Přihlásit se a přidat recenzi

vynikající služby a pozornost

Na prostějovské prodejně velmi milý a ochotný personál, vyšli mi ve všem vstříc. Mohu jen doporučit

• Velký výběr, příznivé ceny a bleskové dodání.

• Dodnes zboží nedorazilo na prodejnu, objednáno 13. 8., dnes je 22. 8. a nemám nic. Před 2 dny jsem volala na zvolenou prodejnu, pán mě ubezpečil, že ten den, či ten další (včera) zboží dorazí, uběhl další den a nic...

Reakce obchodu OKAY.cz

zboží ze sortimentu nábytku odesíláme ze skladu do 5 pracovních dní, doručení na prodejnu pak můžete očekávat do 5 pracovních dní následných. O naskladnění informujeme SMS a e-mailem a také ve sledování zásilky na webu.

Martin z OKAY.

• Proti obchodu nic nemám, prostě elektro
    • Doprava na pobočku zdarma
    • Slevový kupon
    • Pomohli nám naložit sušičku do auta
    • Email ohledně doručení na pobočku nepřišel a čekal jsem zbytečně 3 dny navíc, než přišlo upozornění, že se blíží termín
    • Chtěl jsem změnu objednávky, nebylo možné nic. Tady neslouží technika lidem, ale lidi technice. Radši pošlou nesmyslně druhou sušičku na prodejnu a první nechají odvézt, než by upravili objednávku.
    • Ohledně objednávky mi zavolal zaměstnanec břeclavské prodejny. Byl manipulativní, neochotný a nepříjemný. Dával mi za vinu že neumí upravit objednávku (jiné obchody s tím problém nemají) a tvrdil, že nemá čas. Až když jsem se začal bránit, tak se uklidnil.

Celkově průměrné elektro, občas mají akce a dá se něco vychytat levněji. Až na popsané patálie nakonec vše proběhlo dobře a doufám, že i případná reklamace by byla vyřízena jak má. Chtělo by to ale zapracovat na systému objednávek a školení zaměstnanců a bylo by vše ok.

Vše proběhlo v pořádku a velmi rychle. Spokojenost.

• Spolehlivost
    • O žádné nevím

• Velký výběr zboží, vstřícnost a ochota zaměstnanců
    • Žádná

Zboží bylo za nejnižší cenu v okolí.

• Cena
    • Dlouha doba dodani
    • Některé police u regálu mely odloupnuté rohy

• vše proběhlo v pořádku

• Vyber zboží a doručení až domů

• D

Dvakrát objednáno a jiný vyrobek

Reakce obchodu OKAY.cz

bohužel, i přes vysokou výstupní kontrolu může dojít ve výjimečných případech k záměně odeslaného zboží. V takovém případě Vám obratem zajistíme výměnu.

Omlouváme se za případné komplikace.

• rychlost
    • žádný telefonický kontakt

Vše OK

• Obratem zboží doma

• Rozhodně nedoporučuji návštěvu pobočky v Poděbradech- ,,pozitivně” naladěný personál vám dokáže naladit ,,skvělou” náladu na cely den

Reakce obchodu OKAY.cz

velmi mne mrzí, že jste se setkal s takovýmto přístupem.
    Vaši stížnost jsem předal k prošetření na manažera dané prodejny, aby se předešlo opakování podobné situace v budoucnu.
    Věřím, že pokud navštívíte naši prodejnu v budoucnu, budete se službami spokojen.

• Na pobočce v Poděbradech se setkáte s opravdu VELMI neochotným personálem

Reakce obchodu OKAY.cz

velmi mne mrzí, že jste se setkal s takovýmto přístupem.

Martin z OKAY.

• Je k dispozici, to co potřebuji.....

Získám to co si vyberu, nikde zdlouhavě nehledám.....

Bez upozornění rovnou výzva k uloženému zboží.