• Výběr a nižší ceny

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
    Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

Vše ok.

Reakce obchodu SuperDiskont

Pohodlný nákup, blesková doprava do druhého dne

• Rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu SuperDiskont

Velmi rychlé dodání, skvělé ceny a kvalita

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.

• možnost osobního vyzvednutí

Reakce obchodu SuperDiskont

• nabídka, komunikace, přístup k zákazníkovi

• Vše ok
    • O žádné nevím

je to 1. nákup

rychlost.

Reakce obchodu SuperDiskont

široký sortiment a rychle dodání zboží

Reakce obchodu SuperDiskont

Vše zatím proběhlo hladce.

Reakce obchodu SuperDiskont

• první nákup a vše OK !!

Reakce obchodu SuperDiskont

Jako vždy bezvadná služba zákazníkovi

Spolehlivý obchod

• Cena

Rychlost dodání

• pestrý výběr zboží
    • fajn ceny
    • kvalitní zboží
    • rychlost odeslání

Objednala jsem zde již několikrát a vždy maximální spokojenost.

Rychle vyřízená objednávka