• Ochota, profesionální přístup k zákazníkovi, rychlost

profesionální poradenství

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
    Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

výborné jednání, výborný výrobek, vše zcela v pořádku

• Rychlé dodání zboží

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.

• Doprava českou poštou

Reakce obchodu SuperDiskont

děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Mrzí nás, pokud doručení Vaší zásilky přes přepravní společnost neproběhlo korektně. Bohužel není možné z naší strany služby přepravní společnosti, jakkoliv ovlivnit či dokonce zlepšit. I přes vzniklou nepříjemnost budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.

Rychlost dodání

• Splňuje to co potřebuji
    • Nevím

Reakce obchodu SuperDiskont

Obchod má jen kvalitní zboží.

Rychlost, kvalita, cena

Reakce obchodu SuperDiskont

Rychlé dodání, kvalitní výrobek za dobrou cenu

• bezproblémový obchod
    • rychlé dodání
    • zákaznické centrum ochotně poradí

Reakce obchodu SuperDiskont

Pominu problém s dopravcem. Prodejce je velmi vstřícný a příjemný i v písemném řešení problému.

Reakce obchodu SuperDiskont

Obchod měl zboží které jinde nemají a za příznivou cenu.
    Obchod ihned upozornil sám na zdržení dodání.
    Dodání rychlé, pečlivě zabaleno.

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobré ceny, komunikace, rychlost dodání.

Reakce obchodu SuperDiskont

• Možnost prohlédnout si zboží předem a porovnat hlavně ceny s ostatními prodejci stejného zboží.
    • Neshledala jsem.

Reakce obchodu SuperDiskont

• Přehledná nabídka, zboží dodáno rychle

Reakce obchodu SuperDiskont

Obal zboží byl při přepravě českou poštou poškozen. Zboží z toho důvodu nepřevzato. Příště lépe nezasílat Českou poštou

Reakce obchodu SuperDiskont

Vážený pane Hanzale, děkujeme Vám za Vaši objednávku v našem internetovém obchodě.
    Velice nás mrzí, že jsme Vaši objednávku nedokázali vyřídit k Vaší spokojenosti. Bohužel k poškození zásilky došlo na straně přepravní společnosti. Z naší strany není bohužel možné služby přepravní společnosti, jakkoliv ovlivnit či dokonce zlepšit. Ještě jednou se Vám omlouváme a věříme, že případný další nákup bude již v pořádku.
    S pozdravem a přáním pěkného dne. Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

• Kvalita boží, rychlost dodání
    • 0

Jsem spokojena

Reakce obchodu SuperDiskont

• Výborné průběžné informace o objednávce

Jsem spokojená.

Reakce obchodu SuperDiskont

Rychlé dodání zuboží vyborná komunikace a rozumná cena.