- Dobré ceny
- Dostupnost pro osobní odběr
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojený.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- Přesto, že jsem do poznámky napsal Nedoručovat 24.9. Bylo zboží doručováno 24.9.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Omlouváme se za komplikaci skrze doručení Vaší zásilky, i přes požadavek se stala chyba, balík byl předán PPL 24.9. 2024, kdy ho PPL ještě ten den ho doručila...
Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu a pevně věříme, že bude již všechno v pořádku.
dobrá nabídka
Dobrý den, pane Zdenku,
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Mají to co potřebuji a to za nejlepší ceny. Navíc pro mě možnost osobního odběru 8 km. Velmi příjemný a ochotný personál
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
vše ok, mimo skutečnosti když jsem přijížděl od brloha, chybí cedule pro odbočení
Dobrý den, pane Honzo,
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- Superrychlé dodání a bezva ceny.
Dobrý den, paní Ájo,
děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojená.
- Rychlost vyřízení objednávky
- Ceny
- Široký výběr
- Záměrně nepřesné ceny dopravy
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
mrzí nás Vaše špatná zkušenost, ale vybral jste si zboží, které váží 60 kg, vzhledem k povaze zboží je nutné jej poslat na paletě, tzn. včetně palety je váha cca 70 kg a to opravdu není možné zaslat balíkem do 30 kg. Náš operátor Vám to vše vysvětlil a nabídl závoz přímo od výrobce, kdy se cena z původních 169 kč s DPH zvedla na 240 kč vč. DPH a to jste odmítl, s čímž my už bohužel nic udělat nemůžeme. Záměrně nepřesné dopravy na webu uvedené opravdu nemáme, veškeré informace k dopravám jsou uvedeny v záložce "Doprava a platba", hned vedle záložky "Košík".
Omlouváme se za komplikaci a pevně věříme, že při další objednávce bude již všechno v pořádku.
Rychlost dodání.
Dobrý den, pane Pepo,
Skvělá služba, rychle
- Příznivé ceny,velký výběr
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Slušný internetový obchod se zajímavou nabídkou
- Zboží OK
- Neochota domluvit se na termínu doručení, vyhrožování storno poplatky
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
děkujeme za Vaši recenzi, díky které můžeme vysvětlit i ostatním klientům, jak funguje přeprava velkoobjemového materiálu z výrobních závodů (např. polystyrenu). Pokud obdržíme od výrobce termín dodání, nelze ho libovolně měnit. Kamiony, které Vám tento sortiment zaváží, jsou plně vytíženy i dalšími vykládkami u jiných zákazníků. Kamion má z logistiky přesně definovanou trasu, proto je nutné vždy zajistit vykládku v určený termín. Ve Vašem případě jste požadoval urgentní dodání polystyrenu. Dne 6.9.24 jste objednávku uhradil, my jsme 6.9.24 objednali u výrobce a tentýž den jsme Vám sdělili termín dodání 13.9.24. Den před vykládkou 12.9.24 jste řešil s dispečerem, že se Vám vykládka následující den nehodí, ve chvíli, kdy už je zboží naložené na kamionu. V takovém případě opravdu není možné měnit termín doručení (nejedná se o balík do ruky) a výrobce v případě nepřevzetí následně účtuje nemalé stornopoplatky a vícenáklady s tím spojené.
Děkujeme za objednávku a jsme rádi, že nakonec vše dobře dopadlo.
- Rychlé a vstřícné jednání
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