nakupuji v akcích a slevách

Objednávky rozdělené do několika balíčků chodících postupně a různou dopravní společností, to je naprosto otravné, pořád se někde neháníte s kurýrem a stojí to mraky času.Pak je chaos v tom co už bylo posláno, dorazilo a naopak co ještě ne, netušíte, kdy to opět dorazí a jestli vůbec, protože musíte rozklikávat x faktur , zkoumat a máte díky tomu narvaný mail.

• Pěkné, jednoduché stránky
    • Rychlé doručení
    • Co je ze spotřebního zboží v akci v letáku, tak to mají i na eshopu, což je v případě vyprodání na prodejně super.

Objednala jsem něco, co bylo v letáku, ale na prodejně již neměli. Překvapivě to přišlo dost rychle (v sobotu jsem objednala a v úterý vyzvedávala v boxu). Zde jsem již několikrát nakupovala a ještě budu.

• Vše v naprostém pořádku

• široký sortiment, rychlost dodání a cena

• Rychlé jednání a dodání objednaného zboží

Obchod doporučuji pro jeho včasnost dodání zboží.

Zbozi jsem si vyzvedla ale týž den jsem byla velmi zklamaná ,jelikož ho budu vracet a důvodem je špatná funkčnost výrobku. Při snaze zboží ted vrátit ,obstrukci kolem toho hruza,člověk se nedovola a když už konečně, tak je tam virtuální asistent ,který vám, ale vůbec v ničem nepomůže,ba naopak odkaze vás na virtuální Leu.Takze za mě už nikdy více Lidl e shop.

• Rychlost dodání

jsem spokojená

• Rychlost

Velký výběr kvalitního zboží.