Reklama

objednával poprvé , dle mechanika - díl seděl super , pěkné ceny , mohu jen doporučit váš obchod.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

děkujeme Vám za krásnou recenzi a za Vaši první objednávku u nás.

Velmi nás těší, že díl perfektně seděl a že jste byl spokojen jak s cenou, tak s celkovým nákupem. Vašeho doporučení si velmi vážíme a věříme, že se na nás obrátíte i při další potřebě náhradních dílů.

Přejeme Vám mnoho spokojených kilometrů a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,
    Team Autodíly RUBY

• Velká pochvala pro zaméstnance, kteři vyřizovali objednávku. Nebylo jim lhostejné naše špatné objednání Konzultovali to s námi, jak e-mailem, tak telefonicky. Upravili objednávku a ihned vrátili část peněz na náš účet. Děkujeme a všem doporučíme Váš obchod.
    • Super jednání a ochota.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Velmi si vážíme Vaší důvěry i milých slov. Jsme rádi, že se nám podařilo objednávku společně upravit k Vaší spokojenosti. Vaše doporučení je pro nás tou největší odměnou. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Moc pěkně precizně zabalená objednávka.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za hodnocení a jsme velice rádi, že oceníte kvalitní zabalení. Přejeme mnoho štastných kilometrů. S pozdravem Autodíly RUBY

Vše v pořádku.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za udělené hodnocení. Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte.
    S přáním krásného dne,

• bez problemu

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za Vaše hodnocení :-) , jsme Velmi rádi že se vše povedlo . Krásný den. S pozdravem Autodíly RUBY

• vše ok

Děkujeme Vám za udělené hodnocení:-) S přáním pěkného dne, Team Autodíly RUBY

• Rychlé dodání dílu. Kryt motoru spodní pasoval jak origo. Paní v kontaktu rychle pomohla se změnou doručovací adresy. Spodní kryt přišel pořádně zabalený. Tento obchod ooeqvdu doporučuji. Příš
    • Příště využiji opět.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Velmi Vám děkujeme za udělenou krásnou recenzi i pochvalu za balení zboží. Moc si toho vážíme a budeme se těšit na příští spolupráci ;-) Přejeme pěkný den.Team Autodíly RUBY

• seriózní jednání a doručení zboží během dvou dnů

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Velmi Vám děkujeme za udělenou recenzi i pochvalu . Moc si toho vážíme a budeme se těšit na příští spolupráci ;-) Přejeme pěkný den.Team Autodíly RUBY

Standardní e-shop, žádné návrhy ani připomínky

S přáním krásného dne,

• Dobré

Děkujeme Vám za udělení hodnocení:-) S přáním pěkného dne, Team Autodíly RUBY

Dostal jsem se mezi dva mlýnské kameny.
    Zboží nemám a peníze také né a teď babo raď....

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Dobrý den. Mezi mlýnské kameny jste se dostal vlastní vinou. Již v první e-mailu jste byl informován, že je nutno díl reklamovat na pobočce České pošty. Namísto toho abyste tento postup provedl, jste poničené zboží zaslal zpět na naší adresu. Na e-mail který jsme Vám s dalším postupem jak reklamovat nereagoval a rovnou uložil negativní hodnocení. Upozornili jsme Vás že bez reklamačního protokolu není možné zásilku reklamovat a Vám vrátit peníze. Udelením negativního hodnocení jsme pochopili, že již nechcete situaci řešit a příjde Vám jako nejlepší možnost jak reklamaci ukončit. Poškozené zboží jsme Vám zaslali zpět na Vaší adresu. O tom jsme Vás také informovali. Mrzí nás že to takto dopadlo ale nebylo to naší vinou. Děkujeme za pochopení. S pozdravem Autodíly RUBY

• super rychlá a bezproblémová domluva

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a budeme rádi,když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Za udělenou recenzi Vám děkujeme:-) S přáním pěkného dne, Team Autodíly RUBY

Standardní poctivý e-shop.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za udělené hodnocení a velmi nás těší Vaše 100% spokojenost :-) Budeme rádi,když se na nás v budoucnu opět obrátíte.S přáním krásného dne, Team Autodíly RUBY

• Super baleno ,kvalita taky ok
    • Rychlost na 1

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za hodnocení které nás hodně potešilo. Pokud budete cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. S přáním pěkných dnů Autodíly RUBY

• Dobrá komunikace

Podmínka v poznámka u nákupu světel byla, ať jsou homologované. Bylo mi před odesláním potvrzeno. Několikrát mi jinde na dotazy v poznámce ani neodpověděli. Jsem spokojen.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Velmi nás těší Vaše 100% spokojenost s nákupem u nás a děkujeme Vám za milé hodnocení:-) Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY

• Dobře zabaleno, jsem spokojený

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za udělenou recenzi. Jsme velmi rádi za Vaši spokojenost a budeme se těšit na další případnou spolupráci. Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY

• Rychlá a vstřícná komunikace
    • Odeslání následující den
    • Vložka dobre pasuje a funguje

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za udělené hodnocení:-)Budeme se tešit na další případnou spolupráci. S přáním pěkného dne, Team Autodíly RUBY

Je radost u nich nakupovat. Prostě super
    Laďa

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Velmi nás těší Vaše 100% spokojenost s nákupem u nás a děkujeme Vám za pěkné hodnocení:-).Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY

Moje zkušenosti s tímto obchodem jsou velice dobré. Ochota a vstřícnost. Prostě super. Laďa

• Bezvadný servis a komunikace

není