Všechno docela v pohodě, ale autíčko ma skoro mrtvé akumulátory.
Reakce obchodu RCobchod
pokud máte problém s akumulátory můžete model poslat k reklamaci. Mrzí nás, že bez kontaktu nám ihned dáváte negativní recenzi.
S pozdravem Michal Sturc -
Bohužel po 12 dnech jsem obchod kontaktoval s dotazem ohledně mé objednávky, kde mi bylo zděleno, že zboží není kompatibilní a objednávku obchod zrušil.
Reakce obchodu RCobchod
žel specializované dotazy nejdou řešit obratem. Žel nám dodavatel odpověděl až po 11 dnech. Navíc produkt již nebyl dostupný.
Je třeba objednávat vždy díly které jsou určené přímo k daným produktům.
S pozdravem Michal Sturc -
Podle mého názoru nekvalitní a špatně navržené zboží. Zakoupené autíčko dohromady vydrželo cca 2-3 hodiny provozu (asi 10 minut na nabití), podle popisu má být vhodné na jízdu v terénu, odolné proti stříkající vodě a doprovodné video ukazuje náročnou jízdu. Reklamaci prasklých kabelů však nechtějí uznat, po telefonu s poukazem na použití v terénu a údajné mechanické poškození serva (nevím, co to je ani jak jej lze poškodit běžnou jízdou). Nedoporučuji obchod nikomu, kdo chce zboží se zárukou a nedoporučuji spoléhat na popis zboží ani doprovodná videa.
Reakce obchodu RCobchod
Váš model je mechanicky značně odřený orezlý po nárazech. Model byl ve velmi špatném stavu. Nelze také reklamace řešit bezplatnou opravou. Vzhledem ke katastrofálním stavu Vašeho modelu jsme Vám nabízeli slevu na případný nový model. Který jste rázně odmítl. Autíčko v ceně 1 890,-kč opravdu není nesmrtelné.
S pozdravem Michal Sturc -
- nedodán český návod na uvedeení do provozu
- bez českého návodu
dodávka nemá český návod
Reakce obchodu RCobchod
v balení je vždy český návod od tohoto dodavatele. Jestli jste návod nenašli. Stačí se ozvat na [email protected] návod dodáme. Žel někdy je komunikace s dodavatelem delší. Nelze vše vyřešit během pár hodin když sami fyzicky návod nemáme.
- Výrobek přišel nefunkční
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, to je nám líto. Sem tam se může stát, že zboží není funkční pokud je to ihned po rozbalení nabízíme výměnu kurýrem express a nebo se pak řeší reklamace. Je nám líto, že náš obchod ihned hodnotíte negativně. Reklamace nám dorazila v pátek odpoledne. Dnes v pondělí posíláme výrobek nový. Tedy reklamace byla vyřešena za 1 pracovní den. Jestli si za toto jednání zasloužíme negativní recenzi tak Vám tedy "děkujeme".
- mrtvý brouk
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, objednal jste produkt, kde je uvedeno, že není skladem. Negativní recenze nám přijde poměrně nespravedlivá.
Do dnešního den zboží nedorazilo.
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den o nedostupnosti položky jsme vás informovali. Objednal jste žel množství, které nebylo skladem. Zítra posíláme, ve středu bude u vás.
- hrozná komunikace při reklamaci , nakonec neuznaná
Reakce obchodu RCobchod
máme tu s vámi komunikaci 10 emailů. Kde Vás žádáme, ať pošlete model zpět na kontrolu zaslal jste pouze video kde není závada patrná. Všechny modely mají nějaké provozní vůle. Žádnou reklamaci jste nám fyzicky nezaslal. Požadoval jste zaslání kol. To však není možné jelikož je třeba řádně model prošetřit. Běžně nabízíme také zaslání kurýra na naše náklady. Nicméně tuto reklamaci nemůžeme řešit na dálku. Vaše recenze není pravdivá, stále máte možnost poslat model zpět ať model řádně otestujeme.
