zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 1 měsícem
- Velmi rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží. Skvělá komunikace obchodu.
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 1 týdnem
- Výborná komunikace, rychlé dodání
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 2 týdny
Rychlé doručení, obchod dobře komunikuje.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
děkujeme za kladnou recenzi a doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší náš, že jste byli s našimi službami spokojení.
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 2 týdny
Vše proběhlo jak má doporučuji
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 1 měsícem
Mohu doporučit, rychlé vyřízení objednávky a předáno do výroby, do 14 dnů střešní krytina doma.
- Rychlost, konunikace
- rozsah sortimentu
- dobré ceny
- rychlost doručení
Dobrý den pane Zdeňku,
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 2 týdny
Rychlé doručení, perfektní komunikace, slušné ceny.
- dobrá cena
- rychlé dodání
- individuální požadavek vyřídili obratem
Nemám co vytknout. Vše na jedničku.
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 2 měsíci
Vše proběhlo v pořádku.
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 2 týdny
Jsem velmi spokojená jak se zbožím tak i s rychlostí dodání!Dekuji
Vše Ok
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 2 týdny
- Výborná komunikace, zavolají domluví se vše potřebné, vše je rychle vyřízeno.
Nekupovala jsem zde poprvé a určitě né naposledy.
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 1 měsícem
- velmi dobrá komunikace a profesionalita
- vše OK
rychlost dodání
Byl již druhý nákup. Super
- Vše OK
Velmi rychle dodání OK
vše v pořádku.
zakoupeno v Nonstopstavebniny.cz před 3 týdny
Super mel jsem toho vice a dovezli mi to na stavbu. Zadal jsem vedlejsi adresu a privezli mi to. Moc dekuji a levnejsi jak u nas stavebniny.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