Rychlost

kvalita ,domluva 100%

Reakce obchodu Megapixel.cz

velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

Příjemná obsluha, vše vysvětlí.

Reakce obchodu Megapixel.cz

Vše krásně proběhlo. Zboží odpovídalo fotce, koupil jsem použité, a taky vyřízení půjčky, proběhlo hladce.

Reakce obchodu Megapixel.cz

• Objednal jsem si zboží, které nebylo v době, kdy jsem objednával, dostupné. Odhadovalo se, že přijde do 3 týdnů. A všechno bylo perfektní a dorazilo přesně v den, kdy to odhadovali. Komunikace se zákaznickým servisem byla také příjemná, protože nikdy neopomněli odpovědět včas.

Reakce obchodu Megapixel.cz

• Obchod se silným zázemím, a rychlým dodáním.Mohu doporučit.

Dobrý výběr a solidní ceny. Pomoc při řešení problému.

• velký výběr zboží
    • dobré ceny
    • rychlé dodání

Jeden z nej obchodů pro fototechniku. Není to jen o tom prodat, ale hlavně o službách. A ty mají perfektní!

• Bohatý výběr sortimentu
    • Rychlé jednání
    • Bazarové zboží dobře nafoceno, pro posouzení stavu

• hezky hoří

• The Best

• Velmi rychlé dodání zboží, které nebylo skladem.

• siroky vyber a prezentace produktu

Vse perfektni doporucuji!

Reakce obchodu Megapixel.cz

Zboží jsem si vyzvedla osobně v obchodě.

• Nová prodejna, v centru
    • Příjemný personál

• profesionalita .rychlost

• Velmi ochotný personál

Skvělý ochod, plus je i možnost parkování před ním. Trochu zbytečně pomalý e-shop

• Rychlost, ochota

Rychlost , spolehlivost, kvalita.
    Děkuji!!!