prima domluva, velmi rychlé dodání

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojený.

Rychlé,dobře zabalené,bez problémů.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Velmi rychlé doručení a příznivé ceny

Rychlé a vstřícné jednání

• Rychlost

Rychle dodani

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• rychlé dodání, výběr zboží, dobrá komunikace s obchodem

Spokojenost

Dobrý den, paní Karlo,

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojená.

• Okamžité odesláni zboži

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• rychlost vyřešení objednávky, komunikace obchodu

rychlé, levné, profesionální

Dobrý den, pane Mildo,

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Super přístup k zákazníkovi.

Dobrý den, pane Pavle,

Skvělé ceny

super rychlost dodání

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Lepenka při rozbalení byla co každá otočka přilepená a trhala se vrchní vrstva takže strašný.. zpuchřelá že by se dala drobit prsty.. cena vs kvalita že by ani za 100 Kč nestala..

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

mrzí nás Vaše špatná zkušenost, ale pokud je lepenka ve stavu, ve kterém píšete, obraťte se prosím na naše reklamační oddělení a pošlete jim fotografie se závadou. My jsme provedli po Vaší recenzi fyzickou kontrolu dané šarže, ze které Vám bylo zboží vydáno a je v bezvadném stavu a k žádnému trhání nebo drolení nedocházelo. Daná šarže nám z výroby přijela před 2 měsíci.
    Jedná se o papírovou asfaltovou lepenku, která je určená pro dočasné izolační opatření a jako separační a ochranná vrstva. Pokud jste ji použil pro jiný účel, je možné, že Vám lepenka nevyhovuje.
    Omlouváme se za vzniklé komplikace a pevně věříme, že při další objednávce bude již všechno v pořádku.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Rychlé vyřízení objednávky.

• solidní

Rychlost, vše OK

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Vstřícné a velmi příjemné jednání.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Překvapila mi rychlost dodání.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

dobrá komunikace a rychlé dodání

• Rychlé a kvalitní služby

rychlost a cena