Zboží nebylo dodano v termínu

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 14. - 18. 12. s tím, že se může ještě změnit. Některý z titulů byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, u předmětného titulu však došlo k nečekanému prodlení ze strany dodavatele, expedice proběhla dne 20. 12.

• Zboží ještě nemám
    • Sice komunikují, ale to je vše!!
    • Co ještě chceš?

Snad se při mé další objednávce polepší. Doufám.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 15. - 21. 12. s tím, že se může ještě změnit. Některý z titulů byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, u předmětného titulu však došlo k nečekanému prodlení ze strany dodavatele, expedice proběhla dne 20. 12.

Specialista zákaznické podpory

nedodání objednaného zboží, žádné vysvětlení, žádná komunikace

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 6. - 12. 12. s tím, že se může ještě změnit. Některý z titulů byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, u předmětného titulu však došlo k nečekanému prodlení ze strany dodavatele, expedice proběhla dne 20. 12.

Specialista zákaznické podpory

Nemohu obchod hodnotit, když mi ještě knihy nedorazily

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 14. - 20. 12. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Expedice proběhla dne 18. 12.

Specialista zákaznické podpory

• Dodací lhůty úplně mimo.

Objednávka nedorazila tak dlouho, že jsem zapomněla, že vůbec nějakou čekám. To jsem si uvědomila až po tom, co mi přišel email, že dodací lhůta se ještě protáhne....

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 19. - 22. 12. s tím, že se může ještě změnit. Některý z titulů byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, u předmětného titulu však došlo k nečekanému prodlení ze strany dodavatele, o kterém jsme Vás ihned informovali s novým termínem předpokládaného naskladnění.

• Velmi pomalé doručení

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 14. - 20. 12. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Jakmile proběhne expedice, budeme Vás informovat.

• velký výběr
    • pomalá expedice

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 13. - 18. 12. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Expedice proběhla řádně v termínu dne 13. 12.

Specialista zákaznické podpory

Nemohu hodnotit, před týdnem koupeno a zaplaceno. Od té doby ticho.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 13. - 19. 12. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách.
    Expedice proběhla dne 14. 12.

Specialista zákaznické podpory

Při objednávání knihy 7.12.2023 jí měli skladem a cca za dva dny mně sdělili že knihy bude až v lednu.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 12. - 13. 12. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem, u předmětného titulu však došlo k nečekanému vyprodání, o kterém jsme Vás ihned informovali s novým termínem předpokládaného naskladnění.

Specialista zákaznické podpory

• Zboží ještě nedorazilo a už dostávám dotazník spokojenosti! To je výsměch.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 8. - 14. 12. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách.

Dotazník zasílá automaticky portál Heuréka po Vašem odsouhlasení v průběhu vytváření objednávky.

Specialista zákaznické podpory

Zboží nedorazilo a ani informace o balíčku.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši recenzi, které si velmi vážíme.
    Budeme se těšit na Váš příští nákup. Zachovejte nám svou přízeň.

Specialista zákaznické podpory

Knihy jsem objednala a zaplatila na základě dostupnosti, druhý den mě bylo sděleno, že jedna kniha je zrušena. Ale peníze obdržím na účet do 14 dní. Dnes je to 9 den a knihy jsem do dnešního dne neobdržela. Nějaké vyrozumění ze strany obchodu také nepřišlo. Tento obchod nedoporučuji a již nikdy, nakupovat nebudu.

děkujeme za Vaši recenzi.

Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Zboží bylo v době objednání skladem pouze v malém množství a došlo zde, k jeho nečekanému vyprodání. Částku obdržíte na svém účtu nejpozději do 14 dní.

Specialista zákaznické podpory

• Porad mi pisou ze uz to prislo ale neprislo

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 1. - 6. 12. s tím, že se může ještě změnit. Tituly byly v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Expedice proběhla dne 1. 12.

Specialista zákaznické podpory

Po více než týdnu stále nedoručeno

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 30. 11. - 5. 12. s tím, že se může ještě změnit. Tituly byly v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Expedice proběhla dne 4. 12.

Vůbec se neozvali.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 1. - 8. 12. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Jakmile titul obdržíme na skladě, budeme Vás neprodleně informovat o expedici.

Specialista zákaznické podpory

• Došlo úplně jiné zboží, klamavá reklama, zboží budu vracet.

Určitě nedoporučuji, přišla úplně jiná kniha. Teď se budu otravovat s vracením knihy......

děkujeme za Vaši recenzi.

Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. O to více nás mrzí, že neevidujeme reklamaci hlášenou v našem zákaznickém centru. Prosíme tedy o zpětnou vazbu, kolegové Vám rádi pomohou vyřešit vše k Vaší spokojenosti.

Specialista zákaznické podpory

dlouhá doba od objednání do doručení, výhodu proto žádnou nevidím

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 29. 11. - 1. 12. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Dodavatel bohužel, doručil zboží s menším prodlením, za které se omlouváme. Expedice proběhla dne 1. 12.

Dlouhá dodací doba

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 29. - 30. 11. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Expedice proběhla dne 27. 11.

Specialista zákaznické podpory

do tří dnů jsem zboží rozhodně neobdržel

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 24. - 28. 11. s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, tyto informace jsme uváděli v potvrzení objednávky a také na našich stránkách. Expedice proběhla dne 27. 11.

Specialista zákaznické podpory

Špatná komunikace obchodu se zákazníkem.

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 27. - 28. 11. s tím, že se může ještě změnit. Objednávka se začala vyřizovat ihned, po přijetí platby, která byla z Vaší strany uhrazena dne 24. 11. Expedice proběhla ihned po naskladnění, dne 28. 11.