• spokojenost

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
    Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

• rychlost, spolehlivost

Cena, kvalita, rychlost - vřele doporučuji

• rychle a kvalitně

obchod doporučuji vše ok

Vše OK

příznivé ceny

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrá nabídka, rychlé a spolehlivé jednání.
    Jsem velmi spokojena s vybraným zbožím i se službami obchodu.

Reakce obchodu SuperDiskont

Rychlé dodání bez problémů,všechno v pořádku,doporučuji.

• Cena

Spokojenost

• Super ceny

• Rychlé dodání

Reakce obchodu SuperDiskont

Byl jsem osobně pro přístřešek LAPTOP v Jaroměři kde je velice ochotná prodavačka.Poté jsem objednával poštou a přišlo to hned druhý den. Za mne bezva.

Reakce obchodu SuperDiskont

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost a kladné hodnocení nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.

Rychlé, vstřícné jednání, objednávka byla vyřízena obratem, zboží dorazilo bez problémů. Děkuji za skvělé služby. Lada

• Dobrá cena.

Nic

Reakce obchodu SuperDiskont

• Bez problémů objednáte na netu a obchod vám to bez problémů dopraví až před dveře.

• Skvělý obchod,výborná komunikace,rychlost,bohatý sortiment

• rychlost dodání

Přehledný web, dobrá komunikace

• široká nabídka
    • dobré ceny
    • velice rychlé vyřízení objednávky
    • příjemná komunikace

super - dlouhodobá zkušenost

Reakce obchodu SuperDiskont

• Velmi dobré-zboží přišlo v pořádku