- Rychlost a přehlednost
- 0000
Vše v naprostém pořádku a bez problému. Perfektní včetně dopravy.
- výborná komunikace
- výhodné ceny
- rychlá doprava
Všem vřele doporučuji
- žádné
- lhaní,lhaní,lhaní
- Dobrá cena, rychlá dodávka.
- Vcelku nic.
Nevím, jak by prodejce fungoval v případě reklamace, naštěstí jsem reklamovat nic nemusel, takže mohu doporučit.
- Velmi dobré ceny
- Rychlost dodání
- Bezproblémová komunikace s e-shopem
- Asi žádné
Objednal jsem si u tohoto e-shopu LG G5. Ten mi ale moc nevyhovoval, tento telefon není moc povedený (za to ale obchod nemůže) - jeho hlavní slabina je neodladěnost systému, a to i přesto, že už na něj vyšel Andorid 7.0 Nougat. S obchodem jsem se tedy domluvil na výměně za Huawei P9. Velice dobrá komunikace s e-shopem. Sice mají zřejmě hodně práce, protože se tam člověk dovolá až napotřetí, ale dovolá. Pokud se nedovolá, přes e-mail funguje komunikace perfektně.
Obchod mi vyšel vstříc a proběhla výměna. Za nic mi nebyly strženy peníze, tak jako tu někdo psal, že to obchod dělá. Rencenze na tento obchod jsem si přečetl až pár dnů po objednání, což ve mě vyvolalo obavy, zda neudělal chybu.
Nyní můžu potvrdit, že negativní recenze na tento e-shop jsou pravděpodobně jen vymyšlené.
Obchod můžu jen doporučit a ještě jednou děkuji za perfektní komunikaci, rychlost a že jste mi takto vyšli vstříc. -
- ???
- !!!
Telefon z Polska celý v Polštině, nešlo změnit nastavení, celý zpomalený, nešel ani vypnout. Podle prodavače v T-mobilu již použitý. Při telefonickém rozhovoru s operátorkou mi bylo suše sděleno, že se toto může stát, protože ho již mohl někdo přede mnou vrátit. Poukazuji, že jsem objednal nové zboží.
- Skvělá cena.
- Parádní klientský servis.
- Dobrá komunikace.
- Nepřehledný e-shop.
Skvělá cena.
Parádní klientský servis.
Dobrá komunikace. -
- nižší cena (distribuce EU)
- Rychlost dodání
Druhý telefon z tohoto obchodu. Oproti prvnímu telefonu, který jsem kupoval před více než 2 rokama, o 3 dny rychlejší dodání.
Jen tak dál -
- dobrá cena
- žádné
doporučuji
- Dobre ceny.
Postupem casu jsem zde nakoupil telefony pro celou rodinu. Objednavka vzdy dopadla k mne spokojenosti.
- Výhodou je nižší cena
- Slabší webové stránky.. Komunikace se zákazníkem
Objednával jsem iPhone SE 64 GB rose gold..platbou předem a byl mi doručen ve středu..První den semnou nikdo nekomunikoval až druhý den jsem se dovolal a byl mi produkt odeslán vše v pořádku originál obal zabaleno nový kus. Funkční.. Spokojenost.
- Obchod vůbec nekomunikuje (e-mail, volání, sms)
- Nepotvrzuje přijetí platby
- Stále ještě nedodal zboží
- Nemám žádnou odezvu od zaslání peněz
Vyhnout se obloukem a nikdy zde nenakoupit! Kdyby aspoň komunikovali, abych věděl, co se se zásilkou děje, tak ok, ale oni nedělají ani to. Kupte si zboží někde jinde..
- Cena výrobku.
- Nevím
- Rychlá dodací doba
- Pokud to někomu vadí jsou to poláci
- Prodávají vadné kusy a vracejí za ně zpět méně peněz než jste zaplatili
Rozhodně nedoporučuji nic kupovat, mobil dorazil s vadou a mobil jsem tedy vrátil s tím že chci vrátit peníze. Byl jsem osobně na reklamační adrese. Tam mi pán řekl že jsem mobil nevrátil původně zabalený (nezafoliovany, chybělo pár papírových výplní balení) a tudíž že mi vrátí o 1000,- méně. Argumentoval si to tím, že mobil už v tomhle stavu nemůže prodat jako novy. Pane, opravdu chcete prodávat vadny kus znova? Doufám, že vám krám zavřou. Mimochodem říkal že peníze mi pošlou na účet tentýž den, no jsou to 4 dny a zatím nic nepřišlo. NIKDY SI U NICH NIC NEOBJEDNAVEJTE, JSOU TO PODVODNÍCI.
- výhodná cena
často nenakupuji
byl to můj první nákup -
- přehlednost a nabídka
- promě žádné
nebál bych se nákupu doporučuji.
- levné ceny
- nepřehledné stránky a já jsem tomu obchodu ze začátku neveřil
je to levnejší, mobil dojde, dobrá volba
- Zatim nevím
Doporučuji
- Dobrá cena, spolehlivé dodání.
- Nejlepší ceny na našem trhu v době objednávky.
- SAMSUNG GALAXY S 7 EDGE
- Nevím.
Po přečtení negativních komentářů trochu obavy.
Zboží došlo po týdnu v pořádku a v originálním balení.
Zatím max. spokojenost a proto doporučuji všem.