• zboží přišlo včas a v pořádku
    • bohužel nabíječka USB má obrácenou zdířku a proto ji není možno nasadit na akumulátor (chápu, že toto není chyba Vaše, ale výrobce), takže tento výrobek je k ničemu

na stránkách u výrobku je napsáno dodání 2-3dny. objednal jsem 20.9. a dodáno bylo 8.10. Do té doby žádná komunikace obchodu.

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, plete si obchody u vaše objednávka byla doručena hned druhý den.

Objednávku potvrdili více se neozvali
    Už nikdy nebudu nic objednávat.

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, akumulátor je pro vás připraven, požadoval jste ale zároveň výměnu daného akumulátoru, takže čekáme, až nám model přivezete abychom mohli na vrtulníku akumulátor vyměnit. Vaše negativní hodnocení tedy považujeme za nesmyslné.

• Rozhodně nedoporučuji, prodávají šmejdy které nic nevydrží
    • Nechtějí řešit reklamaci
    • Udělají ze zákazníka blbce
    • Novou baterii jsme moc nevyzkoušeli neboť auto je víceméně nepojízdné

V tomto obchodě jsme měli vybrané auto, které jsme objednali. Jelikož se dlouho nic nedělo, tak se jim manžel sám ozval a dozvěděl se, že auto nebude, musí vybrat jiné. Narychlo se vybralo tedy jiné na základě našich požadavků a videí na internetových stránkách prodávajícího. Auto došlo a pod stromečkem byla obrovská radost. Nicméně do chvíle než se s autem šlo ven, začalo dělat problémy co se týče spárování s ovladačem a v terénu (rozhodně mírnějším než ve videích) se auto začalo doslova rozpadat! Ulomil se tlumič a uložení zadního kola začalo vypadávat a tyčka se málem ztratila. Manžel chtěl reklamovat a bylo mu řečeno, že auto je v dezolátním stavu a na reklamaci nemá nárok! Jakože cože? Auto za 2.000Kč a není nárok na reklamaci?
    Syn je smutný, že má dárek a prakticky ho nemůže používat. Opravdu nemáme peníze na to abychom po pár projetích kupovali neustále nová auta. Jedná se o tento typ auta Truggy 1/12, 2WD, 38km/h, 2,4Ghz , zajímalo by mě kolik modelů autíček bylo na video použito, protože naše vydrželo tyto skoky dva a bylo po něm!

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, záruka se vztahuje pouze na výrobní vady a jiné chyby výrobce. To, že s modelem narazíte, nebo špatně po skoku dopadnete není chybou výrobce. Dokonce tu i vidím dohodu na servisu za sníženou cenu. Reklamace probíhala před více jak 60ti dny, takže už tu více podrobností nevidím.

• Vzletný popis produktu, nedostupnost náhradních dílů

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, veškeré díly pro RC letadlo FX818 2,4 Ghz jsou dostupné. Nejsou však uvedeny na webu. Žádnou poptávku náhradních dílů u vás neevidujeme. Pro více informací se lze informovat telefonicky nebo emailem. Jaké údaje vám k letadlu chybí ?

• zboží bylo doručeno během 3 dnů
    • eshop má velký sortiment zboží a náhradních dílů
    • Zboží (dron) bylo doručeno nové ale vadné, několik vad se projevilo ihned po prvním použití
    • reklamace u tohoto obchodu nefungují, mám už dvě špatné zkušenosti
    • reklamaci řeší až 30.den stylem že napíší závada se neprojevila
    • po návratu z reklamace (kdy se závada údajně neprojevila) opět zjevné stejné závady zjistitelné za 5 minut použití
    • koupíte dítěti drahou věc k narozeninám v červnu, její použití prakticky jen v létě, a celé léto ji budete mít opakovaně v reklamaci a posílat znovu a znovu.

už nikdy více, dá se říci že už 9.000kč jsem vyhodil do koše

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, celých 30 dní jsme váš dron testovali aby se nám závada projevila. Dělali jsme několik letů. Uvedené chyby dron dělá jen při chybné kalibraci. Vaši reklamaci jsme vyřídili více než pečlivým způsobem.

• Zboží mají psané skladem a nemají ho!!!!

POZOR: Nedodrzuji zakon (po beznem 3 mesicnim pouzivani se ulamala zaveseni naprav; pri reklamacnim rizeni vyrobce nesplnil svou zakonnou povinnost prokazat vinu zakaznika, namisto toho stale dokola nabizel placenou opravu!). Uvadeji nepravdive informace (pri reklamaci tvrdili, ze model je urcen pro provoz pouze v mekcim terenu- na strankach ale uvadeji zcela jine informace!)

