Příkladná komunikace,ochota,dobrá cena,rychlost.Doručení následující den po objednání.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme velmi rádi, že jste byl s námi spokojen na 100% a děkujeme Vám za udělení recenze. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
- Možnost platby dobírkou
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaši reakci na náš e-shop :-) Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S pozdravem a přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
Vždy vše v pořádku přišlo neporušené a v nejkratší možné době.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost s kvalitou zabalení zboží i rychlostí vyřízení Vaší objednávky. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Podle jejich fotek a popisu jsem nasel ten spravny dil
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaše hodnocení Vám děkujeme a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
VŠE PROBĚHLO NA JEDNIČKU. MÁM OBCHOD KDE BUDU VELMI RÁD NAKUPOVAT.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás, že jste byl s námi spokojen a děkujeme Vám za udělení recenze. Na kvalitě balení si necháváme záležet a jsme rádi, že k Vám zboží dorazilo v naprostém pořádku. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Kvalita
- Rychlá komunikace
- asi žádná
Vše proběhlo bez problému a v rekordním čase.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme velmi rádi za Vaši spokojenost a děkujeme Vám za udělenou recenzi. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Výborná komunikace a slušnost k zákazníkovi
- Vysoká kvalita a nízká cena produktu
Veliká spokojenost s prodejcem. Lakovaný nárazník jsem byl vyzvednout na výdejně a ještě jsem vyfasoval zbytek barvy v kelímku. Díl sedí skoro na milimetr přesně a odstín barvy je 100% odpovídající originálu. Kvalita laku perfektní. Plast je trochu měkkší ne originál, jenžě s tím se musí počítat.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za krásné hodnocení. Jsme rádi za Vaši 100% spokojenost a budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
- Komunikace
- Velký sortiment
- Nízké ceny
- Rychlá doprava
Kupoval jsem dvě věci na Octavii I, plynovou vzpěra pátých dveří a stahovačka (stahovací mechanismus) zadního okna pravá.
Plynové vzpěry kufru jsou úplně super, za pár korun jsou kvalitou pomalu jak originál díl. Výměna bez problémů. Fungují super.
Stahovací mechanismus vzhledově hezký, lakovaný, na první pohled vypadá super. Cena dílu je super. Ale při namontování z nějakého důvodu mechanismus dře sám o sebe. Myslel jsem si že byl špatně namontován, tak jsem ho demontoval a namontoval zpět. Beze změny. Tento postup jsem provedl asi třikrát. Bohužel, mechanismus stále dře. Nakonec jsem koupil celý nový originál mechanismus a ten od vás vůbec nepoužil. Ale je dost možné, že se jednalo o vadný díl.Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělení recenze. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem u nás. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
Ok
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Ok
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne, Team Autodíly RUBY
Blatníky krásně sedly nic se nemuselo upravovat.Barva taky super.Doporučuji!
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Velmi děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s kvalitou nalakování spokojen. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
- Rychlost dodání
- Nalakovany díl
- Sedí perfektně
Rychle dodáno, vyšší kvalita s povrchovou úpravou krásně sedi na auto, Barevný odstín sedí také super. Pro rychlou opravu mohu doporučit.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za krásnou recenzi. Našemu lakýrníkovi rádi vyřídíme Vaši spokojenost s jeho odvedenou prací ;-) Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
- Velký výběr
- Pěkné ceny
- Dobrá komunikace
- Žádné jsem nezaznamenal
DOPORUČUJI
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení. Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Zoufale jsem sháněl nárazník na Civic EM2 a tady byl skladem a bleskurychle dodán. SPOKOJENOST
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás, že právě u nás jste našel díl, který jste potřeboval:-) Jsme rádi za Vaši spokojenost s rychlostí vyřízení Vaší objednávky a děkujeme Vám také za udělení recenze. Budeme se těšit na příští případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Spokojenost
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za kladné hodnocení. Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S pozdravem a přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Našel jsem u Vás autodíl kdo nikdo nemá. Díky ušetřil jsem
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám velice za Vaše hodnocení, jsme rádi, že právě u nás jste našel hledaný díl a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
Velmi rychlé doručení.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
Rychlá komunikace, díly kvalitativně odpovídají a jsou precizně zabaleny.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme rádi za Vaši 100% spokojenost :-) a děkujeme Vám za udělení recenze. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Byl jsem mile překvapen ,kvalitou dílu,barvy i spasovatelnosti. Vřele doporučuji.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Velmi si vážíme Vašeho hodnocení lakovaných dílů . Těší nás Vaše spokojenost s kvalitou lakování i kvalitou zpracování samotného dílu. Budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Přejeme hezký den. Team Autodíly RUBY
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaše hodnocení moc děkujeme a budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY