• Přišlo zboží jiné barvy než jsem si objednal

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

pokud vám bylo dodáno zboží v jiné barvě, než jste si objednal, tak vám ho samozřejmě vyměníme. Mohlo dojít k chybě na skladě. Prosím o kontaktování kolegyně na reklamačním oddělení na adrese: [email protected].

Vše se samozřejmě vyřeší k vaší spokojenosti. Omlouváme se za komplikace a přejeme Vám hezký den

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Pri cene postovneho 169 Kc za prepravu zasilky, je zasilka jiz od minuleho ctvrtka (dnes pondeli) bez pohybu na sklade u prepravni spolecnosti 123kuryr, opravdu vystizne pojmenovani. Zasilku jsem musela urgovat pres obchod, ktery samozrejme reagoval sice promptne, ale zasilka bude nejspis dodana az zitra. Opravdu KURYR za vsechny penize.
    • Prodejce by mel zvazit dalsi spolupraci s prepravni spolecnosti, ktera kazi dobre jmeno prodejce. Prodava celkova sluzba, vyrobek i preprava.

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

velmi nás mrzí, že vám přepravní společnost způsobila zbytečné komplikace. Snažili jsme se udělat maximum proto, abyste měla svou zásilku co nejdříve. Bohužel toto jsou věci, které nejsme schopni 100% ovlivnit. V současné době pracujeme na rozšíření přepravních společností se kterými spolupracujeme. V případě vaší případné další objednávky doporučuji do poznámky uvést, že si nepřejete zasílat zboží 123kurýrem. Operátor vám zboží zašle jako Balík Do ruky přes ČP, popř. zvolit rovnou možnost Balík Na poštu, kde je i zvýhodněná cena přepravného.

Ještě jednou se omlouváme za komplikace a přejeme Vám pěkný den.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Bohužel kvalita dlažby mě velmi zklamala,na každé dlaždici jsou místa bez kamínků a tudíž jsou v ní dolíčky a vypadá to ošklivě.Před 2lety jsem jich kupovala 40 a všechny byly bez závad,proto jsem zklamaná.

+slušné ceny, rychlost odeslání
    - nektere produkty nejsou skladem(oznaceny vsak jako dostupne). Vzal jsem dražší alternativu, zaplatil, zbozi vsak nebylo doručeno a byl jsem odkázán na přepravce, at si vyresim reklamaci sam, ze z obchodu zbozi bylo odeslano (zaslali fotky z baleni zbozi). Prepravce reklamaci samozrejme neuzná, protoze balik mam jiz otevřen…

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

z našeho skladu bylo opravdu odesláno všechno zboží, které jste si objednal. Naše balíci centrum je nepřetržitě pod kamerami, takže jsme schopni dohledat, zda zásilka opravdu obsahuje všechny položky. Záznam vám byl zaslán emailem. Plachta se tedy musela z balíku vytratit cestou k vám. Pošta takový případ řeší jako reklamaci "úbytku na váze", kterou musí VŽDY řešit příjemce zásilky na pobočce pošty, kde si zboží vyzvedával.

Nemusíte mít žádné obavy, reklamaci vám uznají. Je logické, že zmizelé zboží zjistíte až po rozbalení balíku. Vezměte sebou prosím obalový materiál včetně přepravního štítku, fakturu od nás a zboží, které zásilka obsahovala a podáte reklamaci "na úbytek na váze". My pak poště doložíme , že od nás zboží odešlo kompletní a oni se vám do 30 dní vyjádří a vyřeší s vámi finanční škodu, kterou díky tomu máte.

O tom, jak postupovat, vás ale informoval můj kolega včera telefonicky. Věřím, že se vše nakonec bez problému vyřeší.

• zboží stále nedorazilo

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

měla jste objednané plotovky, které nemáme skladem, ale jsou skladem u dodavatele. O této skutečnosti jste věděla už z našeho eshopu, kde to je uvedeno i s orientační dodací lhůtou do 10 pracovních dní. Znovu vás o tom informoval i náš operátor telefonicky. Souhlasila jste s tím, že si na plotovky počkáte. Nevidím tedy důvod k negativní recenzi.

Plotovky vám v potvrzeném termínu dorazí.

• Dlouhá dodací doba

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

omlouváme se za dlouhou dodací lhůtu. Bohužel se momentálně potýkáme s enormním nárůstem objednávek a tak dochází k prodlení s expedicí. O této skutečnosti informujeme zákazníky i na našem eshopu.

Pevně věřím, že si budeme u vás moci u příštího nákupu vylepšit reputaci.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Nelze platit kartou, není tel. kontakt.

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

úplně nerozumím vaší negativní recenzi a nedoporučení našeho eshopu. V evidenci vidím, že vaše objednávka ještě není vyřízena, protože se po domluvě s vámi bude doručovat příští týden naším vozem.

Navíc mě kolegyně informovala, že s vámi mluvila o možnostech platby (hotově na místě řidiči, nebo předem formou zálohové faktury) a vy jste si vybral hotovost.

Možná jde o nějaký omyl.

• Dobré ceny.
    • Děsný výběr dopravce.

Jako drobnou nevýhodu obchodu beru neochotu zaslat zboží na adresu s číslem evidenčním (nebo nečtou poznámky k objednávce).
    Jako větší nevýhodu ovšem vidím volbu dopravy dopravcem 123kurýr. U něj dostanete dopravu zboží kurýrem, který zboží doveze na své depo v nejbližším velkém městě, a tam ho předá k doručení "smluvnímu partnerovi". Takže vám zboží doveze Česká pošta se všemi svými nevýhodami jen o den později.
    Výběr dopravce mě natolik naštval, že nemohu obchod doporučit, ač vše ostatní bylo v pořádku.

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

velmi nás mrzí, že jste byl nespokojen s doručením vaší zásilky. Bohužel nemůžeme ručit za to, jak dlouho doručení přepravní společnosti trvá. To že 123Kurýr spolupracuje s různými dalšími přepravními společnostmi vč. ČP víme, ale zatím jsme se nesetkali s tím, že by to způsobovalo nějaký výrazné problémy.

Nicméně spolupracujeme s více přepravními společnostmi, např. Českou poštou napřímo a TopTransem, kde se ale cena dopravy odvíjí od hmotnosti, objemu a vzdálenosti.

Při příští případné objednávce neváhejte do poznámky uvést, že si nepřejete zasílat zboží 123kurýrem a operátor vám nabídne jiného přepravce.

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé problémy přejeme Vám pěkný den.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Objednávka proběhla v pořádku,bylo mi sděleno, že zboží není na skladě a že to chvílí potrvá.Souhlasil jsem, nespěchalo to, ale po převzetí a rozbalení zboží(malířských štaflí)jsem zjisti že nesedí udávané rozteče příček.Pro mě, jako malíře,, dost zásadní rozdíl! Když už něco prodávám ,musí být tyto informace přesné a souhlasit s výrobkem! NEBO SI TO POŘÁDNĚ PŘEBERU OD DODAVETELE!

Dobrý den pane Pavle,

mrzí nás, že rozměr rozteče příček nesouhlasil. Po vaší recenzi jsem kontaktovala našeho dodavatele, jelikož rozměry přebíráme přímo z od něj, aby se nám k vaší stížnosti vyjádřil. Po přeměření u nich na skladu nám bylo sděleno, že rozměr mají opravdu špatně uvedený, tím pádem i my ho měli špatně.

Za tuto situaci se velmi omlouváme.

• cena
    • velmi dlouha dodaci doba

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

ve vašem případě bohužel došlo ke zdržení připravení objednávky k osobnímu odběru z důvodu, že kolegyně, která vaši objednávku vyřizovala je na naší pobočce ve Vítkově nová a bohužel udělala v procesu vyřizování administrativní chybu.

Za vniklou situaci se omlouváme a věříme, že se již nebude opakovat. Kolega vás dnes již kontaktoval, takže věřím, že vše je již v pořádku.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• dvakrát problém s posláním a zabalením balíku, nakonec 2 platby za dva balíky a jednu věc ani nedokázali zabalit a poslat, tak jsem koupi té věci musel zrušit.

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

objednal jste si 3 různé položky, zatravňovací tvárnice, kompostér a dekorační košík. Bohužel tyto věci není možné zabalit do jedné zásilky, kterou by rozměrově a tvarově akceptoval dopravce. Z toho důvodu vás kolega kontaktoval a domluvili jste se, že dekorační košík z objednávky vyndáme a odešleme jeden balík s tvárnicemi a druhý kompostérem. S tímto řeším jste souhlasil a kolegovi ho potvrdil.

Nechápeme tedy vaši negativní recenzi. Bohužel se tak někdy stane, že si zákazník vybere sortiment, který není slučitelný do jedné zásilky. Vše má ale své řešení a vy jste to s kolegou vyřešili.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Váš obchod zatím nedoporučuji, neboť zboží ještě nedošlo ,i když faktura došla již 18.1.2023. Zboží jsem očekával 20,1.2023, ale marně. Na pondělí 23.1.2023 musím sehnat někoho, kdo bude čekat na dodávku zboží, neboť budu nepřítomen.
    S pozdravem Gerberg

Dobrý den pane Gerbergu,

velmi se omlouváme za komplikace a zpoždění doručení vaší objednávky. Z provozních důvodů byla tkanina u nás zabalena až 18.1. odpoledne. 19.1. v poledne balík svez přepravce. Ve sledování zásilek vidím, že na jeho straně došlo ke zpoždění doručení o 2 dny z kapacitních důvodů.

Věřím, že vám bude již brzy zásilka doručena.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Podvádějí, špatní profesionálové bez zájmu prodávat, dají vám cenu včetně dopravy, uděláte objednávku, oni ji potvrdí a pak vám řeknou, že poštovné místo 160 korun je více než 900 korun, protože podle musí poslat na paletě tubus 16x33cm.

