- Možnost Balík na poštu
Všechno v pořádku
Reakce obchodu SuperDiskont
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
- nákup z domova, zboží kvalitní, rychlé dodání......spokojenost.
Reakce obchodu SuperDiskont
Rychlé dodání a vynikající komunikace obchodu.
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost a kladné hodnocení nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
- Opět vše ok
- Vyber
- Kvalita
Reakce obchodu SuperDiskont
Rychlé dodání zboží, které přišlo skvěle zabalené, dobrá komunikace, mohu jen doporučit.
Reakce obchodu SuperDiskont
- Zasílá akční nabídky,(e-mailem), nabízí kvalitní zboží.
Obchod řadím mezi spolehlivý a důvěryhodný.
- Jsem velice spokojena,
- Ochota, rychlost
- Na deštníku postrádám stahovací poutko, kterým bych po stažení deštník stáhla a lépe zajistila.
Reakce obchodu SuperDiskont
Vážená paní Rasková, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě.
Roja Standard Slunečník ø 400cm - šedý ROJAPLAST 607/94 bohužel není vybaven poutkem, kterým byste ho po stažení stáhla.
- Vyborne
- spolehlivost, komunikace, rychlost
Reakce obchodu SuperDiskont
vyrazne levnejsi nez jinde. kamenna prodejna v Praze. co maji na centralnim skladu poslou obratem.
- rychlé vyřízení objednávky
- dobré ceny
- široký sortiment
- perfektní komunikace
super
- Spokojenost
Reakce obchodu SuperDiskont
- je to přesně to co jsem potřebovala do zahrady
- o nevýhodě nevím
Dobrá cena
Reakce obchodu SuperDiskont
- Po objednání mi byl zaslán mail s předpokládaným termínem dodáním.
- Komunikace dobrá
Vše OK
Zboží bylo doručeno v poškozeném obalu , je vidět , že někdo po "balíku" chodil - foto otisků podrážek . Uvidíme po rozbalení .
Reakce obchodu SuperDiskont
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň. Z naší strany bohužel není možné služby přepravní společnosti jakkoliv ovlivnit či dokonce zlepšit.
- Komunikace ,delši dodání zboží bylo na jinem skladě.