• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Žadna
    • Termín dodání
    • Komunikace
    • Ochota

Obchod slibující termín dodání který nedrží . Termín dodání 1-2tydny... po 14 dnech jsme psal s panem Martinem co řekl že ve čtvrtek má dorazit a v pátek budou expedovat . Po 4 týdnech v neděli přijde na email že bude expedováno . Středa a gril stále leží u nich . Jen mě mrzí že jsem si předchozí komunikaci neuložil. Pan se vymlouval na povodně ale objednání bylo 14 dní před povodněmi .

Reakce obchodu Krbylevně.cz

celý průběh Vaší objednávky jsem si prošel a je pravda, že k nějakému opoždění v termínu dodání došlo a velice se za to omlouvám… nestává se to a mrzí mě to ☹. Nic méně, nemáme zapotřebí se vymlouvat, a také nemáme zapotřebí si nechat vyhrožovat špatnou recenzí, pokud neudělíme slevu na objednané zboží, jako ve Vašem případě.

Za vzniklé komplikace se velice omlouvám, a děkuji za nákup i udělenou recenzi.

Za Krbylevne.cz | Martin Hrábek – obchodní ředitel

Kamna skladem? Lži, radši objednejte jinde. Objednala jsem kamna, samozřejmě skladem. Eshop se doteď neobtěžoval si to na netu opravit a inzerují je skladem dál. Objednala jsem v neděli a v pondělí v poledne zpráva o tom, že je vlastně nemaj a že za 4-5 týdnů. Komunikace na nule, web neaktualizovaný. Už nikdy víc.

Reakce obchodu Krbylevně.cz

celý průběh objednávky jsem si prošel, a opravdu došlo k vyprodání objednaných kamen ve vybrané béžové barvě. Sklady se nám aktualizují každých pár minut a skladová dostupnost, je na našich stránkách stále AKTUÁLNÍ.

Jsme před začátkem topné sezóny, zájem o krbová kamna je obrovský a my patříme mezi největší internetové obchody v ČR (nejspíš jsme největší :-))... viz. recenze a celkové hodnocení obchodu.

Váš případ: Velice jednoduše řečeno, kamen nemáme nekonečné množství, a vy jste si objednala poslední kamna téměř ve stejné době, jako jiný zákazník před Vámi... letos se to stalo 3x. Informaci jste obdržela ihned následující pracovní den.

Komunikace, ze strany obchodního oddělní za mě tedy SKVĚLÁ a určitě Vám kolegyně nabídla stejná kamna, v jiné barvě a za lepší cenu v rámci kompenzace.

Za Krbylevne.cz | Martin Hrábek

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Kompresor nefunkční. U třetí gumy se z něj zaclo kouřit.
    • Nedoporučuji

Reakce obchodu Krbylevně.cz

Vaše nespokojenost s kompresorem nás velice mrzí :(. Pevně věřím, že došlo k reklamaci poškozeného kompresu a nyní již máte nový a plně funkční kompresor doma.
    Za vzniklé komplikace se znovu velice omlouváme.

Za Krbylevne.cz | Martin

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Obchod vůbec ne komunikuje s zákazníkem, nemám žádnou představu v jakem stavu je objednávka.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

dosud zboží nedošlo a ani žádné informace o stavu objednávky nemám

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Zboží jsem si objednal a zaplatil 22.2.2024 a je 1.3.2024 a zatím bez komunikace. Telefon nezvedaní a zpětná vazba proč tomu tak je žádná.