Firma zavolala,jestly neni mozne si zbozi vyzvednout.Rekla jsem ok.Nebyl poblem,skladnici byly neochotni.Ve skladu borcus a,No Velka nabitka akorat trochu zvlastni organizace.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
děkujeme za recenzi. Zřejmě došlo k drobnému pochybení skladníka, kterému domluvíme. Zboží bylo částečně na skladě a částečně na prodejně, v tom nevidíme problém. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Zmatky v poštovném, původní platba 159,-, telefonicky upřesněno na cca 500,-. Zrušeno!
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
objednal jste si 2 role střešního asfaltového pásu s celkovou váhou 80 kilogramů...
Těžko Vám to pošleme balíkem do 30 kg jak jste si zřejmě představoval.
děkujeme za pochopení -
- páska NICOBAND objednána, bylo mi voláno abych změnil na jiný rozměr pásky, protože objednaný rozměr není-eshop ji při objednávce ukazoval skladem. Při osobním vyzvednutí nebyla ani páska smluvená telefonicky (změněný rozměr). Zklamání, že nelze věřit rezervaci zboží.
Nelze spoléhat, že zboží je opravdu skladem a při vyzvednutí bude vydáno.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
Moc se omlouváme za nedopatření. Skutečně došlo při inventurách k chybné kontrole těchto pásek a byla u nás skladová nesrovnalost (záměny v barvách a rozměrech) -
Hromada slibu a zbozi nikde :( koupil jsem jinde
- Zboží při objednávce bylo skladem a pak mi volala paní z e-shopu, že ještě vyřizují objednávky měsíc přede mnou. Tak nevím, jak můžou mít požadované zboží skladem.
Zatím mám zkušenost pouze s tím, že volala paní z e-shopu, že se na mě nemusí ani dostat a že za tři týdny by mě měla kontaktovat. Ale pokud prý mám možnost objednat zboží jinde, tak to mám udělat :-(.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
Palisáda skutečně skladem byla, ale 1 kus pravda nikoho většinou neuspokojí. Shodou okolností jste dnes v 9:26 dostala sms zprávu, že budeme expedovat, protože minulý týden bylo 468 balení naskladněno.
A paní z e-shopu Vám chtěla jen sdělit jen to, že je po těchto produktech ve špičce sezóny takový zájem, že i takové množství co nám přijelo, může být za týden vyprodáno...
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Obchod se snaží prodat,ostatní jej nezajímá,montáž nelze provést,díly na sebe nepasují,informace o výrobku je nedostačující,po montáži díly ze sebe vypadávají.Zboží bych znovu nekoupil.Bez montáže se nezjistí nefunkčnost a nyní již nelze vrátit zboží.Vyhozené peníze.
Obchod nabízí zboží , které nemá vůbec skladem.Zároveň mě upozornil na ještě dva obchody ve kterých toto zboží není k dispozici.Od takových podnikatelů ruce pryč.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
Objednal jste si velkoformátové polykarbonátové desky od výrobce Lanit Plast, které jsou skladem u dodavatele, jak máme na webu uvedeno. Není možné přepravit klasickou dopravou a proto toto zboží nedržíme skladem a dopravné platí dle podmínek výrobce. Kooperujeme s dalšími dvěma eshopy, kde je skladová dostupnost u tohoto produktu stejná jako u nás, proto Vás na to kolega správně upozornil. Rozhodl jste se objednávku stornovat a to jsme učinili. Vaši recenzi nepovažujeme za férovou. -
- Plot je hodně průhledný, na reklamních fotografiích se jevil hustější.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
veškeré informace a fotky, které jsou uvedené na e-shopu, přebíráme kompletně od dodavatelů. Nejsme výrobci zboží. Přesto děkujeme za recenzi.
- možná cena zboží
- nekontrolují, jak dlouho mají zboží na skladě
V obchodě nekontrolují, jak dlouho mají zboží na skladě a poslali mě zboží, které mělo čtyři měsíce prošlou dobu skladovatelnosti
Ani se mi k tomu dodnes nikdo nevyjádřil, proč se tak stalo...Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
problém jsme řešili s výrobcem, protože se snažíme dobu expirace vždy kontrolovat a hlídat. Poté jste dostal konkrétní informaci od našeho pracovníka a problém byl vyřešen - expirace byla v pořádku, došlo k přehlédnutí správného údaje, který byl na výrobku uveden.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Zatím mi žádná plachta nepřišla.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
sezóna je v plném proudu a s tím spojené velké množství objednávek. Pokud se sejde více zakázek najednou, vyřizují se podle pořadí. Může se stát, že množství, které máme obvykle skladem u nás na skladech, není dostačující a musíme ho od dodavatele znovu objednat. Za vzniklé obtíže se omlouváme, ale opravdu se snažíme zboží odesílat v co nejkratším možném termínu.
