- Ochota, profesionální přístup k zákazníkovi, rychlost
profesionální poradenství
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
výborné jednání, výborný výrobek, vše zcela v pořádku
- Rychlé dodání zboží
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
- Doprava českou poštou
Reakce obchodu SuperDiskont
děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Mrzí nás, pokud doručení Vaší zásilky přes přepravní společnost neproběhlo korektně. Bohužel není možné z naší strany služby přepravní společnosti, jakkoliv ovlivnit či dokonce zlepšit. I přes vzniklou nepříjemnost budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Rychlost dodání
- Splňuje to co potřebuji
- Nevím
Reakce obchodu SuperDiskont
Obchod má jen kvalitní zboží.
- Rychlost, kvalita, cena
Rychlost, kvalita, cena
Reakce obchodu SuperDiskont
Rychlé dodání, kvalitní výrobek za dobrou cenu
- bezproblémový obchod
- rychlé dodání
- zákaznické centrum ochotně poradí
Reakce obchodu SuperDiskont
Pominu problém s dopravcem. Prodejce je velmi vstřícný a příjemný i v písemném řešení problému.
Reakce obchodu SuperDiskont
Obchod měl zboží které jinde nemají a za příznivou cenu.
Obchod ihned upozornil sám na zdržení dodání.
Dodání rychlé, pečlivě zabaleno.Reakce obchodu SuperDiskont
Dobré ceny, komunikace, rychlost dodání.
Reakce obchodu SuperDiskont
- Možnost prohlédnout si zboží předem a porovnat hlavně ceny s ostatními prodejci stejného zboží.
- Neshledala jsem.
Reakce obchodu SuperDiskont
- Přehledná nabídka, zboží dodáno rychle
Reakce obchodu SuperDiskont
Obal zboží byl při přepravě českou poštou poškozen. Zboží z toho důvodu nepřevzato. Příště lépe nezasílat Českou poštou
Reakce obchodu SuperDiskont
Vážený pane Hanzale, děkujeme Vám za Vaši objednávku v našem internetovém obchodě.
Velice nás mrzí, že jsme Vaši objednávku nedokázali vyřídit k Vaší spokojenosti. Bohužel k poškození zásilky došlo na straně přepravní společnosti. Z naší strany není bohužel možné služby přepravní společnosti, jakkoliv ovlivnit či dokonce zlepšit. Ještě jednou se Vám omlouváme a věříme, že případný další nákup bude již v pořádku.
S pozdravem a přáním pěkného dne. Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
- Kvalita boží, rychlost dodání
- 0
Jsem spokojena
Reakce obchodu SuperDiskont
- Výborné průběžné informace o objednávce
Jsem spokojená.
Reakce obchodu SuperDiskont
Rychlé dodání zuboží vyborná komunikace a rozumná cena.