- nekomunikují, na pevnou linku ani mobil se nedá dovolat
- odpověděli mi až na 3. mail
- platila jsem kartou, přesto zboží dorazilo až za 6 dní (GLS) navíc až po lehce výhružném mailu z mé strany
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
omlouváme se za vzniklé komplikace, které nastali s Vaší objednávkou.
Kvůli vysokému množství objednávek byla naše telefonní linka zahlcena, proto byla naše reakce opožděna. Za to se omlouváme vždy se snažíme objednávky vyřešit ke spokojenosti zákazníka.
Při objednání jste byla informována, že zboží budeme naskladňovat v následujících dnech. Proto jsme Vám objednávku odesílali tak pozdě.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka
- Žádná.
- Podvodník.
Hrůza. Pošle Vám rozbalený zmetek. Když jej pošlete zpět, odpoví, že je funkční. Předal jsem příslušným orgánům.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. U Vámi objednaného výrobku se může stát, že vložíte baterie nesprávně nebo či vložíte slabé baterie. Po vyzkoušení výrobku zde na prodejně, bylo však zjištěno, že je výrobek plně funkční. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naše reklamační oddělení.
za tým Servatech s.r.o. -
- zašle použitou věc jako novou
Bez upozornění mi byl zaslán oxymetr, který byl použitý a měl vypadlé sklo displeje.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
za vzniklé komplikace se omlouváme. Někdy se může stát, že výrobek příjde od dodavatele poškozený. V takovémto případě řešíme vše řešíme okamžitou výměnou produktu. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naše reklamační oddělení.
zboži je nefunkcni
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost s výrobkem. U Vámi objednaného výrobku se může stát, že vložíte baterie nesprávně nebo či vložíte slabé baterie. Po vyzkoušení výrobku zde na prodejně, bylo však zjištěno, že je výrobek plně funkční. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naše reklamační oddělení.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Objednavka na eshopu je peklo. Kdyz uz se mi podarilo objednat a zaplatit, tak mi po par dnech eshop objednavku stornoval, protoze si neumi sparovat platbu kartou. Doruceni trvalo neskutecne dlouho.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Za vzniklé komplikace se Vám omlouváme. Jednalo se o chybu v našem systému, kde jsme neviděli přijatou platbu. Vše jsme se snažili hned vyřešit k Vaší spokojenosti. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že třeba někdy v budoucnu dostaneme příležitost naši chybu napravit.
za tým Servatech s.r.o. -
Už týden čekám na zboží a nic.
omlouváme se.
Je možné, že došlo k mírnému zpoždění expedice. Situace vznikla díky velkému množství objednávek a pravděpodobnou chybou na stránkách e-shopu, který některým zákazníkům ukazoval zboží skladem, přestože mělo být zařazeno do kategorie rezervace.
V současné době je však toto zboží opět naskladněno a provádíme expedice dle harmonogramu.
ServaTech. -
dodací lhůta zboží označené jako "skladem"
Komunikace žádnáReakce obchodu Servatech s.r.o.
ServaTech. -
- Hrají" mrtvého brouka", telefon je nefunkční
chybně uváděná dostupnost zboží
Zboží bylo skladem, platila jsem předem a za 6 dní zboží stále nemám
ServaTech. -
Po deseti dnech od objednání, zaplacení a po dvou telefonátech stále zboží nedorazilo. Žárovky do firmy jsme si již museli zakoupit jinde.
omlouváme se!
Situace vznikla díky velkému množství objednávek a pravděpodobnou chybou na stránkách e-shopu, který některým zákazníkům ukazoval zboží skladem, přestože mělo být zařazeno do kategorie rezervace (měnili jsme totiž celý rezervační systém).
V současné době je však tato chyba opravena a provádíme expedice dle harmonogramu.
Pokud byste zvážil opravit negativní reakci, budeme moc rádi.
ServaTech. -
- Obchod nekomunikuje, ani po týdnu není dodáno zaplacené zboží které je skladem, bez jakékoliv reakce obchodu.
omlouváme se!
Pokud byste zvážil opravit negativní reakci, budeme moc rádi.
ServaTech. -
Doručení rychlé, komunikace přes mobil.telefon ohledně reklamace v pořádku, teď budeme čekat na rychlost vyřízení výměny zboží...
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
nerozumím Vaší reakci, pokud bylo doručení rychlé a reklamace v pořádku....
ServaTech -
- Po více jak měsíci jsem zboží stále neobdržel, ani po připomenutí firma nekomunikuje!
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
velice nás mrzí, že náš obchod nedoporučujete. Rádi bychom ale uvedli situaci na pravou míru.
Dne 22.9.2021 v dopoledních hodinách jste si vytvořil objednávku na osobní odběr na vyzvednutí jsme čekali 7 dnů poté byla objednávka stornována dle Obchodních podmínek.
Ke všem stavům vždy dorazí příslušný email jako i v tomto případě o Zpracování objednávky, Připraveno k vyzvednutí, a když objednávku nevyzvedne do 5 pracovních dnů tak Zrušeno.
Navíc od vás neevidujeme žádný dotaz nebo prosbu o prodloužení objednávky ani v našem systému, emailu nebo pokud o to se nám dovolat z čísla, které máte uvedeno v objednávce.
za tým Servatech s.r.o.