- Ochota, profesionalita.
- Dopravce je nevýhoda.
Vstřícné jednání.
- celková spokojenost cel
-------------
Mě nikdy nezklamali. Vždy perfektní.
- Velmi rychlé vyřízení objednávky
- Příznivá cena
Naprostá spokojenost s vyřízením objednávky i produktem samotným
Rychlé dodání, dobrá komunikace
Solidni jednani
Reakce obchodu Megapixel.cz
velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis -
- rychlost, výběr
- Cena, rychlost dodání
- Vstřicnost a rychlost
Rychlé doručení zboží můžu jenom doporučit
Reakce obchodu Megapixel.cz
Ochotný a zkušený personál na pobočce.
- Rychlé doručení
- Super prozákaznický přístup, se vším poradí a doporučí co je třeba
- Zboží skvěle zabaleno
- Bezkonkurenční ceny u některých produktů
Jeden z nejlepších foto/video obchodů v ČR.
Reakce obchodu Megapixel.cz
- Obchod mne informoval o posunutí termínu dodání, což mi nevyhovovalo.
- Obchod jednal přímo a nedržel mne neunformovaného
Všechno proběhlo v pořádku. Děkuji
- Velký sortiment zboží
- Rychlá dodávka
- Pro mě dobrý výběr dopravců
Megapixel se jeví jako profesonální obchod s velkým zázemím, ale zatím jsem nic nereklamoval, takže znám jen tu vlídnou tvář.
- profesionalita+ochota
JSEM SPOKOJEN.
Reakce obchodu Megapixel.cz
Dle mého názoru dobrý obchod, personál vstřícný a snaží se i poradit. Jsem spokojen.