Rychlé DORUČENÍ bezva obchod !!!
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělenou recenzi. Jsme velmi rádi za Vaši spokojenost a budeme se těšit na další případnou spolupráci. Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY
- Dobrá cena.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše 100% spokojenost s nákupem v našem e-shopu a děkujeme Vám za udělenou recenzi :). Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Velký výběr
Spokojenost , rychlá dodávka ,
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY
- Nesouhlasí katalogové čísla, po týdnu oznámení , že díl vůbec nemají.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Dobrý den. Mrzí nás Vaše nespokojenost s nákupem. Bohužel jsme byli nuceni dle Vašeho požadavku ověřit kompatibilitu s Vašim vozidlem. Stojíme si za názorem že díl který jste objednal nebyl na Vaše vozidlo. Každopádně než jsme tento problém vyřešili, poslední díl se u dodavatele vyprodal. Ještě jednou se omlouváme. S pozdravem Autodíly RUBY
Vše v pořádku
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělení hodnocení, teší nás Vaše 100% spokojenost a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S pozdravem a přáním pěkného dne. Team Autodíly RUBY
Super rychlé vyřízení objednávky. Objednal jsem si blatník v barvě, sedí perfektně a barva je stejná jako celé auto . Můžu všem jenom doporučit.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělenou recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s lakováním a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním pěkného dne. Team Autodíly RUBY
Vše proběhlo v pořadku od zadání objednávky po rychlé doručení.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za hodnocení a pochválení rychlosti. Přejeme krásné dny. S pozdravem Autodíly RUBY
- Rychlost, komunikace, perfektní zabalení blatníku.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za hodnocení a za pochválení kvalitního zabalení. Budeme se tešit na další spolupráci. S pozdravem a přáním pěkných dnů Team Autodíly RUBY
- Rychlost, a presnost dodaneho dilu
Uprimne jsem necekal ze dil bude tak presne pasovat, proste perfektni! Konkretne se jednal o prah pro Fiat Punto. Dekuji za spolehlivost
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Dobrý den. Jsme velice rádi že se dílo povedlo. Tešíme se na budoucí spolupráci. S pozdravem Autodíly RUBY
- Rychle a spolehlivý služba.
Rychlé dodání. Vše ok.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaše hodnocení moc děkujeme. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S pozdravem a přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
Pohodové rychlé jednání
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Velmi nás těší Vaše 100% spokojenost a děkujeme Vám za udělené hodnocení. Přejeme mnoho šťastných kilometrů. Team Autodíly RUBY
- Rychlost dodání
Překvapilo mě rychlé dodání nalakovaných dílů, všechny díly jsou v pořádku.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělení recenze a velmi nás těší Vaše spokojenost s nákupem u nás:-) Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Perfektně zabaleno,dodání v krátkém čase.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Velmi nás těší Vaše spokojenost s nákupem u nás a děkujeme Vám za pěknou recenzi. Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Ochota nalakovat díl i jinou barvou za samou cenu
- Komunikace
- E-shop by chtěl dodělat, některé produkty nejsou zařazeny
Koupil jsem zde blatníky na Octavii 1 v roce 2019 a dodnes jsou jako nové ani známka rzi. Ošetření a lak super. V tomto případě obchod bez konkurence.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše spokojenost s kvalitou nalakování dílů :-) a děkujeme Vám za pěkné ohodnocení. Co se týče doplňování položek do e-shopu, vkládáme denně každý díl ručně, bohužel je jich příliš mnoho a neustále přibývají. Pokud nenajdete co hledáte, napiště nám a my Vám rádi produkt vyhledáme a vystavíme na e-shop:-) Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Přejeme krásný den. Team Autodíly RUBY
Zboží bylo doručeno včas a v pořádku
- Velká ochota!!!
- Zásilka č.poštou nespolehlivá!
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělené hodnocení a velmi si Vážíme Vaší spokojeností s nákupem. Mrzí nás, že nastaly komplikace při přepravě:-( i tak ale budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním krásného dne, Team Autodíly RUBY
Dobry den když prijde?? Cekam
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Velmi nás mrzí Vámi udělené negativní hodnocení týkající se lhůty dodání. Vaše objednávka byla vytvořena dne 2.11. (sobota- o víkendu nepracujeme) a jednalo se o zakázkovou výrobu- nalakování blatníku do požadované barvy. Objednávku jsme do systému přijali v pondělí 4.11. a od tohoto dne se začala počítat výroba Vaší objednávky (5-8 prac.dní). Objednávka byla zaslána dne 14.11. což je osmý prac. den, z naší strany proběhlo vše v naprostém pořádku.
S přáním pěkného dne,
Team Autodíly RUBY -
- Rychlé doručení
- Dobrá cena
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení a přejeme mnoho šťastných km. S pozdravem, Team Autodíly RUBY
Je supr
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělené hodnocení :-) Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním pěkného dne. Team Autodíly RUBY