- neodpovídá
Nedoporučuji. Od objednání žádná odezva. Přišla pouze potvrzená objednávka.Při dotazu na stav objednávky žádná reakce na email ani na telefon(není dostupný).Vůbec nedoporučuji platbu předem.
- Komunikace. Telefon už nechci. Nikdo nekomunikoval, tak jsem objednala jinde.
Pro nulovou komunikaci, nechci už v takovém obchodě objednávat. Bohužel proto jsem se rozhodla že zboží už nechci.!!! Nikdo nebral telefon, na emaily neodpovídaly.
- Měli co jsem sháněl a nedostal jasem co jsem chtěl
- Zboží na obrázku neodpovídalo dodanému zboží
Obrázek není směrodatný
Nejde plati převodem účtu,mají je dobírku za 200Kc -
26.10.2016 jsem si v e-schopu VK Servis zakoupil Nokia Lumia 1020.Telefon nefungoval-atak jsem se ho rozhodl osobně vrátit do 14 dnů.Po měsíci mi přišel email od p.Pátka,že prý mu mám poslat 100% správné číslo mého účtu!NECHÁPU PROČ?Nicméně jsem mu ho poslal,a doteďka peníze nedorazily!
Když jsem tam volal,bylo mi zděleno,že mám napsat na jejich stížnosti.cz
NIKDO MI NEODPOVĚDĚL,TELEFON MI NEBEROU A MOBIL JE VYPNUTÝ!
Pošlu jim předžalobní výzvu,a zahájím řízení.
Nic jiného mi nezbývá.
Komu mobil nebude fungovat,nemá šanci na vrácení peněz!Nechápu,proč když všechno ostatní funguje na 100%,mají najednou takové problémy s reklamací a vrácením peněz.
A proč se "nelze spojit" s jejich mobilem?774871410
Jsem zvědavý na reakci obchodu tady na Heuréce.Tady to vypadá,že lidem odpovídá,ale se mnou nekomunikují! -
- Bohužel telefon má závadu , kterou podle značkového servisu nelze opravit. Je to replika, nebo z šedého dovozu a tudíž čekám až se telefon vrátí zpět domů ze servisu a pak to s VK servisem budu řešit. Telefon mně ale neberou a mobil mají vypnuty. Až telefon přijde poštou ze značkového servisu , tak jim předložím protokol a budu chtít vrátit peníze, nebo vyměnit za funkční.
Hrůza
Reakce obchodu VK Servis
Vážený pane Trojníku,
po přečtení Vaší recenze se nemohu ubránit dojmu, že Vaše hodnocení nepatří našemu obchodu. Dne 30. 12. 2016 jste zakoupil mobilní telefon Nokia Lumia 930, který Vám byl v souladu s obchodními podmínkami řádně dodán v souladu s kupní smlouvou. V případě jakéhokoliv problému se máte obracet výhradně na svého prodejce, čili na nás, tak jak je uvedeno na prodejním dokladu a v obchodních podmínkách na www.vkservis.cz/obchodni-podminky¨, kde je také zákazník informován o původu zboží.
Pokud Vám technik ze servisu sdělil, že se může jednat o repliku, rád bych Vás požádal, ať Vám to dá písemně a já s radostí podniknu příslušné právní kroky.
Dále Vás upozorňujeme. že v případě nedovoleného zásahu jiným servisem, kam jste telefon předal nemusí být v případě reklamace telefonu uznána záruka.
S pozdravem, Ondřej Pátek -
- Telefon nebyl originál zabalený,již byl rozbalen,Asi z nějakého důvodu vrácen. Kupující bý měl být informován že zboží bylo rozbaleno.
- Nevidím zde jedinou výhodu!!
- Tento obchod má naprosto nepřijatelný přístup k zákazníkovi..Celou záležitost s jejich podivnými praktikami předávám ČOI.
Zakoupil jsem tady telefon jako vánoční dárek.Obchod mi podotýkám JEJICH CHYBOU zaslal telefon špatný.Tedy jsem hned po doručení (jelikož už byla neděle)zboží telefonicky reklamoval.Pracovník mi způsobem "je mi to jedno" oznámil , že mi správný do vánoc asi nestihne přijít.. Neprosto neakceptoval kodex nějaké slušnosti který říká já to pokazil musím to napravit.Prostě mi odmítl v pondělí odeslat telefon správný s tím že já odešlu špatný také.Prý bych měl dva telefony za cenu jednoho..Jak kdyby jsem to zavinil já.. Musel jsem tedy zaplatit obchodu telefon podruhé , kdy jsem k němu musel přiložit i faktůru , jelikož nesedělo výr. číslo. Takže mi v ruce nezůstalo nic..V úterý jsem tedy špatný telefon odeslal zpět a ve středu 21.12. ho převzali.Ihned jsem jim poslal email s tím , že telefon převzali a že požaduji tedy vrácení částky + poštovného (48,-) které jsem zaplatil aby jsem jim telefon vrátil..Nového telefonu jsem se dočkal až ve čtvrtek , nicméně peněz ne.Ještě jedno jsem je emailem urgoval ale marně. proto jsem 28.12. zvedl telefon a zavolal tam..Opět stejný, neochotný pracovník bez jediného omlouváme se nebo něco řekl že to zjistí..A dnes 31.12.konečně peníze dorazily..Takže od 21.12. do 31.12. trvalo vyplacení peněz které jsem musel zaplatit kvůli JEJICH chybě.A to nejsou žádné bankovní průtahy protožo to bylo v rámci jedné banky!!Peníze jsou tam okamžitě..Podotýkám že to bylo až po třetí urgenci z mé strany!! Navíc částku , kterou jsem vydal kvůli jejich chybě (48,-) odečetli.Zřejmě by je to zruinovalo..Takže moje doporučení zní zde si opravdu nic nekupujte .Celou záležitost jsem projednal s ČOI a velmi je zajímaly jejich podivné praktiky..Tam celou záležitost včetně veškeré komunikace jak písemné tak telefonické předávám..Naštěstí vím , že je třeba i telefony nahrávat..
