Bohužel na skladě mají 60 minut na vyskladnění. Sklad na Zličíně je ochotný tak že to ani nebudu komentovat. 12:00 tam zavřou výdejní místo a tím to končí. Celí to na mě působí jako amatérská společnost. Chybí vedení který ví co zákazníci chtějí a potřebuji. Bohužel smutný ...
Zboží zatím nedorazilo
- Zboží mám doma
- Při útratě 2600 kč NEbyla doprava zdarma
- Měla jsem dobírku a nešlo platit KARTOU !! Trapné. V malé obci nejsou bankomaty, aby bylo možné vybrat peníze kdykoliv.
- Poznámku v objednávce ignorují...
- Na internetu píší, že lze platit různými způsoby
- Zbozi nebylo připraveno, po mém příchodu na prodejnu zaměstnanec moje předem zaplacené zbozi teprve vyhledával a vytahoval z prodejních regálů z toho 2kusy zaplaceneho zbozi se vůbec nenašly. Zatím stale čekám na SMS , že si toto nedodané zbozi můžu vyzvednout.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. rezervaci evidujeme jako připravenou k vyzvednutí. Vaše zkušenost s návštěvou prodejny nás mrzí, nicméně věříme, že další případný nákup dopadne mnohem lépe.
- Nedodržuje dodací dobu
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Ke zpoždění expedice Vaší objednávky došlo pravděpodobně z důvodu velké sezónní vytíženosti skladu, za což se velice omlouváme. Veškeré objednávky se snažíme vyřizovat v co nejkratším možném termínu. Vaše zkušenost nás mrzí, nicméně věříme, že další případný nákup dopadne mnohem lépe.
tým Smarty -
Plakát "kingdom come deliverance 2" byl doručen srolovaný.
Ale po rozbalení je zřetelné že byl 2x přeložen, vzhledem k nízké ceně a ceny poštovného vracet nemá smyls, plakát objednám jinde a tento půjde do páce do šatny :-)Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za hodnocení. Mrzí nás, že jste obdržel vadné zboží a doporučujeme reklamaci. Vaše zkušenost nás mrzí, nicméně věříme, že další případný nákup dopadne mnohem lépe.
- Nepravdivé údaje na eshopu
- Nekomunikace
Na eshopu uvedené zboží skladem, ve skutečnosti po 5ti dnech od zaplacení jsem se dotazovala na objednávku (sami vůbec vědět nedali), bylo mi odepsáno, že se čeká na naskladnění produktu. WTF? Že by sami dali info o tom, že lžou na eshopu nebo JAK DLOUHO se bude čekat na naskladnění? Ne. Takže určitě nedoporučuji!
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Zboží bylo nedostupné na našem skladu a dostupnost s předpokládaným termínem doručení bylo řádně uvedeno v detailu produktu a jeho skladové dostupnosti na našich stránkách. Můžete nás kontaktovat na email [email protected] a celou situaci prošetříme. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.
tým Smarty -
Objednal jsem ochranné sklo na Poco F5 Pro 5g. Přišlo mi sklo Glass Shield 5D Tactical. Dodané sklo je rozměrově výrazně menší než rozměry telefonu! Firma vůbec nekontroluje produkty, jestli jsou vůbec vhodné pro daný typ! Při dotazu na tento problém mi bylo napsáno, že mám produkt na vlastní náklady zaslat zpět. Další utracené finanční prostředky, ztráta času a čekání jak to dopadne? Ne, nebudu se tím dál zabývat a dál ztrácet čas, ale udělám firmě Smarty.cz odpovídající reklamu na všech dostupných platformách. Obchod u této firmy ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!!!
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše zkušenost, dle ověření byla záležitost řešena v emailové komunikaci s odkazem na reklamační oddělení a případné vrácení zboží. Pokud by se jednalo o pochybení na naší straně, vrací se Vám platba za dopravné na hlavní sklad, vrácení přes naše prodejny je zdarma. K chybě mohlo dojít, to nevylučujeme, ale nejprve je nutné záležitost vždy prověřit. Děkujeme za pochopení.
Tým Smarty -
nedá se zaplatit částka kartou na vybrané pobočce zásilkovny,jen v hotovosti.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Platba na výdejním místě Zásilkovny je možná pouze v hotovosti, tato informace je též uvedena v možnostech dopravy na webu: https://www.smarty.cz/Doprava v sekci 3000+ odběrových míst. Ostatní způsoby dopravy lze hradit kartou nebo převodem.
Tým Smarty -
Nakupoval jsem jako klient B2B. Pro B2B partnery nastavena sleva 2%, která však ve finále nemohla být započtena, jelikož by nemohla být použita záruka na výměnu skla. Dále nešla započíst sleva za výkup 2000,- Kč. Členství jako B2B partner nepoužitelné/nevýhodné.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Daná akce byla stanovena pro koncové zákazníky a výkup B2B se realizuje jiným způsobem. Jako zákazník B2B máte nastaven zvýhodněný ceník, avšak kombinovat akci v síti iWant s B2B ceníkem na Smarty a dodatečně využít slevu za výkup není možné. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.
Tým Smarty -
Když jsem kupovala figurku, nikde nebylo uvedeno, že se jedná o použité zboží. Krabička už byla otevřená a ochranný plast, ve kterém byla figurka zabalená, byl také roztrhaný.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Pokud zboží dorazilo v nevhodném stavu, neváhejte využít možnost vrácení zboží do 14-dnů přes kamennou prodejnu nebo zasláním zpět na zákaznické oddělení. Více informací jak postupovat včetně formulářů naleznete zde: https://www.smarty.cz/Reklamace Ve formulářích budete-li zboží zasílat na sklad, uveďte zde číslo účtu pro vrácení platby, přiložte kopii faktury a zboží odešlete, při výměně uvést zboží za které chcete výměnu uskutečnit. Při vystavení dobropisu Vám bude do 14 dnů vrácena platba. Věříme že se jednalo o ojedinělý problém za který se Vám omlouváme.
Tým Smarty -
- Více než měsíc dodací doba
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.
tým Smarty -
- Vyjdou vstříc s prodloužením rezervace.
- Nelze v profilu před uplynutím času vyzvednutí uhradit platbu kartou až při novém nákupu.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete pro-zákaznický přístup našeho personálu. Budeme se těšit na Vaší další objednávku nebo rezervaci.
- Funkční obchod
- Nepředvídatelná logistika
- Chybějící komunikace
- Nefunkční odkaz na sledování zásilky (GLS)
- U zásilky GLS nejde změnit datum doručení dříve, než se poprvé pokusí doručit
Asi jak kdy a jak co, ale za mě jen pro trpělivé.
Třikrát změna termínu dodání, bez informace.Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem v našem eshopu. Snažíme se, aby dostupnost byla pro naše zákazníky co nejdřívější. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým Smarty -
Zboží na pobočce neměli ačkoliv mě poslali SMS že je zboží k vyzvednuti. Jejich callcentrum nereaguje.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. V tomto případě bohužel došlo k pochybení v prodejně a vámi objednaného zboží došlo k záměně, za komplikace se vám velice omlouváme. Mrzí nás Vaše špatná zkušenost, věříme však, že příští případná návštěva prodejny či objednávka dopadne mnohem lépe.
- Katastrofa obchod
- Deklarující doručení samozřejmě nedodržené.
- Skladová dostupnost na stránkách je klamavá
- Komunikace naprosto nulová
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Jak jsme vás informovali emailem, Vaše platba se připsala později, než bylo možné pro odeslání ve vámi určeném čase. Pro doručení službou Liftago se doporučuje uskutečnit platbu alespoň hodinu před požadovaným časem dodání. Mrzí nás Vaše špatná zkušenost, věříme však, že příští případná návštěva prodejny či objednávka dopadne mnohem lépe.
Tým Smarty -
- Objednání s doručením druhý den, bez zprávy bez informace posunuté datum doručení o více než týden. Tragický
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Vámi objednané zboží je skladem u dodavatele, z tohoto důvodu je u zboží uvedeno, že se expeduje v následných dnech a nikoli ihned.
tým Smarty -
- Pro některé položky je to loterie, mají několik druhů, ale netušíte co dostanete
- na poznámku v obědnávce nereagují
- Podpora Vám napíše že nesedí na skladě a tak ani neví jakou variantu zvolili
- Na pobočce řekli že jsou jen sklad (online je to jako hlavní pobočka) a že selekci sboží negarantují
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Zboží které má více variant se dodává dle náhodného výběru. Požadavek na konkrétní variantu můžete specifikovat v poznámce objednávky, nicméně to nelze garantovat a zboží bude dodáno dle aktuální skladové možnosti. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.
- pekne vydajne
- rychlo pripravena objednavka
- web
- pristup k zakaznikovi
- obchodne praktiky
- nenakupujte s rezervaciou na predajni
Tak ako je mozne vidiet u mnozstva dalsich negativnych recenzi, aj ja som si objednal tovar s VYZDVIHNUTIM A PLATBOU NA PREDAJNI. Obchodne praktiky u tohto predajcu vam ale neumoznuju nasledne tovar vratit tak ako je bezne ale uzemnia vas s tym ze to nebola kupa cez internet ale iba rezervacia a tovar ste si kupili na predajni.
V dnesnej dobe to povazujem za obrovsku hrubku v zakaznickom pristupe a uz u Smarty nikdy nenakupim. Takto hlupo prichadzat o zakaznikov je az komicky smutne.
Rozhodne neodporucam REZERVACIU NA PREDAJNI. Dajte si na to prosim pozor! Takisto nasledna komunikacia nie je nijak ustretova a prijemna. Samozrejme obchod ma aj svoje plusy ale tento pristup ich za mna totalne nici.Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. V případě nákupu v prodejně odpadá zákonná lhůta na vrácení zboží ve 14 dnech od nákupu, nicméně umožňujeme vrácení či výměnu zboží za příslušný poplatek dle ceníku. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.
- Vše funguje jak má
Velmi spokojen se vším.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
Tým Smarty