- Ceny
- Šíře sortimentu
- Vyzvednutí zdarma
- Ochota
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojený.
Rychlé vyřízení
- rychlá příjemná komunikace
- Ceny
- Ochota
Moc rád zde nakupují. Jsou zde slušní a ochotni a mají i dobré ceny. Doporučuji.
Skladnici jsou velice příjemní, což je málo kde.Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
Dobrý den, pane Karle,
- Sortiment
Vše funguje jak má...
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Zboží- květináče , truhliky vždy perfektně zabalené dojde nepoškozené.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojená.
Vstřícné a pohotové dodání
Dobrý den, pane Petře,
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- Doprava. V mém případě pouze Česká pošta, Balík do ruky.
To co očekávám od e-shopu. Jeden den objednám, druhý den expedice, třetí den doručení. Balík důkladně zabalený.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Každý dopravce má podmínky k velikosti a hmotnosti zásilky a ve Vašem případě tyto podmínky splňuje pouze ČP, proto bylo možné zaslaní pouze přes ní. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojený.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- Sortiment měli k okamžitému odeslání jako balík, za dobrou cenu. Dokonce přišel hned druhý den
Nebyl to první nákup a vždy vše proběhlo bez nejmenších problémů. Díky!
Dobrý den, pane Jiří,
- Vše jak má být.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Objednávka byla vyřízena velmi rychle.
Dobrý den, pane Mirku,
- Rychlost, spolehlivost.
- Nevím.
Dobrý den, pane Honzo,
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- Velmi rychlé odeslání zboží - dorazilo do druhého dne.
- Ceny jsou nižší než jinde.
- rychlé dodání
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- rychlé vyřízení, dobrá cena
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- Skvělý obchod, přehledné stránky, rychlé dodání, objednávala jsem již po několikáté a za mě velká spokojenost
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
- Velmi dobrý přístup k zákazníkovi a rychlé vyřízení objednávky
Jsem velmi spokojen
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