nemám co dodat vše super

Reakce obchodu Megapixel.cz

velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

Vše na 1, doporučuji

• Neuvěřitelná rychlost
    • Rozumné ceny
    • Profesionální přístup

Máte v bazarovém oddělení, dost neochotné pracovníky.

Reakce obchodu Megapixel.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si toho! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

Profesionalita a vstřícnost.

Hezký den,
    z Vašeho kladného hodnocení máme MEGA radost. Vážíme si toho, že jste s naším servisem spokojení. Pokud budete mít jakékoliv otázky, neváhejte se na mě obrátit na [email protected]. Za Megapixel zdraví Hana Tkáčová ze zákaznického servisu

Profesionalni jednani, rychla doprava, ochotnost menit dopravu nebo objednavku tzv. "on the fly"

Hezký den,

• Vše předvedeno, vyzkoušeno, vysvětleno.

• kvalitní nabídka,recenze,cena

U Megapixelu nakupuji opakovaně a jsem vždy moc spokojená.

Reakce obchodu Megapixel.cz

• Obvykle velmi rychlé dodání zboží
    • Rozsáhlá síť alzaboxů
    • Občas se něco pokazí .. ale to se stává všude

Dle mého názoru nejlepší zásilkový obchod.

• vše o.k.

ok

• Dobrá komunikace.

• jako vždy - spolehlivý a rychlý

Paráda

hladke, prijemne

příjemný nákup

• nízké ceny
    • vždy vše OK

• Rychlé dodání, celková spokojenost

Profesionalita, kvalita, ochota. To jsou vlastnosti Megapixelu, kvůli kterým se vždy vracím právě sem.