Ochotný personál, poradil, zařídil.
- Spokojenost
Super produkt i dodání
- Zboží doručeno v pořádku a v dohodnutém termínu
- Vždy vše jak má být
Se službami i zbožím z Okay jsem spokojená.
- Rychla odpoved na email.
- Dlouha dodaci doba, nemoznost si nechat zbozi poslat na prodejnu a usetrit na dopravnem, mnoho reklam v TV, ale nemoznost vyzkouseni alespon vzorku v blizkosti vetsiho mesta. Jeden vzorek v Olomouci na republiku u je malo. Obtizne najit telefonni kontact.
Reakce obchodu OKAY.cz
nadrozměrný nábytek odesíláme ze skladu do 5 pracovních dní, doručení je následně v závislosti na objednaných službách dle přepravce. V případě nevyhovujícího zboží můžete uplatnit odstoupení nebo nadstandardní službu Garance spokojenosti.
- Doba dodání
- Služby
Zboží bylo odesláno v pondělí (sms zpráva), a ještě ani v pátek mi nebylo zboží na prodejnu doručeno. Nikdo mi není ani schopný říct, kde se má zásilka nachází a tudíž ani kdy dorazí (jestli teda dorazí), asi zásilku vezou na kole přes celou republiku.
Ani by mě tak nenaštvala čekací doba, kdyby Vás s ní seznámili a napsali rovnou, že je doba dodání třeba až 3týdny. Bohužel v tomto případě je u zboží napsáno, že pokud ho objednáte do 16 hodin, máte ho druhý den.Reakce obchodu OKAY.cz
mrzí nás vzniklá situace.
bohužel, i v naší společnosti občas dojde k prodlení dodání způsobené dopravou - v takovém případě je zk informován automatem a následně je zvolen další postup.
- Nic mne nenapadá
- Svévolné zrušení obejdnávky s následným výrazným zdražením zboží.
Reakce obchodu OKAY.cz
v případě neprovedení platby on-lina přes platební bránu dojde ke zrušení objednávky automaticky.
Martin z OKAY. -
Rychlé vyřízení a milé jednání
- Rychle dodání za super cenu.
- jednoduchost
- Xxxxxxx
To byl můj první nákup a jsem spokojená.
Vše v naprostém pořádku. Max spokojenost. Velmi rychlé dodání. Vřele doporučuji.
- akce 'sleva na DPH'
Vse super, dekuju!
Zboží mělo být doručeno do 3 pracovních dní, což se nestalo. Doručeno bylo až po urgenci za 6 pracovních dní.
Reakce obchodu OKAY.cz
v případě doplňkových služeb výnos nebo instalace je termín dodání delší, dle kapacit přepravce.
vse OK
- Rychle doruceni