Obchod nabízel zboží s dodáním zdarma. Až když realizovali objednávku tak po 4 dnech, kdy už očekáváte zásilku na stavbě vám volají, že chtějí ještě 700,-za dopravu v roce 2022 bych čekal trošku adekvátní e-shop, který je schopen spočítat dopravu jak tomu bývá a ne takhle klamat zákazníky. Vrchol amatérismu
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
objednal jste si bitumenové desky kde rozhodně není na 15 ks doprava zdarma, což jsme si dnes i po telefonu vysvětlili.
V nákupním košíku je stejně tak nabídka přímo na paletovou přepravu bitumenových desek a vy si zvolíte, při hmotnosti zboží 95kg bez palety, dopravu do 30kg.
Proto Vám bylo voláno ohledně dopravného. -
Zboží objednané před týdne ještě nedorazilo
I když bylo skladem na eshopu, tak volali, že to skladem nebí, ale že mi nabídnout něco podobného ( PU pěnu ) . Nakonec to přišlo se zpožděním a ještě zabalené tak, že jedna z PU pěn měla uražené víčko a pěna byla částečně vystříkaná. Sice tam měli nápis "křehké" ale toto asi pošta nedodržuje :-(
Minerální izolace byla mokrá, skladují venku
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
Vaty jsou od výrobce baleny v několika vrstvách folie právě proto, aby bylo možné je skladovat venku, stejně tak jako i ve výrobním závodě.
Byl jste si pro ně osobně na naší pobočce, kde jste bral téměř celou paletu.
Viděl jste, že je vata v ucelené paletě a při nakládce jste mohl stejně tak tuto závadu zjistit a mohla se sjednat náprava na místě.. -
Do dnešního dne t.j. 1.12.2021 Nebyla moje objednávka doručena a ani nevím zda byla odeslána. Není žádná komunikace e-shopem . Žádané zboží bylo předem zaplaceno.
Vaše objednávka na tepelně izolační folii byla přijata 24.11
25.11 byla expedována
26.11 byla doručena i s vybranou dobírkou od přepravce
Pravděpodobně komentuje zkušenosti s jiným e-shopem -
- Rychlá komunikace, funkční domluva
- Rychlá spedice
- Nabídnou alternativu a svému zboží rozumí
- Věci uváděné jako "skladem" nemají
- Značka dodělej doma.
Bílé lišty,které slouží k zajištění skla,jsou uchyceny hřebíčky.Na těchto hřebíčcích však chybí povrchová úprava.Takže máte na bílých lištách z každé strany deset černých vpichů(ťupek),což působí rušivě a je potřeba to nějak začistit.Natřít????Výrobce mi reklamaci neuznal a tvrdil,že taková je technologie výroby.Slevu mi nakonec nabídl Hornbach,jako prodejce-vřele doporučuji.Po celou dobu reklamace jsem mluvila se samými vstřícnými lidmi.
- Nabízené zboží nenî na skladě
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
zboží, které jste si objednala inzerujeme s dostupností ve skladu u dodavatele a obvykle bývá do 3-5 dní dodáváno.
Bohužel informaci od dodavatele, že dodání tohoto typy bude za 2-3 týdny, jsme obdrželi až po Vaší objednávce.
za komplikace se omlouváme -
- zboží bylo dodáno bez návodu
Kom postér jde udajně snadno složit, chyběl návod, byl jen přilepený obrázek. Po hgledání na internetu jsem návod našla, ale je nepravdivý. Skládá ho jedna osoba lehce. Ve skutečnosti jsou výlisky nestejné, a proto nepasují a spony na sestavení se musí obrušovat, aby šly zastrčit.Výrobek proto nedoporučuji.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
kompostérů od tohoto výrobce prodáváme tisíce kusů ročně a výtku tohoto typu máme poprvé.
Nejenže je součástí balení podrobný návod s obrázky montáže, ale na našem webu je u tohoto kompostéru i montážní video.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Nabizí to co nemají.Lump
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
objednal jste si zboží, které inzerujeme s dostupností u dodavatele a proto nebylo možné ihned odeslat.
Místo 50m návinu hadice na plyn Vám byla nabídnuta náhrada 2x25m která byla k dispozici ihned a tu jste nechtěl.
S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ -
Izolační vata dodána mokrá.
Drzaky přisly s poškozeným lakem na mnoha místech. Dostal jsem slevu 155kc. Nejsem spokojen.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
jak píšete, reklamaci jste s námi řešil a dohodli jsme se na slevě, kterou jste odsouhlasil... Nutno podotknout, že jste na 2 držáky komínové lávky dostal slevu 50% (vlastně jste měl 1 ks ZDARMA)
Zboží jsme Vám dodali už před 2 měsíci takže jsme považovali celou věc za vyřízenou.. -
Prodejce volal ze pouze osobní převzetí, doprava neni možná!
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
ano tuto informaci máme u podlimitního množství při výrobě na zakázku v dopravních podmínkách tohoto výrobce plechové krytiny.
Proto nabízíme skladem spoustu plechových krytin v různých barvách... -
Objednané zboží doposud nedoručeno hlavně že zasiláte dotazník spokojenosti
Barva plastových desek nebyla stejná
Balkon mám barevně flekaty.
Kvalita desek hrůza.
A ještě nám spočítali málo desek museli jsme 6 desek přiobjednat
Další poštovné.
Už nikdy více!!Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
Vážený zákazníku,
Vaši objednávku s Vámi kolega konzultoval a doporučoval zakoupit o 6 ks více, podrobně Vám písemně zpracoval výpočet. Bohužel jste tyto kusy navíc neobjednala, tudíž nemohlo vystačit. Ohledně barevných odstínů - mohlo se stát, že jste dostala produkt různé šarže od výrobce. Zákazník může využít Odstoupení od kupní smlouvy a zboží nám vrátit. Mrzí nás, že nejste plně spokojena se zakoupenou dlažbou.
Tým Nonstopstavebniny.cz -
- skladem u dodavatele znamená v mém případě 3 týdny, než dorazí zárubeň do e-shopu
Po týdnu čekání mi bylo sděleno, že zboží není skladem. ☹️
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
máte pravdu. Mělo přijet ve zboží od výrobce, ale bohužel nepřijelo.
V tuto dobu je někdy situace s dodávkou materiálu nepředvídatelná.
omlouváme se za komplikace -
Bohuzel objednané zboží nebylo a nabídnuté bylo neodpovídající zaměřením a kvalitou a platit predem 160 kc to uz je v dnesni dobe celkem hruza a ostuda.
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
Vámi objednané zboží (opravný lak ve spreji) zasíláme pouze od daného výrobce a většinou si lidé objednávají se zakázkou na plechové krytiny (proto platba předem).
Byl Vám nabídnut retušovací lak od jiného výrobce, který standardně máme skladem a používáme na všechny typy plechových krytin. Není v našich možnostech držet skladem "originál" barvy od všech výrobců plechových krytin ve všech nabízených barvách a proto máme universální od jednoho výrobce. -
- dodané zboží nesplňuje moje očekávání
dodané zboží nesplňuje moje očekávání, více informací o tomto produktu, by bylo pro další zákazníky důležité
- dodnes mi nic nepřišlo
Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz
Ve Vaší objednávce jste uvedl nesprávný telefon. 4x jsme se Vás pokoušeli kontaktovat...