Zboží jsem zaplatil před 10 dny a po 4 dnech mi přišel úplně jiný předmět. Prodávající mě požádal, abych mu poslal zboží zpět, a poté slíbil, že mi pošle zboží, za které jsem zaplatil. Zatím čekám na produkt, který mi slíbili poslat. Bohužel nebyl učiněn žádný pokus o omluvu.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
moc se omlouváme za komplikace, které nastali při vychystání Vaší objednávky, Bohužel jsme jen lidé a někdy děláme chyby.
Objednávku jste si vytvořil v pátek v odpoledních hodinách, proto jsme Vaši objednávku vyřizovali hned jak jsme mohli a to v pondělí kdy jsme ji rovnou předávali přepravní společnosti, která Vám ji doručila hned následující den.
Jen co jsme zboží od Vás obdrželi, hned jsme poslali správné zboží k Vám. Bohužel neovlivníme pracovní dobu přepravní společnosti, proto Vám bylo správné zboží doručeno za tak dlouhou dobu.
Moc se omlouváme za komplikace, které nastali u Vaší objednávky. Velmi nás to mrzí.
za tým Servatech s.r.o. -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
ZBOŽÍ DORAZILO,ALE KOMUNIKACE OBCHODU NULOVA,PO TEL.DOMLUVĚ CHTĚLI NAPSAT E-MAIL S POŽADOVANÝM DOTAZEM KE ZBOŽÍ,ALE ANI PO MĚSÍCI ŽADNA REAKCE,PO TELEFONU ODPOVĚD NEZNALI
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
mrzí nás vaše negativní zkušenost. Bohužel, ne vždy pracovníci infolinky znají odpověď na dotazy, proto je přes email předávají specializovaným pracovníkům. Proč už vám poté neodpověděli teď nedokážeme zjistit, ale provedli jsme příslušná opatření, aby se tato situace už neopakovala. Váš dotaz bude dodatečně zodpovězen ještě během dnešního dne.
Prosím, přijměte naši omluvu za vzniklé nedopatření.
Jakub, Servatech s.r.o. -
- V obchodě jsem si objednal 2 ventilatory (byly skladem), volal jsem po dvou dnech, zda mi ventilatory doruci a potvrdili mi, ze ano, ale ze je musi objednat. I kdyz byly skladem... po dalsich dvou dnech jsem pres Heureku zjistil, ze obchod ovjednavku stornoval. Aniz by mi dal jakkoliv vedet.. Obchod nedoporucuji. Lzive informace na webovych strankach a nulova komunikace.
Nedoporucuji.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Dne 22.6.2021 jsme Vás kontaktovali e-mailem o vzniklé skladové chybě, kdy nedostupné zboží se dále zobrazovalo na našich webových stránkách. Za vzniklou situaci jsme se Vám v e-mailu omluvili, a následně jsme Vaší objednávku stornovali. Omlouváme se za vzniklé komplikace.
Tým Servatech s.r.o. -
- Zakoupené respirátory nepoužitelné, příliš krátké a pevné gumičky
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Námi nabízené respirátory jsou ve standartní velikosti a jejich rozměr máme uvedený v popisku produktu na webu. Omlouváme se za způsobené komplikace.
za tým Servatech s.r.o. -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Zboží jsem objednal, ale do mailu mi nepřišlo na webu avizované potvrzení od obchodníka o přijetí objednávky ani jakákoliv jiná komunikace o stavu objednávky. Pak se velmi dlouho nic nedělo, až po cca. 14 dnech přišla zpráva od dopravce, že převzal mou objednávku k doručení. Poté už vše proběhlo standardně.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
za vzniklé komplikace se Vám omlouváme. Chybu se snažíme opravit, aby se toto už nikdy nestalo.
Mrzí nás, že nastala taková situace. Ještě jednou se omlouváme.
- komunikace s obchodem
Velice špatná komunikace s obchodem. Nikdo mě neinformoval, že bude dodání zboží opožděno. Na základě toho jsem objednávku stornovala. I přes zrušení objednávky mi zboží později zaslali.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Za vzniklé komplikace se Vám opět omlouváme. Jednalo se o chybu našeho expedičního oddělení, které zásilku zaslalo a v komunikaci. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že třeba někdy v budoucnu dostaneme příležitost naši chybu napravit.
za tým Servatech s.r.o. -
Ani po 3 dnech od zprávy, že zboží bylo odesláno, zboží nedorazilo. Dokonce ani pošta nepotvrdila převzetí zásilky od obchodu
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
velice nás mrzí, že náš obchod nedoporučujete. Bohužel nám náš dodavatel nedodal zboží v učený čas, proto jsme nemohli zboží expedovat. Za což se Vám velice omlouváme. Zboží jsme expedovali, hned jak jen to bylo možné. Ještě jednou se Vám omlouváme.
- Dobré ceny
- Posláno přes 2 doručovací firmy. Zásilkovna + DPD. Zbytečné zdržování.
Objednáno pátek ráno do 10:00. Doručeno ve Středu.
