Rychlé dodání, skvělá komunikace

• velmi dobrý obchod

Dobrá komunikace , rychlost dodání .

Velmi rychle vyřízená objednávka

vše super

Vše OK

• Všechno ok

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
    Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

Všechno ok

• Rychle vyřízení objednávky

Reakce obchodu SuperDiskont

nadrz se zrusila z toho duvodu, ze bude umistena na pude a stavebnice by urcite protekala

Rychlé jednání ,a doručení

Reakce obchodu SuperDiskont

• objednávala jsem poprvé, paní prodavačka byla velice ochotná

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.

milé, po domluvě zboží teprve naskladní, ale nemám problém

Vše v pořádku spokojen

Skvělý