Naprosto perfektní balení dorazilo bez poškození
Obchod bez jakéhokoliv problémuReakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení:-) budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne, Team Autodíly RUBY
Prvni objednavka brzke doruceni vse ok
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Velmi nás těší Vaše 100% spokojenost s prvním nákupem u nás a děkujeme Vám za udělené hodnocení:-) Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY
- Rychlé dodání zboží, dobře zabalené, nepoškozené.
Tento obchod všem doporučuji.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Velmi nás těší Vaše 100% spokojenost s nákupem u nás a děkujeme Vám za pěkné hodnocení:-).Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY
- Perfektně zabalený nárazník
- Parádní cena, kvalita.
S tímto obchodem se nemusíte obávat objednat i opravdu velké díly, díky perfektně zabalenému nárazníku ve velké bublinkové fólii by musel být kurýr opravdu velký lajdák aby ho poškodil.
Díl sedí jako originál, v pátek dorazilo, v pondělí jsem namontoval.
Příště nakoupím opět zde.Reakce obchodu Autodíly RUBY
Velmi Vám děkujeme za udělenou krásnou recenzi i pochvalu za balení zboží. Moc si toho vážíme a budeme se těšit na příští spolupráci ;-) Přejeme pěkný den.Team Autodíly RUBY
Vše v pořádku, perfektně zabaleno
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělenou recenzi, budeme se těšit na další případnou spolupráci.S přáním pěkného dne. Team Autodíly RUBY
- Rychle vyřízení objednávky.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše hodnocení za které Vám moc děkujeme. Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Super spolupráce.
Nevím.Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaše hodnocení moc děkujeme. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S pozdravem a přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
- Náhradní díl pasoval přesně i na auto starší 20 let
- Žádná nevýhoda
Rychlé dodání náhradního dílu i na staré auto
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen :-) a děkujeme Vám za recenzi. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S pozdravem a přáním pěkného dne. Team Autodíly RUBY
- Skvěle zabaleno něco podobného jsem ještě nezažil. Klobouk dolu
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělené hodnocení a těší nás Vaše pochvala ohledně balení dílu :-). Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Velmi solidní přístup , mohu jen doporučit
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělenou recenzi. Jsme velmi rádi za Vaši spokojenost a budeme se těšit na další případnou spolupráci. Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY
Rychlé DORUČENÍ bezva obchod !!!
- Dobrá cena.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše 100% spokojenost s nákupem v našem e-shopu a děkujeme Vám za udělenou recenzi :). Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Velký výběr
Spokojenost , rychlá dodávka ,
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY
- Nesouhlasí katalogové čísla, po týdnu oznámení , že díl vůbec nemají.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Dobrý den. Mrzí nás Vaše nespokojenost s nákupem. Bohužel jsme byli nuceni dle Vašeho požadavku ověřit kompatibilitu s Vašim vozidlem. Stojíme si za názorem že díl který jste objednal nebyl na Vaše vozidlo. Každopádně než jsme tento problém vyřešili, poslední díl se u dodavatele vyprodal. Ještě jednou se omlouváme. S pozdravem Autodíly RUBY
Vše v pořádku
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělení hodnocení, teší nás Vaše 100% spokojenost a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S pozdravem a přáním pěkného dne. Team Autodíly RUBY
Super rychlé vyřízení objednávky. Objednal jsem si blatník v barvě, sedí perfektně a barva je stejná jako celé auto . Můžu všem jenom doporučit.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělenou recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s lakováním a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním pěkného dne. Team Autodíly RUBY
Vše proběhlo v pořadku od zadání objednávky po rychlé doručení.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za hodnocení a pochválení rychlosti. Přejeme krásné dny. S pozdravem Autodíly RUBY
- Rychlost, komunikace, perfektní zabalení blatníku.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za hodnocení a za pochválení kvalitního zabalení. Budeme se tešit na další spolupráci. S pozdravem a přáním pěkných dnů Team Autodíly RUBY
- Rychlost, a presnost dodaneho dilu
Uprimne jsem necekal ze dil bude tak presne pasovat, proste perfektni! Konkretne se jednal o prah pro Fiat Punto. Dekuji za spolehlivost
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Dobrý den. Jsme velice rádi že se dílo povedlo. Tešíme se na budoucí spolupráci. S pozdravem Autodíly RUBY
- Rychle a spolehlivý služba.