Pouze překupníci a nechají si to dopravovat společností DHL nejhorší zkušenost s dopravcem v pátek mělo zboží dorazit řidič zřejmě ani neví kde obec leží odpoledne jsem zjistil že je zpět v depu po komunikaci s centrálou jsme se dohodli že zboží můžu převzít až po 15 hodině dnes v pondělí mě volá řidič v 6:45 že mě to veze a že tam bude dopoledne . Momentálně nemám ani peníze (bohužel jsem zaplatil dopředu) ani zboží.
Reakce obchodu Krbylevně.cz
ano, stejně jako většina internetových obchodů a kamenných prodejen i mi přeprodáváme a dovážíme zboží z celé Evropy. S přepravní společností DHL spolupracujeme již řadu let a odesíláme stovky zásilek denně.. a jsme spokojeni. Ano, může se stát, že né vždy dopadne přesně podle plánu. V tomto případě nás prosím kontaktujte a mi uděláme vše proto, aby bylo vše v pořádku k Vaší spokojenosti ;-).
Když opomeneme Vaší nespokojenost s přepravní službou, těší nás, že jste spokojen s okamžitým vyřízením Vaší objednávky a rychlým doručením ;-).
Za Krbylevne.cz | Martin Hrábek -
nezájem ze strany obchodua hrozné jednáni dispečrky na zak lince
- kamna prisla rozbita,prodejce se distancoval,protoze prepravce DHL zasilku poskodil a odmitl se k cele veci postavit.......prodejce pak zaslal poskozeny dil ale ja musim kamna za 23.000kc sam opravit a 4 dny jsem volal od certa k dablu......
- jednani prepravce DHL
nekupujte.
Reakce obchodu Krbylevně.cz
přiznám se, že nerozumím Vašemu hodnocení. O poškození skla na krbové vložce jsme spolu hovořili a domluvili jsme se, na okamžitém zaslání nového (zcela zdarma). Souhlasil jste s tím, že si sklo sám vyměníte, abychom předešli k časové prodlevě při objednání a zaslání nové krbové vložky. Pokud opomenu Vaši emailovou komunikaci, kdy po odeslání nové skla ihned reagujete vyhrožování, že nás negativní recenze nemine, jsem byl přesvědčen, že je vše v pořádku, a že jste s okamžitým řešením nadmíru spokojen.
Za Krbylevne.cz | Martin Hrábek -
Kamna ještě nedorazila a na konkrétní dotaz jsme se ani firma nedokázala upřesnit termín dodání. Je to pro nás zbytečná komplikace. přitom na stránkách bylo info, že jsou skladem??? Platili jsme je 28. 3. - potřech týdnech stále jen info, že zboží bude dodáno později?!
Reakce obchodu Krbylevně.cz
jsme v době, kdy je po krbových kamen a krbových vložkách OBROVSKÁ poptávka. Většina kamen není skladem a pokud se na chvilku skladem rozsvítí, jsou obratem prodaná. Dostupnosti kamen a krbových vložek se liší v závislosti na výrobce. Vámi objednaná krbová kamna Vám byla odeslaná po třech týdnech :(. V této době, se jedná o skvělý termín dodání. Na kamna a krbové vložky se čeká i několik měsíců :(.
Za Krbylevne.cz | Martin -
14.3.2022 jsem podal a zaplatil objednávku,která byla přijatá. Do dnešního dne to je 21.3. 2022 jsem objednané zboží nedostal
Dobrý den pane Pečínko,
objednal jste si rošt, který nebyl skladem :(. Dle informace je rošt (byl) odeslaný 21.3.2022.
- Dobrá cena
- Nedodržení termínu dodání
Reakce obchodu Krbylevně.cz
Dobrý den, objednal jste si krbovou mřížku 10.3, která nebyla skladem. O nedostupnosti tohoto zboží jste věděl. Krbová mřížka Vám byla odeslaná 18.3. Ještě dříve, než jsme Vám sdělili.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Zboží se stále nabízí, ale prodejce toto zboží nemá na skladě, čímž dochází k prokazatelnému klamaní spotřebitele. Je nutností, aby zasáhla ČOI a neprodleně sjednala patřičnou nápravu. očekává se taktéž i reakce prodejce
Vážený pane Jirko,
Vaše nespokojenost nás velice mrzí, ale nevidím z naší strany žádné, ani malé pochybení. To, že není zboží skladem a je vyprodané, neznamená, že se nesmí, nebo ho nebudeme nabízet. Tak jak to pane Jirko popisujete vy, to nikde nefunguje :-(.
U nás eviduji informaci, že Vás kolegyně z našeho obchodního oddělení v den objednávky informovala o nedostupnosti objednaného zboží, a že jste s jeho termínem dodání souhlasil.
