• nemám žádné zápory, jen 100% spokojenost

• rychlá komunikace
    • přesnost popisu produktu
    • rychlé dodání

Doporučuji, zboží bylo dodáno do 4 prac. dnů, dostala jsem přesné informace o dopravci i termínu dodání. Zvolila jsem si platbu dobírkou, vše v pořádku a bez problémů. Zboží i příslušenství odpovídá popisu, cena byla lepší než v ostatních obchodech, jsem velice spokojená.

• Cena

Absolutne nejhorsi zkusenost s e-shopem v CR. Objednavka byla dodana spatne - misto Huawei dual sim White mi byl dodan Huawei single sim Black, a jeste k tomu v nejake pofiderni neoriginalni krabici s polovinou prislusenstvi. Psala jsem na reklamaci, neodpovedeli, volala jsem tam tedy v pondeli 28.8.. Bez jakekoliv sebemensi omluvy za pochybeni mi rekli, at to poslu zpet, ze mi mobil vymeni, nebo vrati penize. Tak jsem se ptala, jestli mi stihnout spravnou objednavku dodat nejpozdeji do patku 1.9., jelikoz se jedna o darek k narozeninam a tudiz to musim do te doby mit (vzhledem k tomu, ze doslo k jejich pochybeni, bych taky cekala, ze za tyden zvladnou vymenu provest). Slecna me ujistila, ze pokud odeslu ten den, tak bez problemu. Mobil jsem hned v pondeli odeslala, v utery 29.8. dle sledovani zasilky ho meli v rukou. A ticho po pesine. Na muj e-mail s prosbou o urychlene odeslani nikdo nereagoval. Zavolala jsem tedy v patek, kde to vazne. Slecna mi rekla, ze informace o me objednavce v danou chvili nema, ale ze to zjisti a behem toho dne zavola zpet, coz byla sprosta lez, od te doby se nikdo neozval. Zkousela jsem volat v pondeli 4.9., ale to uz mi nikdo nebral telefon(ackoliv jsem volala vickrat, a samozrejme vzdy behem i tak celkem kratke pracovni doby 10-16). Pak jsem odcestovala sluzebne do zahranici a behem te doby mi bez jakehokoliv upozorneni od obchodu prijde e-mail od PPL, ze mi budou dorucovat nejaky balicek 7.9.. Zbytek jsem popsala v hodnoceni dopravce...
    Nakonec jsem tedy nastesti dostala spravnou objednavku, ale jednani e-shopu me dokonale znechutilo. Ja rozumim, ze chyba se muze stat, to by mi nevadilo, ale ze se za celou dobu nikdo neni schopny se ani jednim slovem omluvit, nemluve o snaze vcas chybu napravit, a jeste k tomu zakaznikovi primo lze, to jsem opravdu nezazila.

Můj první nákup, vše proběhlo rychle bez jakéhokoliv problému. Doporučuji tento internetový obchod ostaním zákazníkům.

• nejlevnější na trhu
    • bezproblémová komunikace, jen chvíli trvalo se dovolat při změně objednávky (barva mobilu) - hold asi hodně zákazníků :-), ale i změnu vyřídili promptně a bez problémů

Měl jsem trochu obavu z objednání vzhledem k několika zřejmě falešně negativním hodnocením na heuréce a vzhledem k tomu, že toto byla moje první objednávka z tohoto e-shopu. Ale jenom doporučuji. Můj další mobil. rozhodně budu opět objednávat zde.

• výhodná cena zboží oproti konkurenci
    • doprava zboží zdarma
    • rychlé vyřízení objednávky
    • nejasné informace ohledně dopravy zboží

• Nabídka, cena
    • -

Obchod bez problémů, rychlé dodání

• Rychlé dodání, dobrá komunikace, přehledný web a široká nabídka

S nákupem jsem spokojená a mohu doporučit ostatním. :-)

• Byla jsem nadmiru spokojena,hlavne s bleskovou rychlosti dodani

Při objednávce ani při dopravě nebyl žádný problém. Zboží přišlo v pořádku.

Zboží nepřišlo a na email obchod nereagoval.

Reakce obchodu www.mobilsmart.cz

Vážený pane Valchář,

Vaše objednávka byla vytvořená na bankovní převod a do dnešního dne neevidujeme platbu na účtu. Platební pokyny Vám byly zaslány v potvrzovacím emailu k objednávce.

Děkujeme za pochopení.

Mobilsmart.cz

Profesionální přïstup, rychlost dodání, super

Zvolila jsem kvůli nejnižší ceně. Vše v pořádku, jen krabička (obal) mobilu byla na jednom místě ušpiněná, ale to je opravdu drobnost. S mobilem zatím spokojenost, vše vypadá zcela v pořádku.

• cenova vyhoda

• Supr

• Rychlost, výborná komunilace, nízké ceny.
    • Postrádám český návod obsluhy, vzhledem k mému věku mi chvíli trvalo, než jsem na vše přišla.

Celkově jsem spokojena, obchod doporučuji.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Rychlost
    • Cena
    • Spolehlivost
    • Nic

Stránky přehledné, jednoduché, po zakoupení zboží balík dorazil téměř okamžitě, určitě doporučuji, s nákupem jsem byl velmi spokojen.

• rychla nizke ceny

doporucuji

Z nákupom som maximálne spokojný,mám skvelý mobil za najlepšiu cenu!