• Rychlost, kvalita

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
    Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

Jsem spokojena

• Občas částečně poskozene

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě.
    velice se omlouváme. V případě poškození zboží a uplatnění reklamace postupujte prosím podle pokynů na odkazu https://www.superdiskont.cz/reklamace-claim-60

rychlé doručení

Reakce obchodu SuperDiskont

zboží stále nedorazilo - nemůžu ohodnotit

Reakce obchodu SuperDiskont

Vážená paní Donátová, děkujeme Vám za Vaši objednávku v našem internetovém obchodě.
    Velice nás mrzí, že jsme Vaši objednávku nedokázali vyřídit k Vaší spokojenosti. Vámi objednaná Miriam Lavice zahradní 180 cm - dřevo 151/9 bohužel nebyla skladem na našem expedičním skladu ani na prodejně. U produktu na našich stránkách bylo uvedeno „skladem u dodavatele“. V takovém případě ihned informujeme dodavatele a dotazujeme se na dostupnost produktů. Omlouváme se Vám, za delší čekání v naskladnění zboží.

• Ceny a skladové zásoby

Reakce obchodu SuperDiskont

Objednání a dodávka zboží proběhlo v pořádku.

ok

• rychlost

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrá kvalita ua dobrou cenu, zboží které jsem nikde jinde neviděl. Úložný box je prostorný vejde do něj všechno co potřebují a proto jsem nadmíru spokojený.

Dobré

Reakce obchodu SuperDiskont

• Rychlé dodání objednaného zboží. Příznivá cena.

Není.

Reakce obchodu SuperDiskont

Kupovala jsem po prve ale byla jsem velmi spokojenáI za rychlost.

Reakce obchodu SuperDiskont

• Vše v pořádku, rychlé dodání zboží.

Reakce obchodu SuperDiskont

• Příznivý poměr kvality a ceny

• Naprostá spokojenost

Reakce obchodu SuperDiskont

Velmi rychle vyřízená objednávka i včasné dodání!

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.

Spokojenost

Reakce obchodu SuperDiskont

• vždy s každou dodávkou spokojen

• dobré ceny
    • komunikace obchodu

V objednaném domku chyběl jeden díl,reklamace byla vyřešena rychle a k mé spokojenosti.