Doufám, že se zbožím nebude žádný problém. Hodně recenzí je negativních, když chtěli zboží reklamovat.Reakce obchodu Servatech s.r.o.
omlouváme se za vzniklé komplikace, které nastali s přepravou Vami objednaného zboží. Bohužel již nemáme možnost ovlivnit to jak si dopravci při dopravě k vám zásilku předají. Přesto se omlouváme za komplikace a mrzí nás to.
za tým Servatech s.r.o. -
Dokud nemáte žádný dotaz, je to v pohodě. Pokud se ptáte na adaptér, který je v popisu balení, ale není tam, je zle. Prvně dělají, že nechápou, pak uznají, že to v tom popisu balení je, ale jde o chybu popisu. Ani se neomluví ani nenabídnou adeptér k dokoupení. Prostě zaplatils, tak už neotravuj.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
za vzniklé komplikace se velice omlouváme a hodně nás to mrzí. Po telefonické domluvě jsme Vám adaptér zaslali jako omluvu za komplikace. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že třeba někdy v budoucnu dostaneme příležitost naši chybu napravit.
- Měli nejnižší cenu
- Doručené zboží vypadá jako na webu, ale nenese ani jednu ze dvou avizovaných značek, a je to očividně generická čína naprosto nevyhovující kvality
- Týden marně čekám na odpověď, pro nedostatek důvěry to nejspíš radši zkusím prodat pod cenou, než doufat ve vrácení peněz
- DPD jde přes Zásilkovnu, takže to sice přijde až domů, ale docela to trvá
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
velice nás mrzí, že náš obchod nedoporučujete. Však kamera, která Vám dorazila je standartně označená jako každá jiná kamera. Ohledně kvality kamery, ta je odpovídající ceně a to 500 Kč, a dle ohlasů zákazníků vyhovující.
Dále na Váš e-mail Vám kolega odpovídal, že pokud máte se zařízením problémy abyste ho k nám zaslal na reklamaci.
za tým Servatech s.r.o. -
- Objednavka nedorazila a ani nevim duvod proc se tak stalo. Nikdo mi nedal vedet co se stalo nebo zda mam dale cekat.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
za vzniklé komplikace se Vám omlouváme. Chybu jsem opravili, aby se toto už nikdy nestalo.
Mrzí nás, že nastala taková situace. Doufáme, že na nás nezanevřete a dáte nám prostor vše napravit, abyste byla s naší společností v budoucnu spokojena.
Ještě jednou se omlouváme.
- Nevidím zatím žádnou
- Zaslání jiného zboží
První dojem byl hodně velké zklamání místo testů přišli roušky což mě velmi rozčílilo druhá objednávka snad bude v pohodě ale nevím čekám už dlouho na ní i když už je zpracována vyfakturovana ale zboží zatím nikde tak se uvidí
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Za vzniklé komplikace se Vám velice omlouváme. Kolega Vám psal ohledně špatně dodaného zboží, abyste nám ho poslal a my bychom Vám na zpět poslali správné zboží. Bohužel od Vám už jsme zpětnou vazbu nedostali.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace.
za tým Servatech s.r.o. -
- Nejsem schopen z nich ani po 20 dnech ode dne oznámení odstoupení od smlouvy dostat peníze zpět. Telefon se zaplacenou službou prvního spuštění kvůli ověření funkčnosti funkční až tak nebyl, takže vráceno.
Výslovně upozorňuji na komickou akci Heuréky na garanci, kterou dle mého neplní.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
za vzniklé komplikace se velice omlouváme a hodně nás to mrzí. Problém jsme již vyřešili ke spokojenosti obou dvou stran.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace.
- Doručení jiného zboží
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
omlouváme se za vzniklé komplikace. Záměna barvy hodinek se stala u nás na skladě při expedici Vaší objednávky. Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace.
- Výhodné ceny
- Nabídnuta adekvátní náhrada za nedostupné zboží.
- Zboží uvedené skladem nebylo skladem.
- Zboží zasláno až po dvou telefonických urgencích a týdnu od zaplacení.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Za vzniklé komplikace se Vám opět omlouváme. Jednalo se o chybu našeho expedičního oddělení. Omlouváme se za pozdě dodané zboží.
- dodávka nebyla kompletní
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
velice nás mrzí, že náš obchod nedoporučujete. Bohužel chyba se stala na našem skladu při chystání Vaší objednávky. Veškeré chyby jsme vyřešili. Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace.
za tým Servatech s.r.o. -
- nikdo nezvedá telefon, nikdo neodpovídá na emaily, odstoupení od smlouvy - nechtějí poslat zpět peníze
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
za vzniklé komplikace se velice omlouváme. Problém, který nastal jsme vyřešili ke spokojenosti obou stran. Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti.
- Zboží mají v Praze ale doručili jak bu to jelo z Ostravy
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
dovolíme si s Vámi nesouhlasit na základě Vaší neopodstatněné recenze. Objednávku jste si udělal a my jí zpracovali 8.12 dne 10.12 jsme Vám zboží doručili, je nám líto ale nenabízíme expresní dopravu v den objednávky a k tomu během vánočního období. Po telefonické dohodě jste tvrdil že doprava trvala dlouho, ale z našeho pohledu se Vaše recenze netýkala dopravy ale Vaší nechuti z toho že jste musel čekat na vrácení peněz v zákonité lhůtě 14 dní kvůli námi zrušené objednávce z důvodu nedostatečnému zboží, na základě toho jsme se Vám omluvili hned v den Vaší objednávky.
Recenze by měli být věcné a pravdivé, pokud jste s nějakou naší službou nebyl spokojený tak nás to velmi mrzí, ale z naší strany nedošlo k žádnému pochybení a chovali jsme se k Vám profesionálně a vždy jste měl informaci co nejdříve to bylo možné.
Hezký den
Tým Servatech