- Rychle jednání,perfektní balení,ochota,proste super.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše pozitivní reakce na Váš nákup u nás :-) Zároveň jsme rádi, že Vám lakovaný blatník dorazil v naprostém pořádku a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte:-) S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Dobrá komunikace, rychlé odeslání.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme rádi, že k Vám zboží dorazilo včas a děkujeme Vám za kladné hodnocení:-). S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- rychlé dodání ,cena také ujde
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaši reakci na náš e-shop :-) Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S pozdravem a přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
- Příjemná komunikace s obchodem
Prodejce vysvětlil a poradil nám nákup nejvhodnějšího zrcátka na model, na který byl nákup směřován.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše spokojenost s našimi službami a děkujeme Vám za udělení recenze. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Úžasně vše pasuje a bylo to dobře zabalené takže to bylo luxus díky
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme rádi, že jste s kvalitou nakoupeného zboží velmi spokojen a děkujeme Vám i za pochvalu našeho balení:-) Těšíme se na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
Doporučuji
Za Vaše hodnocení moc děkujeme:-). S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Vyřízení objednávky bez problému
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělené hodnocení. Budeme se těšit na další spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
- Sehnáno zboží, které jinde nebylo.
- Velmi dobře zabaleno.
- Rychlé doručení zboží.
- Dobrá komunikace s obchodem.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaši recenzi moc děkujeme a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Prima ceny
- Široká nabídka
- Přehledný e-shop
- Dobré vyhledávání a filtry
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení:-).S přáním krásného dne.Team Autodíly RUBY
- rychlost dodání, super komunikace, předvedení zboží, zabalení, pomoc při nakládce, faktura do ruky, spolehlivost
Velice doporučuji, s tímhle se málo kdy setkávám, abych byla spokojena s předvedením zboží, že je v pořádku, věděla bych od koho je nakoupeno, zabaleno a naloženo do auta.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Moc Vám děkujeme za pěknou recenzi, velmi nás těší Vaše 100% spokojenost s námi. Přejeme Vám mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY
ok
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaši recenzi moc děkujeme a budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Vstřícné jednání rychlé dodání
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Budeme rádi,když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Hezký den. Team Autodíly RUBY
Všechno v pohodě jak má být.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za recenzi. Vaše 100% spokojenost nás těší, budeme se těšit na další spolupráci. S přáním krásného dne.Team Autodíly RUBY
rychlost, termín, cena
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení :-). Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Hezký den. Team Autodíly RUBY
- Rychlost, cena.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaše kladné hodnocení moc děkujeme a budeme se těšit na další případnou spolupráci. Hezký den. Team Autodíly RUBY
- Rychlost dodání..
Za Vaše hodnocení moc děkujeme. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
RYCHLÉ VYBAVENÍ ZAKÁZKY, ZBOŽÍ DOKONALE ODPOVÍDÁ POPISU. DOPORUČUJI!
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše spokojenost s našimi službami a děkujeme Vám za udělenou recenzi. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- cena,rychlost dodání,komunikace
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- spokojen zaměstnanci dovedou poradit podle win vozidla
- Nemám
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme rádi, že jste byl s námi spokojen a děkujeme Vám za milé hodnocení. Budeme se těšit na Váš příští nákup. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaši pozitivní recenzi moc děkujeme a budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY