• levnější než konkurence

spokojenost

• dobré ceny
    • nevím o žádných

Prostě jsem zkusila nakoupit,žádné doporučení jsem neměla.Spokojenost-maximální.Doporučuji.

• výběr, cena, rychlost dodání

doporučuji

• dobre ceny
    • nic

doporucuji

• Skvělé ceny.
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Оставете телефон или някаква връзка с вас
    • Продавате стока която не отговаря на описанието. Поръчах Htc A9 а получих Htc9s има разлика

По добре не пазарувайте от тези. НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ

• Cena

Prostředí portálu se nejeví úplně profi, ale cena a dovoz v pohodě. Spokojenost.

• Výhodné ceny
    • Chybí platba kartou

• Vědomě lživé a křivé jednání

Lživý prodejce. Telefon uveden jako nový a z distribuce EU. Po přijetí balíčku byl telefon již zjevně rozbalen, nabit a folie nalepeny. Po zapnutí telefonu, jsem začal řešit, že nový Z3Compact White nenabízí žádnou novější oficiální androidi aktualizaci (6.1) a že v místech, kde se svým starým druhým Z3Compact chýtám LTE mám u nového pouze H+. Po brouzdáním v ServiceInfo zjištěno, že evropská LTE pásma nejsou podporována vůbec. Vše mi potvrdila firma SONY, kde podle IMEI čísla bylo zjištěno, že telefon byl určen pro asijský trh, konkrétně pro Honk Kong(proto i ten problém s aktualizacemi). Telefon vrácen v 14ti dnech, bohužel již byl jisto jistě přeprodán dalšímu nešťastníkovi. Za takové klamavé jednání nákup zde rozhodně nedoporučuji.

• - kvalitna komunikacia
    • - dodrzanie dodacej lehoty
    • - nic som nenasla

S nakupom v tomto obchode som bola spokojna. Obchod by som odporucila ostatnym zakaznikom.

• I got a used phone, it has scratches and it was not sealed. I expected a new phone. I sent a mail for replacement but no reply received.

Do not buy from mobilsmart they sell used or repacked goods. The phone I have receieved has a scratch and dent. Clearly its not a new phone. I sent a mail to them but no reply.

Telefon měl být nový, v originálním balení, nepoužitý. Nebyl ani jedno z výše uvedeného, zřejmě mi prodali repas. Nedoporučuji!!!

Místo nového dorazil použitý a poškrábaný telefon. Peníze vráceny včetně poštovného.

• cena
    • zboží dorazilo již používané. nyní probíhá reklamace

zatím nevím, uvidíme zda dorazí nový telefon v pořádku

• levnější zboží
    • z vlastní zkušenosti NIC

Z počátku jsem měla obavy, když jsem si přečetla recenze, dokonce jsem si ověřovala dostupnost telefonicky a slečna mi zvedla telefon hned na poprvé a byla velmi milá a ochotná. Telefon mi byl odeslán hned ten den a druhý došel naprosto v pořádku a originálně zabalen.Mobil byl origiálně zabalen, nepoškozen, nový, nepoužitý jak se v některých recenzích psalo, měla jsem ho jako dárek.Za mě tedy spokojenost!

• cena

ok

• Příznivá cena,
    • rychlost vyřízení
    • Doprava společností DPD!!!!
    • Naprosto nevyhovující typ společnosti- mám s ní několik zkušeností a až na výjimky, vždy negativní. Pro zboží jsem si raději dojel do 25 km vzdáleného depa sám.

Doporučuji nákup s výjimkou využití přepravce DPD!!

• Zboží nebylo v originálním obale, viditelné použité , ti jsem si neobjednala !!

Nespokojena