Ok
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
Rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu SuperDiskont
Drahota kam se podíváš. Chemii za 2000 Kč rozhodíš do trávníků, efekt tak 20%.
Reakce obchodu SuperDiskont
Vážený pane Pravdo, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě.
Vaše objednávka byla v celkové výši 1505 Kč. Věříme, že jste si náš obchod vybral hlavně proto, že jsme ceny produktů pro Váš trávník měli na trhu nejvýhodnější a že nám i do budoucna zachováte přízeň.
Rychlé jednání
spokojen
Reakce obchodu SuperDiskont
Zatím jsme filtraci nevyzkoušeli.
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Věříme, že budete s filtrací spokojeni a že nám i do budoucna zachováte přízeň.
- - přijatelné ceny
- - rychlost dodání
- Rychlé doručení
Rychle doručeno
Reakce obchodu SuperDiskont
- mám ho blízko,poradí mi, můžu si vyzkoušet
prodavačky se vám věnují ,poradí ,nabídnou ještě i jiné věci
- Vše O.K