Vše ok.
vse ok
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
- Ochota poradit,rychlé vyřízení
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše spokojenost s námi a děkujeme Vám za Vaše hodnocení. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Rychlost, flexibilita, profesilita.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme rádi za Vaši spokojenost a děkujeme Vám za udělenou recenzi. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
vše rychle a bez problémů
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše pozitivní reakce na náš e-shop a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Hezký den. Team Autodíly RUBY
- Slušné ceny, dobrá komunikace , přijatelná rchlost a cena za doručení
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme velmi rádi za Vaši spokojenost s našimi službami a děkujeme Vám za udělené hodnocení.:-) Budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Přehlednost velký výběr, rychlost dodání.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení :-). Přejeme mnoho šťastných km. Hezký den, Team Autodíly RUBY
První nákup a bez problémů. Dodání zboží podle informace mailem. Víc zatím nemůžu sdělit.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaše hodnocení Vám děkujeme a budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- Rychlost dodání, zboží v pořádku
- mínus není
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení objednávky a jsme velmi rádi,že k Vám zboží dorazilo v pořádku :-). Zároveň Vám chceme poděkovat za udělenou recenzi a budeme rádi,když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Hezký den. Team Autodíly RUBY
- rychlé
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení :-). Přejeme mno šťastných km. Team Autodíly RUBY
- zboží kvalitně zabaleno
- objednávka vyřízena velice rychle
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za pěknou recenzi. Těší nás, že jste byl s námi stoprocentně spokojen a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Hezký den, Team Autodíly RUBY
- Dobry standard
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení :-). S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
Rychle, kvalitně, levně
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Za Vaše 100% hodnocení moc děkujeme a budeme se těšit na další případnou spolupráci. S přáním hezkého dne. Team Autodíly RUBY
Rychle potvrzena objednavka i dodani zbozi
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Těší nás Vaše pozitivní hodnocení a děkujeme za něj. Přejeme mnoho šťastných km. Team Autodíly RUBY
- dobrá komunikace
- díly přesně sedí na mé auto
- na zakázku nalakované díly jsou k nerozeznání od barvy mého auta
sháněl jsem kapotu a oba přední blatníky na svého starého Focuse MK2. Objednal jsem si díly ve vyšší kvalitě a nechal si je v Ruby rovnou nastříkat na barvu mého auta. Byl to celkem risk online, jiné řešení jsem ale neměl, každopádně výsledek předčil má očekávání. Díly sedí přesně, barva laku k nerozeznání od původní (toho jsem se obával nejvíce, místní karosář mne strašil, že tu metalízu je strašně těžké trefit atd), lak perfektní provedení, žádný kaz, zboží perfektně zabaleno k transportu. Naprostá spokojenost z mé strany. Díky a zdravím do Ruby
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení :-). Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Hezký den. Team Autodíly RUBY
diel bol durečený v poriadku bez škrabancov vo vyplnenom baliku. S obchodom skvela komunikácia. Nemám čo vytknúť.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Jsme velmi rádi, že jste byl s kvalitou našich služeb spokojen a budeme rádi,když se v budoucnu na nás opět obrátíte :-). Přejeme krásný den. Team Autodíly RUBY
- dost rychlé
Děkujeme Vám za pozitivní recenzi. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
- rychlost dodání
- komunikace
I přes nespokojenost s kvalitou výrobku se prodejce ozval a nabídl řešení.
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za Vaši recenzi. Těšíme se na Vaši příští objednávku . S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
rychlá reakce, doprava
Děkujeme za vaše hodnocení. S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY
rychlé vstřícné jednání
Reakce obchodu Autodíly RUBY
Děkujeme Vám za udělenou recenzi. Budeme rádi,když se na nás v budoucnu opět obrátíte.:-) S přáním krásného dne. Team Autodíly RUBY