• Rychlé dodání
    • Před koupí jsem se informoval zda bude můj telefon kompatibilní s dronem a bylo mi řečeno že s tímhle telefonem nebude problém a samozřejmě je. Přenos obrazu max 10 m nebo se úplně sekne přesto že prodejce uvádí dosah obrazu 200m než levnější drony 20 až 60 m. Když jsme to začal řešit s obchodem bylo mi řečeno však to funguje nebo ať jsi koupím drona za 20 tisíc atd.
    • Dron nefunguje jak uvádí prodejce

Dodání supr řešení problémů už není tak kvalitní

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, u tohoto modelu lze přepnout frekvenci wifi pracuje na 2.4G nebo 5G. Doporučuji zkontrolovat nastavení v aplikaci. Pokud přepnete do režimu 5G dosah obrazu by měl být delší.
    S pozdravem Michal Sturc

Před distribucí zboží nikdo nekontroluje a zboží bylo doručeno nekompletní a bez českého návodu .

Reakce obchodu RCobchod

zboží se kontroluje ve výrobě. Český návod posíláme včetně faktury pokud vám nedorazil bude nejlépe pokud nás budete kontaktovat.
    S pozdravem Michal Sturc

Do zakoupeného dronu se nedají lehce vkládat baterie jsou větší a nejsou originální k tomu to dronu, zboží jsem vrátil teď čekám na penize

• Rychlost dodání.
    • Pěkný model dle estetiky
    • Nekompletní dodávka objednavky
    • Model a jeho součástí jsou na velikost hodně krehka

Vrtule se mi ulomili pocas normálního klesání. Chyběli šroubky. Kabina z plastu je typický nekvalitní Čína.

Objednaval som si u vas 3 krat po sebe to iste hrackarske auticko. Uvedenu skutocnost si mozte kludne skontrolovat. Cena auticka cca 20 eur aj s donaskou. Vsetky auticka mali vzdy nejaku zavadu. Jedno sa nenabijalo druhemu vapadla antena tretie neislo ani 5 min a prestalo fungovat. Uvedene veci sa mi nechceli riesit reklamaciou aj z dovodu pracovneho zaneprazdnenia. Vzdy som racej rychlo objednal mojmu 5 rocnemu vysnivane auticko nove veriac ze to nove bude uz fungovat. Ale 3 krat uz staci. Mozte sa hanbit.

• rychlé objednání i dodání produktu
    • nevýhodou je u dražších produktů o proti kamennému obchodu vlastní transport produktů k zákazníkovi

Již bych případný další nákup těchto a jim podobných produktů formou zaslání nerealizoval a nebýt této problematické doby, kdy kamenný obchod nefunguje. Proto při případném dalším nákupu produktů vyšší ceny budu realizovat jen nákupem v kamenném obchodě.

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, neeviduji tu od vás žádnou reklamaci ani stížnost. Vaše recenze je také dost nekonkrétní. Chyba se stát může a rádi ji napravíme. Z Vaší zprávy ale nemáme možnost jakoukoliv chybu napravit, neboť o ni nevíme.

žádná odezva na dotaz ohledně produktu - poté cca po 4h provozu začalo zlobit - posílám zpět. Dudek

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, omlouváme se za pozdní odpovědi. Díky koronakrizi, máme omezenější personální prostředky. Určitě Model můžete poslat k reklamaci a my ji vyřešíme.

Strašně mě mrzí že u spousty výrobků není popsáno detailněji rozměry.
    Např. : u ozubeneho kola nieje napsáno průměr hřídele motoru. Nebo u unašeče kardánove hřídele chybí informace o průměru "hrušky" a průměrů kardánove hřídele.

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, mrzí nás vaše negativní hodnocení. Dodáváme konkrétní díly pro konkrétní modely podle katalogu. Rozměry tisíce dílů nejsme schopni zajistit.

• Nakonec vše dorazilo.
    • O produkt je nutné žádat opakovaně a obchodník se "tváří", že ho svými dotazy poněkud obtěžujete. (Nečitelný český návod.)

špatná zkušenost při reklamacích předešlého zboží. Po dotazu vás od reklamace hned odradí, že jste si to určitě udělali sami atd. Vědět to dříve zboží u obchodu neobjednávám.

• zasílá poškozené zboží.

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, určitě není naším záměrem zasílat poškozené zboží. Pokud se balíček cestou poškodil, tak nás určitě kontaktujte a pošleme vám náhradní zásilku.

Zakoupený dron po dvou minutách letu přestal fungovat, Při následné reklamaci mi bylo zděleno že dron je havarovaný,ale při letu přestal fungovat jeden z motoru tak to asi nejde bez pádu. Opravu dronu jsem musel zaplatit.

Reakce obchodu RCobchod

Dobrý den, motorek u vašeho dronu odešel vlivem nárazu, žel v tomto případě je nutné opravu zaplatit.