- Při prvním stahování se zlomil.
Možná bude hodnocení dobré ale přišlo po šesti dnech a zboží ještě nemám
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, objednal jste zboží deklarované jako skladem na externím skladě s dodáním až pět dní. Přesto jsme jej poslali za tři kalendářní dny. Tady to opravdu rychleji nešlo.
Auto MUDDY ENDLESS CRAWLER. Zboží dorazilo v pořádku. Zakoupila jsem synovi k vánocům auto, na které mě zaujala reklama obchodu. Bohužel toto byla klamavá reklama. Auto v ní jezdí rychle, zdolá každou překážku, atd. Ve skutečnosti auto velmi zklamalo nejen mě, ale i syna, leží ladem. Syn si s ním neužije nic, auto jede jen svižněji pouze na rovném asfaltu, nevyjede sebemenší kopeček. Chová se přesně obráceně než v reklamě.
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, pokud se auto nechová jako v reklamě tak vám jej rádi vyměníme i za jiné. Mrzí nás že si pletete hodnocení obchodu s hodnocením produktu. Rádi věc vyřešíme k vaší spokojenosti.
- Nekomunikuji
- ŽADNA
Doporučené zboží jako náhradní díl poslaly úplně něco jiného a dále nekomunikuji. Nedá se dovolat . Automat.
Už 14dni mě firma doručuje jeden dron pořád píší jak už to je odeslané jak už to bude mít přeprava a stále nic nejhorší obchod co jsem kdy poznal
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, objednal jste 25.12. tedy ve svátek navíc přes heureka košík což je také delší proces. Pracovních dní od té doby moc nebylo. Dva pracovní dny vůbec DPD nedoručovalo. Každopádně nás to neomlouvá, zásilku jste měl mít dávno doma. Dnes vám balíček podle mých informací mají doručovat. Pokud ne určitě nás kontaktujte emailem.
Komunikace nic za celou dobu a koupený produkt Max. Na vystavení protoze nevydrží nic.
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, žádný email jsem o d vás nedohledal. Pokud je produkt vadný určitě budeme situaci řešit, pokud má dobu jízdy krátkou, lze dokoupit aku s vyšší kapacitou.
Dobrý den,Bouzel řeším objednávku která byla doručena ale jen na půl.Dovolat se k vám je nemožné .Objednal jsem synovi na Vánoce auto a letadlo….auto dorazilo ale letadlo v balíku nebylo.U předání zboží jsem platil celou částku kartou a zaměstnanec ppl říkal že je to jen jeden balík.Ano,byl to jen jeden balík ale v balíku jen auto a letadlo nikde….a co teď????Byl to dárek na Vánoce a dárek nikde.Děkuji. Číslo objednávky 46195908437-08037
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, žel mezi svátky probíhají dovolené, proto se nelze dovolat lze ale psát emaily viz info na webu. Letadlo bude ve čtvrtek u vás. Omlouváme se za komplikace a chybu ve vánočním náporu.
Zboží dorazilo bez českého návodu,při prvním letu praskla ochrana vrtule.Detska sranda. Budu reklamovat.
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, k faktuře jsme vám poslali i návod do emailu. Ohledně vady nás určitě kontaktujte.
- Přijelo rozbité
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, zakoupil jste si outletový model s poškozenou krabicí, rozbitý ale být neměl. Věc rádi napravíme když nás budete kontaktovat. Psát hned negativní recenzi nám přijde trochu předčasné ale jak myslíte :-)
- Rychlé doručení
- Nekvalitní produkt
- Přeprodej z Ali
Bohužel hned po prvním vyzkoušení “odolného” letadla se při pádu asi z metrové výšky do trávy zlomila přední vrtule. Nakonec jsem stejné našla na AliExpress za třetinu ceny…
Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, nic z ali nepřeprodáváme, to snad ani nejde. Letadlo vydrží hodně pádů je ale třeba před nárazem stáhnout plyn. Aliexpress má dotovanou dopravu čínskou vládou + nemusí dodržovat zákony které musíme my dodržovat, tam bude vždy levněji.
Přední vrtuli doporučuji u vašeho modelu úplně odstranit a dát místo ní závaží. -
- Prodává nekvalitní výrobky z čínského plastu
Auto "RC auto Land Rover Adventure V2.0. PRO - zelené" má špatný popisek i obrázek. Místo vyobrazeného světle zeleného auta s úložným prostorem vzadu mi bylo doručeno auto Defender se světly na střeše, které má celo-plastovou karoserii. Jelikož jsem nechtěl synovi kazit radost, autíčko jsem neměnil a 2. den po rozbalení a popojíždění po pokoji se ulomil kousek plastu pohánějící zadní kola. Celé auto je VELMI KŘEHKÉ. Nechápu, jak toto může vyhrát nějaký test a jezdit v terénu po lese.
Syn mi tu teď brečí, že auto nejezdí a to si na něj dával takový pozor. Silně nedoporučuji, podobně jak zmiňují některé jiné recenze.
Budu žádat vrácení peněz.Reakce obchodu RCobchod
Dobrý den, určitě se nám prosím ozvěte byl vám doručen jiný výrobek, rádi jej na naše náklady vyměníme.
Autíčka za ty peníze neodpovídají kvalitou ztrácí se neustále signál a to jsem vedle auta a při státě signálu auto jede vesele dál
Reakce obchodu RCobchod
Pravděpodobně bude ve výrobku chybička, určitě nás kontaktujte a na naše náklady auto vyměníme či opravíme.
- Doručeno rychle a v pořádku
- Obchod deklaroval dopravu zdarma při nákupu nad určitou částku ale poté si ji stejně naúčtoval
Reakce obchodu RCobchod
Vybral jste si doručení na dobírku, to žel zdarma není. V košíku jste měl při volbě platby převodem dopravu zdarma.
Byl objednan traktor na ovladani ve velke cenove hodnote a v balíku,který prisel byl pouze valnik bez ostatního prislusenstvi.
Celkove me to zklamalo,mel to být hlavní dárek.
Jinak doruceni bylo velmi rychle.Reakce obchodu RCobchod
Žel se stala chyba v expedici, lépe je nás hned kontaktovat a obratem dáme vše do pořádku.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Fakturovali jinou vyšší cenu oproti inzerci v telefonu
Zde inzerovali "Značnou slevu" a to - byla uvedena škrtnutá původní cena
a pod ní byla zlevněná cena.
Je to neseriózní -
Polský výrobek, zatím nezkoušeno.
Prodejce píše že není součástí nabíječka tak jsem byl nucen koupit a při koupi dvou Danceru rovnou dvě. Nabíječka však byla součástí balení každého. Takže zbytečně vyhozené peníze kvůli špatnému popisu prodejce. -
- Je nepojízdnééééééééééééé
Reakce obchodu RCobchod
může se stát, že model nefunguje. Nicméně zde hodnotíte eshop jako takový. Máte na naše náklady podaný svoz pro vyzvednutí vadného modelu. Až model dorazí technik věc zkontroluje. Mrzí nás, že i přes veškerou snahu problém řešit nám dáváte negativní hodnocení. Navíc tu máte další extra požadavky. Opravdu tomu nerozumím proč je z Vaši strany tato reakce.
S pozdravem Michal Sturc -
Nedodáváte překlad návodu k setu letadla mustang P51.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.