- Dobré ceny, široký výběr zboží
- Rychlé doručení objednávky
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
- Vše O.K.
Reakce obchodu SuperDiskont
Nakupuji nepravidelně , ale vždy jsem spokojen .
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Rychlé doručení. Perfektně zabalené.
Dobrý.
Reakce obchodu SuperDiskont
Vše v pořádku, doručeno velice rychle
- Perfektní komunikace - rychlé dodání - Doporučuji
Perfektní komunikace - rychlé dodání - Doporučuji
- Ryhlé dodání
velká spokojenost
- Rychlé a spolehlivé dodání
Reakce obchodu SuperDiskont
- volali na zmeškané volání zpět
- Vše v pořádku
- Žádná
Ok
- Super ceny
- Široký výběr
- Rychlost dodání
- Možnost osobního odběru
Reakce obchodu SuperDiskont
Nakupují zde už poněkolikáté a vždy rychlé a bezproblémové dodání.
- Kvalita zboží
- Rychlost dodání.