Děkujeme za pochopení a omlouváme za způsobené komplikace.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Nakupoval jsem zboží skladem,po objednávce mi bylo sděleno že skladem není a doručí hned jak naskladní. Po měsíci mi nikdo nebral telefony a když ano,tak mi dali zase jen telefon který nikdo nezvedal. Zboží přišlo po měsíci,což u truhlíků znamená jak když Vám pošlou bazén v říjnu.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
za komplikace s dostupností zboží se omlouváme... -
- Klamavá reklama - 24 hodin neplatí. Teprve 3 den od objednávky mi telefonovali, že se k ní konečně sice dostali, ale že údaje na internetu nejsou aktuální a zboží nemají. Mohla jsem si objednat jiné. Lhůta dodání - až za další týden.
Příště, až budu spěchat na dodání zboží, se určitě obrátím na jinou firmu.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
v normální době expedujeme zboží do 24 hodin a jak upozorňujeme na našem webu - vzhledem k extrémnímu nárůstu počtu objednávek máme až 3 denní prodlení v expedici. Je doba jaká je a my děláme maximum, abychom Vám vyšli vstříc co je v našich silách.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se Vám za způsobené komplikace.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Nabízí na eshopu zboží, které nemají ani nebudou mít. Po provedené objednávce nabízí telefonicky náhradu zboží, které koupíte jinde levněji.
Inzerovali dodání mnou objednaného zboží do 24 hodin. Ani po pěti pracovních dnech zboží nemám!Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
v normální době expedujeme do 24 hodin, nikoliv doručujeme jak píšete a navíc o víkendu zboží nedoručujeme. Stejně tak momentálně píšeme na webu upozornění, že vzhledem k velkému počtu objednávek máme v některých případech 2-3 dny zpoždění s expedicí. Včera po víkendu byla Vaše zásilka předána přepravci.
Nicméně situace se zlepšuje a makáme na tom, aby se jsme stabilizovali rychlost expedice.
omlouváme se za komplikace -
- Zboží skladem, odeslání do 24 hodin. Objednal jsem 24.4.2021 dnes je 4.5.2021 a zboží jsem nedostal, přitom na stránkách zboží mají pořád skladem. Klamavá reklama.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
zboží skladem máme, ale pouze poslední kus. Další máme objednané déle než týden a čekáme než nám dorazí na kamionu od výrobce. -
- Dlouhá doba dodání
- Zboží po osmi dnech stále nedorazilo
Ve Vašem případě opravdu došlo k prodlení. Omlouváme se za komplikace. -
komunikují jen na urgence, vše trvá neúměrně dlouho, ceny vysoké
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
objednala jste si 21.4. Přála jste si platit předem, takže Vám byla zaslána zálohová faktura. Platba byla připsána 23.4 což byl pátek.
Ihned po víkendu se zboží balilo a v úterý bylo předáno přepravci.
Ohledně ceny je jen na Vás zda nakoupíte či nikoliv, ale obecně vzhledem k velké konkurenci na internetu držíme ceny velmi nízko a s největší pravděpodobností, pokud by jste sehnala daný produkt někde levněji nebudete objednávat přece u nás.
děkujeme za nákup. -
Objednal jsem si zbozi a prisla mi cena kde byla uvedena doprava za 159 korun nebo nejak tak a pote co byla objednavka dana dopravci tak misto 2600 jste po me chteli 3100 tudiz dal s vami spolupracovat urcite nebudu
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
objednal jste si 6 balíků střešních šindelů a podkladní pás. Celková váha byla s paletou 200kg. Takže Vámi zvolená doprava do 30kg jistě pochopíte je nesmyslná. Proto Vám bylo operátorem voláno a upravena cena paletové přepravy a naplánován termín závozu.
Dle poznámek k zakázce jste odsouhlasil 21.4 -
klamavé dodací lhůty
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
rozhodně nemáme v úmyslu klamat klienty. bohužel je doba jaká je...
Někteří dodavatelé nestíhají dodávat zboží, které standardně dodávají do týdne. V této době občas na některé produkty čekáme i měsíc než po několika urgencích kamion se zbožím přijede a každým dnem se situace mění.
Skoro vše se od začátku roku někdy i 3x zdražilo a ještě je nedostatek suroviny pro výrobu. v kombinaci s extrémně vysokou poptávkou převyšující nabídku, dochází občas k těmto výpadkům v dodání.
Za způsobené komplikace se omlouváme -
- s obchodem jsem byl velice spokojen ,ale s dopravou jem byl velice nespokojen .
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
jsme rádi, že jste s naším obchodem spokojen, snažíme se, jak nejlépe umíme. Nicméně všechny dopravní společnosti, které využíváme, více ovlivnit bohužel nedokážeme.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- široký sortiment za přívětivé ceny
- nepravdivě uvádějí, že zboží mají skladem
u většiny položek mají uvedeno, že jsou skladem a odešlou do 48hodin. Ve skutečnosti po každé objednávce volají, že některé položky nemají a nebudou a nebo budou skladem za 10 dní.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
objednala jste 6 položek a z toho pouze jediná momentálně není skladem.