- Rychlost, kvalita
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
Jsem spokojena
- Občas částečně poskozene
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě.
velice se omlouváme. V případě poškození zboží a uplatnění reklamace postupujte prosím podle pokynů na odkazu https://www.superdiskont.cz/reklamace-claim-60
rychlé doručení
Reakce obchodu SuperDiskont
zboží stále nedorazilo - nemůžu ohodnotit
Reakce obchodu SuperDiskont
Vážená paní Donátová, děkujeme Vám za Vaši objednávku v našem internetovém obchodě.
Velice nás mrzí, že jsme Vaši objednávku nedokázali vyřídit k Vaší spokojenosti. Vámi objednaná Miriam Lavice zahradní 180 cm - dřevo 151/9 bohužel nebyla skladem na našem expedičním skladu ani na prodejně. U produktu na našich stránkách bylo uvedeno „skladem u dodavatele“. V takovém případě ihned informujeme dodavatele a dotazujeme se na dostupnost produktů. Omlouváme se Vám, za delší čekání v naskladnění zboží.
- Ceny a skladové zásoby
Reakce obchodu SuperDiskont
Objednání a dodávka zboží proběhlo v pořádku.
ok
- rychlost
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrá kvalita ua dobrou cenu, zboží které jsem nikde jinde neviděl. Úložný box je prostorný vejde do něj všechno co potřebují a proto jsem nadmíru spokojený.
Dobré
Reakce obchodu SuperDiskont
- Rychlé dodání objednaného zboží. Příznivá cena.
Není.
Reakce obchodu SuperDiskont
Kupovala jsem po prve ale byla jsem velmi spokojenáI za rychlost.
Reakce obchodu SuperDiskont
- Vše v pořádku, rychlé dodání zboží.
Reakce obchodu SuperDiskont
- Příznivý poměr kvality a ceny
- Naprostá spokojenost
Reakce obchodu SuperDiskont
Velmi rychle vyřízená objednávka i včasné dodání!
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Spokojenost
Reakce obchodu SuperDiskont
- vždy s každou dodávkou spokojen
- dobré ceny
- komunikace obchodu
V objednaném domku chyběl jeden díl,reklamace byla vyřešena rychle a k mé spokojenosti.