- U zboží nebylo uvedeno, že už bylo rozbalene. Cena byla jako za nový kus.
Před nákupem si raději overte stav toho co chcete kupovat.
- ? Cena určitého zboží?
- Komunikace, komunikace, komunikace
Nesčetněkrát jsem se pokoušel dovolat, ale marně. Přitom vím, že telefon mají stále u sebe. 2x mi to "asi omylem" někdo vzal a já se mohl uřvat, aby si mě všiml. A to se napodruhé dokonce snažil vytáčet číslo...
Po té jsem mailem zrušil objednávku, neboť si nedokážu představit to martýrium v případě řešení případné reklamace. A světe div se, za 3 dny po zrušení objednávky pošťák se zbožím u branky! Nechápu.
Děkuji, ale takové služby nechci. -
- žádné
- neochota komunikace,
- nezvedají telefony,
- neodepisují na maily
Nedoporučuji nakupovat v tomto obchodě, zboží jsem zaslala zpět a to ve 14 denní lhůtě. Peníze ale nevrátili jak měli. Není možné se dovolat, neodpovídají na maily. Naprosto špatný přístup k zákazníkovi.
- Reakce byla rychlá.
- Vyúčtovali a nechali si zaplatit položku, kterou nedodali.
Omluvili se za chybu, nicméně zatím ji nenapravili.Před 7 dny podle vlastního vyjádření poslali zpět peníze a dobropis, stále nedorazilo ani jedno.
- žádné
- nekomunikují, nereagují na žádné podněty ...
Příšerný! Zboží nedodali, na mail nereagovali, mobilní telefon - zřejmě mobilní není a pevná linka vesele zvoní, pravděpodobně reagují pouze na poštovního holuba!
Objednání přes internet byl jednoduchý ocenuji přehlednost stránek a objednací formulář.Záporně hodnotím komunikaci s obchodníkem při vyzvednutí zboží.Zboží bylo připraveno,ale dost podstatně mě překvapil přístup prodavače při předání zboží.Měl jsem pocit "Zaplat a dál neotravuj",Byl to prodej ,za minutu,ani na tržišti u vetnamců jsem takové jednání nezažil.1-0 pro Vietnam.Nedokážu si představit v obchodě řešit případnou reklamaci.
Reakce obchodu VK Servis
Vážený pane Horváte,
máte plnou pravdu. Obchod, kde
1) zboží je skladem a ihned dostupné
2) rychle vyřízují objednávky
3) zákazník je rychle a věcně obsloužen
4) mají nejnižší ceny na trhu
je naprosto neseriozní. Doufám, že jste pochopil, že předchozí text se nese ve zcela stejně nesmyslném duchu, jako Vaše recenze. Opravdu nevím, jak Vám vyhovět lépe, většina zákazníku si velmi pochvaluje rychlé a bezproblémové odbavení. Kdo se chce na něco zeptat, či ho něco zajímá, ten se obvykle - až zjevně na Vás - zeptá.
S pozdravem, Ondřej Pátek -
- Personál
U telefonu rozbalena krabice,vyměněná nabíječka a žádný český návod!!!
Vrácení zboží mi bylo zamítnuto,protože jsem nakupoval na IČO. -
- - Objednal jsem telefon a HandsFree. Obchod mi bez upozornění a vysvětlení dodal pouze telefon. U telefonu navíc nebyl řádný doklad. Na email ohledně proč nebylo dodáno HandsFree a že chci doklad nebylo reagováno. Nakonec jsem tam volal což byl taky problém, telefon mi zvedli až druhý den po cca 6 volání. Proč není HandsFree nevěděli a doklad dodali druhý den emailem.
Nedoporučuji, obchod neumí komunikovat a to jak emailem tak telefonem.
- Nekomunikuje, neberou telefony na infolince a neodpovídají na e-maily. Doručena neúplná objednávka, ani se neráčili mě o tom informovat !
Zboží sice došlo, ale zabalené tak, že hrozilo poškození mobilního telefonu při tom zacházení s balíkama u české pošty... Požadovaný kabel USB nedoručen, nikdo se nevyjádřil, proč.
- Komunikace se zákazníkem velmi špatná, reagují až na opakovaně zasílané dotazy či připomínky.
S kamennou prodejnou zkušenost nemám, ale e-shop již nevyužiji.
Absolutně nekomunikují, nezvedají ani pevnou linku, ani mobil, na emaily nereagují.
- Snad jen cena některého zboží
- Arogantní komunikace
- Klamání zákazníků
- Nabízí zboží u kterého uvádí skladem na pobočce a přitom ho nemají
Nemohu tento obchod doporučit, inzerují zboží, které nemají, uvádějí u něj, že je skladem na pobočce ( a to ještě půl dne poté co zruší objednávku s tím, že jej nemají . Nemohu toto jednání hodnotit jinak než-li klamání spotřebitele. Když si člověk pročte místní diskuzi zjistí, že p. Pátek je velmi arogantní pán, jist si tím, že zákazníci příjdou. Toto bylo poprvé a určitě naposledy co jsem si něco objednal od tohoto obchodu. Již nikdy více.
- Žádná komunikace že strany obchodu. Objednávku jsem zrušila jednostranně. Zboží i po dvou týdnech nedorazilo.
Ne doporučuji.