Za Krbylevne.cz | Martin Hrábek -
chybna cena zbozi velmi dlouha dodaci lhuta
- nefunkční kamna
- prodávající okamžitě zamítli reklamaci, údajně jsme vložili velká polena a špatný tah komínu, nevíme jak k tomuto pan *jméno editováno* došel
- kamna nefungují vůbec, musíte mít otevřená dvířka, aby alespoň trochu oheň hřál, což je velmi nebezpečné
U tohoto prodejce nedoporučujeme žádný nákup kamen, s parametry lže a lže i s kvalitou kamen. Zde opravdu vyhozené peníze. Bohužel toto bude mít soudní dohru, neboť uzavřeli ihned reklamaci, aniž by viděli na živo funkčnost kamen.
Reakce obchodu Krbylevně.cz
objednala jste si jedny z nejprodávanějších a nejkvalitnějších krbových kamen v ČR. Po našem i výrobcem shlédnutí Vašeho videa hoření, bylo ihned jasné, že máte špatný komín (tah), a že v kamnech bylo špatně topeno (velká doutnající polena). Žádali jsme Vás o revizi komína, kterou jste nám zamítla zaslat. Tato revizní správa je velice důležitá, ale nejspíš ji nemáte :(.
Vaše ne zcela pravdivá recenze mě velice mrzí. Jsme jedním z největších, ne-li největším internetovým obchodem s kamny a kompletním kamnářským sortimentem v ČR. Opravdu nemáme lidem důvod ani touhu lhát, jak popisujete.
Z výše popsaných důvodů ano, Vaši reklamaci jsme spolu z výrobcem zamítli.
- Obchod nedoporučuji
- Obchod nedoporučuji
Objednávku sem učinil 29.10.2021 na základě tel. komunikace kdy my bylo řečeno, že krb do 4 týdnu dorazí. Pak se to vždy posouvalo. Nakonec mi řekli že je krb v Brně a že v nejbližší době dorazí (lež). Pak se zjistilo že krb není. Pak se najednou krb objevil v Ostravě, kde dlouhou dobu čekal nevím na co. Krb 22.12.2021 dorazil. Dlouhou dobu dodání kvůli situaci ve světě chápu ale lživé informace to není seriozní. Krb nakonec ani nebyl kompletní chyběl tam ventilátor externího přívodu vzduchu jak obchod všude uváděl, že ho krb má. Nakonec obchod odmítl komponenty dodat nebo učinit opravu pouze možnost odstoupení od kupní smlouvy. Po poslání zákona z občanského zákoníků, mi obchod nabídku kompenzaci 500,-Kč která mi ani nepokryje náklady na vlastní dodání a domontování ventilátoru (2.018,-Kč).
NEDOPORUČUJI.Reakce obchodu Krbylevně.cz
velice se omlouváme, ale zde s Vámi zcela NESOUHLASÍME. Jediné pochybení z naší strany bylo, že v popisu produktu, bylo chybně napsané, že součástí krbových kamen je i ventilátor....opraveno. Tato kamna ventilátorem nedisponují a nic takového neexistuje. Z tohoto důvodu, nejsme schopni Vám jej dodat :-(.
Vaši nesmyslnou požadovanou kompenzaci jsme zamítli.
- žádná domluva
Moje zboží u kterého bylo psáno, že přijde do Vánoc je bohužel lež. Do teď jsem čekal na email nebo na sms a nic nepřišlo.
- Dobrá cena
- nulová komunikace
- doba dodání na to že bylo vše skladem
PO MÉM EMAILU NA DOTAZ KDY MI BUDE ZBOŽÍ DORUČENO TVRDILY, ŽE JE PŘIPRAVENÉ K ODESLÁNÍ A DRUHÝ DEN ŽE ZBOŽÍ PŘÍJDE NĚKDY PŘÍŠTÍ TÝDEN.TENTO OBCHOD UŽ NIKDY.
Objednal jsem a zaplatil. Obchod potvrdil objednávku i platbu.
To bylo vše. Po 10 dnech nevím kde je zboží ani jestli bylo již
odesláno. Vřele NEDOPORUČUJI -
- Obchod komunikuje minimálně, zboží mi nebylo doručeno v avizovaném termínu, ani po několika telefonických a emailových dotazech mne nikdo neodpověděl, kdy mohu zboží očekávat
Reakce obchodu Krbylevně.cz
dle informace došlo k opoždění dodávky objednaného zboží od výrobce k nám o několik dnů. Toto se občas stát může, vůbec v době před Vánocemi a nic s tím jako prodejci nejsme schopni udělat :-(. Za vzniklé komplikace se velice omlouváme.
Na email žádná reakce
Reakce obchodu Krbylevně.cz
objednal jste si dne 3.12. zboží, které nebylo skladem a nyní čekáme na jeho naskladnění. O tomto jsme Vás informovali počas objednání. Zboží, které není skladem, nejsme schopni obratem expedovat :-(
Za Krbylevne.cz | Martin Hrábek