Vše super, do druhého dne doma

• Ohromná rychlost

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojený.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Rychlé vyřízení objednávky.

vše rychle a OK

Dobrý den, pane Honzo,

• Velký výběr zboží
    • Dobré ceny
    • Vysoké poštovné. Zboží jsem měla za 188 Kč, a poštovné za 169 Kč. To už mi přijde docela dost. Měli by to trochu rozlišit podle váhy.

S obchodem jsem spokojená, až na výši poštovného. Měla jsem jenom izolační folii, a lepící pásku, a poštovné 169 Kč.

Dobrý den, paní Evo,

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Mrzí nás, že jste nebyla spokojená s cenou za dopravu, cena dopravy se odvíjí od našeho sortimentu, kdy máme převážně objemné věci a tak není možné mít dopravu za pár desítek kč. Ale ve Vašem případě jste mohla zvolit balík na poštu, který je za 109,- kč.
    Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu a pevně věříme, že při další objednávce bude již všechno v pořádku.

• Dobrá cena
    • Rychlé odeslání zboží
    • Nízká cena za dopravu
    • Dobře zabalené zboží

Obchod doporučuji.

rychlé odeslání bez problémů

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Výborná telefonická komunikace o detailech doručení.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Skvělá komunikace, ochota obchodu, rychlé dodání. Mohu jen doporučit.

Rychlost

• rychlost a spolehlivost

• Rychlost, komunikace

Půdní schody nebyli vůbec zabaleny. Nedošlo k velkému poškození, ale odřené byli. Takže příště buď jinde, nebo osobně.

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Mrzí nás, že došlo k poškození zboží při přepravě, zboží šlo přímo od dodavatele a tak nejsme schopni jakkoliv ovlivnit kvalitu zabalení a přepravu zboží. V případě poškození zboží se prosím obraťte na naše reklamační oddělení, kde to s Vámi kolegyně vyřeší. Pevně věříme, že při další objednávce bude již všechno v pořádku.

• Rychlé jednání.

Doporučuji.

• Rychlé vyřízení, výhodné ceny

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• dobré ceny i výběr zboží

Super.rchle vyřízeno

• Kvalitní zboží, rychlé dodání

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• rychlá komunikace, zaslání, dobře zabaleno

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Objednávka rychle vyřízena a rychle doručena.

Dobrý den, pane Milane,

• prostě perfektní