Přihlásit se a přidat recenzi

• Vše o.k.

Špatna komunikace.

Reakce obchodu OKAY.cz

velmi nás mrzí, že náš propracovaný systém automatické komunikace Vám nevyhovoval. Snažíme se maximálně umožnit zákazníkům sledování objednávky, proto máme k dispozici i aplikaci pro sledování www.okay.cz/pages/stav-objednavky.
    Věříme, že se zbožím budete spokojen.
    Martin z OKAY.

Nebylo splněno objednat do 16 00 pak ihned placeno kartou a měl být dodán do dvou dní na výdejnu.Tam došlo zboží 5.9. a mě nebylo oznámeno .,že došlo i když jsem si to zaplatil.Po návštěvě jsem neměl 6.9. pin na výdej a nechtěli mě vydat zboží i když jsem měl potvrzení o zaplacení.Díky šikovnosti jednoho z pracovníku prodejny jsem zboží obdržel.

Reakce obchodu OKAY.cz

dodání se vztahuje v případě okamžité platby, u plateb s bankovním převodem odesíláme až po přijetí platby na náš účet.

• Cena
    • Dlouhá doba dodání
    • Obsluha v prodejně by měla raději dělat něco jiného.

Reakce obchodu OKAY.cz

mrzí nás vzniklá situace.
    Vážíme si každého podnětu od našich zákazníků, přijali jsme tedy opatření, aby se zamezilo vzniku podobné situace v budoucnu.
    Martin z OKAY.

Obsluha super, jen výběr býval a mohl by být v některých sentimentech větší

Psali, že zboží bude odesláno do 5 pracovních dnů a už je to 7 prac. dní a žádná zpráva o odeslání.

Reakce obchodu OKAY.cz

zboží skladem odesíláme do 5 pracovních dní od přijetí objednávky a kompletní platby doručení zboží je závislé na přepravci. Aktuální stav informuje automatickými zprávami a můžete jej sledovat on-line https://www.okay.cz/pages/stav-objednavky
    Martin z OKAY.

Vychazeli mi tam ochotne vstric i s reklamaci.

• dodržení termínu dodání
    • nemám

V obchodě OKAY jsem koupil přesně takovou hadici k pračce, jakou jsem velmi nutně potřeboval. Nikde jinde v celém městě jsem ji nesehnal.

• vstřícný personál

dobrá cena, rychlost dodání

Dobrá nabídka zboží za rozumné ceny, rychlá doprava, vše v pohodě.

• Objednávku jsem dělal na nějakém přechodném období prodejen a velkoobchodu o objednávce jsem nebyl informován ale velkoobchod tvrdí opak. V objednávce nebyl žádný tel. kontakt a sledování objednávky bylo stále ve stavu ze se doručuje. Obchod dává ruce pryč a velkoobchod tvrdí ze vše udělal správně.

Nedoporučuji doručení objednávky bylo opravdu kostrbaté

Reakce obchodu OKAY.cz

v případě objednání zboží na výdejnu je zákazník informován o průběhu expedice prostřednictvím SMS a e-mailu, je nutné zkontrolovat i složky SPAM, zprávy často chybně končí v těchto složkách (v závislosti na nastavení SPAM filtru pro SMS a e-maily).

Martin z OKAY.

• Rychlé dodání. Zboží odpovídá popisu.

Vše O.K. s OKAY

• Dobré ceny, rychlost dodání

• Rychlé jednání a odeslání zboží
    • Nepochopil jsem, proč obchod nepřiložil balíček baterií k objednané TV a poslal je zvlášť.

Zboží poškozeno

Reakce obchodu OKAY.cz

mrzí nás, že zboží je poškozené.
    Kontaktujte nás, prosím prostřednictvím reklamačního formuláře, záležitost vyřešíme.

S omluvou
    Martin z OKAY.

Byla by dobrá, kdyby objednání zboží nebylo podmíněné zaplacení ročního členského poplatku.

Zaplacené zboží nedodáno v řádném termínu, tel. kontakt na e-shop neexistuje, na mail vám nikdo neodpoví. Nic horšího jsem nezažil a to jsem ještě musel zaplatit členský roční poplatek. Kupovat přes e-shop nedoporučuji.

Reakce obchodu OKAY.cz

na webových stránkách máme uvedeny kontaktní formuláře pro veškerou komunikaci. Dodací termíny jsou počítány od připsání platby na náš účet v případě platby předem.

Martin z OKAY.

• komunikace s obchodem, doprava vše ok