Vážený zákazníku,
    Prozkoumali jsme vyřizování Vaší objednávky operátorem a bohužel jsme zjistili nedostatky, kdy nový kolega nevyužil veškerých možností dopravy vzhledem k povaze velmi křehkého betonového zboží.
    Vám jsme se písemně omluvili a nabídli adekvátní levnější možnost dopravy. Kolegu jsme následně proškolili a věříme, že se podobná situace již nebude opakovat.

Omlouváme se za způsobené komplikace spojené s Vaší objednávkou.

• již podruhé zboží označené jako skladem mělo 3 týdny objednací dobu

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

objednal jste si střešní hřebenáč barvy RAL 3005, který nedržíme standardně skladem. Tato informace je uvedena v popisce u produktu. Tyto atypické barvy jsou u výrobce k dodání cca 2-4 týdny, což Vám operátor e-shopu sdělil.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Píši skladem a oni to nemají

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

bohužel došlo k chybě v našem systému, kdy u vámi objednané položky svítilo SKLADEM, i když byl komínový nástavec vyprodán.

Omlouváme se za komplikace.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Obchod komunikoval a po vzájemné dohodě zrušil objednávku
    • Neakceptovatelná délka dodání pro osobní odběr

Obchod komunikuje, v mém případě jsem nepřistoupil na extrémně dlouhou dodací lhůtu pro osobní odběr. Objednávka bezproblémově zrušena za základě dohody.

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

jedna položka z vaší objednávky nebyla skladem ve Vítkově, kde jste chtěl objednávky vyzvednout, ale na naší druhé pobočce v jižních Čechách. Převoz mezi pobočkami je jedenkrát týdně, takže operátoři informují zákazníky, že se může doba zkompletování objednávky v tomto případě prodloužit na týden až 10 dní. Což byl bohužel i váš případ. Jediná varianta by byla vám objednávku zaslat celou z naší jihočeské pobočky za 169,- Kč, což jste nevyužil.

Omlouváme se za komplikace a věříme, že nás i přesto využijete k dalšímu nákupu.

S přáním hezkého dne tým nonstopstavebniny.cz

• Cena je umele navysovana nutnosti platit několikrát dopravu. Podobné podvodné praktiky jsem nikde nezazil!

Vážený zákazníku,
    Na našem webu uvádíme běžné ceny doporučené výrobcem a naši cenu, za kterou prodáváme. Je na Vás, zda se rozhodnete ke koupi. Cena dopravy byla s Vámi konzultována telefonicky operátorem, a 2x dopravné Českou poštou jste odsouhlasil, protože se jednalo o velmi nadrozměrnou zásilku, která nelze přepravit jedním balíkem. I s tímto jste souhlasil a není na místě nás tedy křivě obviňovat z podvodných praktik.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

v nabídce měli ve výprodeji 3 kusy, objednala jsem 3 kusy, potvrdili mně objednávku a po týdnu mi sdělili, že mají jen 2 kusy. Navíc v nabídce byla cena za dopravu 169 Kč a po týdnu mi sdělili, že to bude skoro 900 Kčů Jinak byli slušní a milí.

Vážený zákazníku,
    Na našem webu máme uvedeno, že objednané betonové sloupky pro výšku 2,5m jsou ve VÝPRODEJI, skladem byly v tu chvíli poslední 2 ks, což Vám sdělila operátorka následující den po objednání. Dopravné také odpovídá obchodním podmínkám, pro váhu 200kg činí dopravné 950 Kč. Prvotní objednávky přijímá pouze automat, přičemž detaily objednávky upřesňuje operátor. Z naší strany k žádnému pochybení nedošlo.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• naprosto šílené množství plastového obalu

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

pokud se podíváte na pár recenzí uvidíte, že naopak řada zákazníků hodnotí naše balení jako skvělé a precizní. Bohužel ne všichni přepravci se chovají k zásilkám šetrně a pokud by nebylo zboží dostatečně zabaleno, došlo by k jeho poškození.
    Ztracené bednění IGLU, které jste si objednal je plastové, takže pokud by nebylo obaleno několika vrstvami fólie, mohlo by se během přepravy poškodit, což byste určitě nechtěl.

S přáním hezkého dne
    tým Nonstopstavebniny.cz

Mají jenom českou poštu jako dopravce a to je jak všichni víme neštěstí. Celou dobu jsem byl doma. Večer jsem dostal sms že jsem si to nechal přepravit na poštu. Nikomu jsem nepsal..nikomu jsem nevolal..nedovolal jsem se na řidiče..na poštu a ani do depa..komunikace žádná ani zestrany obchodu.Mohl bych si zajít na poštu ale netuším proč jsem tedy platil dopravu domů když musím někam na poštu..

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

neposíláme jen poštou, ale i DPD a Toptransem a pokud je to možné upřednostňujeme i naše rozvozové dodávky a nákladní automobily hlavně pro objemné, křehké a paletové zboží.
    Každé zboží však splňuje přepravní parametr jen pro některé dopravce. Například DPD má "hrozný problém" zboží v rolích (což byl i Váš případ).
    Za komplikace s českou poštou se omlouváme.