- Neni česky manual,slaba komunikace
- Auto se vybíjí za 5minut ...ani ne vybité
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, to je samozřejmě důvod k reklamaci a podle mého názoru ne důvod označit nás jako špatný obchod. Určitě nás kontaktujte problém s krátkou dobou jízdy vyřešíme.
- Dodání produktu celkem rychle.
- Nekomunikace ani po několikátém dotazu emailem ohledně produktu, respektivě reklamace - nefunkční nabíječka, baterie !!!
Reakce obchodu RCobchod
vidím tu email z 30.12. na který jsme vám reagovali, že vám zdarma pošleme nabíječku. Je nám velmi líto, že nás ihned hodnotíte negativně i přesto, že problém mezi svátky řešíme. Většina firem mají dovolené a jsou mimo provoz.
S pozdravem Michal Sturc -
- místo objednaného štíra mi přišel nějaký pavouk :-(
Reakce obchodu RCobchod
Omlouváme se chyba na expedici. Jen nás mrzí, že píšete negativní recenzi a nedáte nám vědět jinak . Žádný email od vás nevidím. Posíláme nového štíra. Chybně zaslaný model si můžete ponechat.
Komunikace s obchodem,celkem dobrá,jen již po druhé mi byl zaslán jiný produkt než jsem se dotazoval.
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, nepodařilo se mi vyhledat co se nepovedlo. Můžete nám napsat email na [email protected] u vaši objednávky žádný problém neeviduji.
- Pokud dojde k problemu nemají zájem řešit
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, zadal jste objednávku na dobírku a zároveň jste jí zaplatil převodem. Opravdu to není naše chyba. Problém s vámi řešíme, bude možná lepší nám napsat na [email protected]
Není pravda, že to s vámi neřešíme. -
Nevim kam se obrátit,zklamání vcera u stromečku letadlo nefunkcni
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, na váš email jsme ihned reagovali 27.12. (neděle) Dále vám měníme model expres. Tato recenze je trochu nespravedlivá nemyslíte ?
Standartní internetový obchod.Jen ta kontrola pokulhává,protože místo barvy žluté,poslali červenou,ačkoliv jsem několikrát barvu zdůrazňoval.
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, chybička se vloudila. Model vám můžeme vyměnit.
- vyber modelu
- Ze dvou modelu auta na dalkove ovladani byl plne funkcni pouze jeden. Bohuzel pozadavek na vymenu za funkcni kus nejde tak rychle, jako kdyz kupujete novy kus. :-/ Tedy ani nakup 21.11.2020 a nasledne doruceni reklamace obchodnikovi k 30.11.2020 jeste nezajisti ze budete mit 24.12.2020 funkcni model pro sve ratolesti :-( Cekal bych ze kdyz obchod posle zakaznikovi nefunkcni kus a zakaznik pozaduje vymenu za funkcni, dostane funkcni kus obratem. Ne ze se reklamace protahne az temer do zakonne lhuty.
nekomunikuje neodpovida na otazky
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, komunikujeme. Ale sprostě nadávat do telefonu můžete někomu jinému, proto jsme vám objednávku neodeslali.
- Rychlé jednání a dobře zabalené
- Nepravdivá informace o výrobku
Na dotaz, zda bagr na ovládání se pohybuje rychlostí vhodnou pro čtyřleté dítě, mi bylo odepsáno ,že ano.
Po dodání jsem jej vyzkoušela a málem jsem ho hned rozbila, protože vyrazil značnou rychlostí .
Nejsem s výrobkem spokojena.Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, určitě to nebyl náš úmysl, pokud jsme vás uvedli v omyl. Tak vám samozřejmě vrátíme peníze, případně vyměníme za něco jiného.
K modelu dvě baterie, jedna nefunkční, na emailovou reklamaci, žádná odezva. Zakoupen druhý model od stejného obchodu, oba problém.
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, z vaší adresy nám nepřišel jediný email. Stačilo napsat a obratem bychom vám poslali nové akumulátory. Určitě nás kontaktujte.