• Rychlé vyřízení

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Těší nás, že jste byl s rychlostí vyřízení Vaší objednávky spokojen a děkujeme Vám za hodnocení. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

• Dobra cena
    • Ucházející kvalita
    • Chce to doplnit zboží do kategorii
    • U svetla které bylo objednáno je trosku jine těsnění nez u originálu a tudiz mezi karoserii a světlem je o neco vetsi mezera nez u original zadního svetla. Jedná se o svetlo na Octavia , r.v 2010. A také je trosilinku rozdílná barva plastu

Dobrý den.

Předem bychom Vám poděkovali za hodnocení spokojeností s Vaší objednávkou.

Dovolte nám reagovat na mínusy :-).
    Do kategorií dodáváme zboží denně , jen je toho zboží opravdu hodně. Na e-shopu máme přes 18 000 položek a jsme schopni sehnat kolem 600 000 :-) . Denně se snažíme zadávat zboží do každých kategorií, ale je to časově velmi náročné.
    Co se týče zadního světla, sám jsem měl mnoho možností světla měnit. Je nutné brát v úvahu, že se jedná o druhovýrobu (nikdy nebude kvalitní jako originál), každopádně jsme těchto zadních světel prodali na 1000 kusů a dosud nám nikdo světlo nevrátil. Z tohoto usuzujeme, že je vše v pořádku :-) Děkujeme a tešíme se na další nákup. S pozdravem Autodíly RUBY

• Perfektní komunikace, maximální snaha uspokojit klienta. Rychle a za rozumné peníze. Vřele doporučuji!

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za krásné hodnocení. Budeme se i nadále snažit aby byla spokojenost zákazníků na vysoké úrovni ! S pozdravem Team Autodíly RUBY

• rychlost, kvalita lakování, dobré zabalení zásilky

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za pěkné hodnocení. Těší nás, že jste byl s kvalitou laku i s balením spokojen. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

Rýchlé jednání, skvělá domluva, brzké dodání,

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Za Vaši recenzi moc děkujeme a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

Byl jsem naprosto spokojený s tímto obchodem, doporučuji tento obchod.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Těší nás Vaše spokojenost s nákupem u nás a děkujeme Vám za udělenou recenzi. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY

Spokojenost.Vše proběhlo bez problémů.

Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

Byl jsem spokojen.

Děkujeme Vám za hodnocení. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

Rychlost doručení, výborná cena za mnou objednaný díl

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Za Vaši recenzi moc děkujeme. Těšíme se na další případnou spolupráci. Team Autodíly RUBY

Zboží dorazilo včas a brzy od objednání.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Těší nás, že k Vám zboží dorazilo brzy a děkujeme Vám za 100% hodnocení. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

vše OK

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za kladné hodnocení. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY

• Rychlost
    • Cena

Děkujeme Vám za recenzi. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

• Ochota,rychlost.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Vaše 100% spokojenost nás velmi těší . Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Hezký den. Team Autodíly RUBY

• Díly opravdu SKLADEM
    • Rychlé dodání

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Za Vaše hodnocení moc děkujeme. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

• Ok

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Přejeme mnoho šťastných km. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

• rychlé a vstřícné jednání

Výborný

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Těší nás Vaše pozitivní reakce na náš e-shop a děkujeme Vám za udělené hodnocení. Budeme rádi, když se v budoucnu na nás opět obrátíte. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

• Bezproblémové,celková spokojenost

Dobré.

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Jsme velmi rádi za Vaši 100% spokojenost a budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY

Dá se říci co jinde nemají tak tady to mají (co se týká plechařiny)

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Za Vaše hodnocení moc děkujeme. Těšíme se na další případnou spolupráci. Team Autodíly RUBY

• Zboží přišlo v pořádku a rychle.

Děkujeme Vám za recenzi. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY

• Rychlost,ochota

Reakce obchodu Autodíly RUBY

Za Vaši recenzi moc děkujeme a budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY