• Rychla reakce.
    • Dobra komunikace.

První zkušenost.
    Vše proběhlo absolutně v pořádku ...

Reakce obchodu Megapixel.cz

velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

Perfektní obsluha

Reakce obchodu Megapixel.cz

• Vše z mé strany bez problému. Naprostá spokojenost s objednání tohoto kurzu.

• Zboží odpovídá popisu
    • Přijatelná cena

Jsem spokojena. Zboží přišlo velmi rychle od objednání a odpovídá uvedeným parametrům v inzerátu.

• Všechno OK

• Neuvěřitelná rychlost
    • Rozumné ceny

Objednané zboží dorazilo včas, tedy super rychle v tom vánočním shonu a v perfektním stavu, jsem opravdu velmi spokojený. Děkuji Vám Megapixelové, jste skvělí, jen tak dál.

Hezký den,
    z Vašeho kladného hodnocení máme MEGA radost. Vážíme si toho, že jste s naším servisem spokojení. Pokud budete mít jakékoliv otázky, neváhejte se na mě obrátit na [email protected]. Za Megapixel zdraví Hana Tkáčová ze zákaznického servisu

• sortiment
    • dobrá cena
    • dárek navíc
    • rychlost

finguje jak má

Hezký den,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu v podobě 5 hvězdiček. Vážíme si toho, že jste MEGA a těšíme se na další objednávky či setkání na prodejně. Jakékoliv případné dotazy neváhejte zaslat na e-mail [email protected] . Za MEGAPIXEL zdraví Hana Tkáčová, zákaznický servis

• Výběr, přehlednost i komunikace s obsluhou prodejny. Kladné hodnocení patří i pracovníkům bazaru.

• Velmi fundované rady.

• Zboží přišlo vpořádku a včas.
    • Pokud si necháte vyčistit senzor ve fotoaparátu a nejste z Brna, tak máte smůlu. Vyčistí vám to do 24 hodin nebo za velký příplatek a od rána až do doby těsně před zavřením. A doma jsem zjistil, že na senzoru zůstaly nečistoty stejně. Zkušenost není z letoška! Ale mrzí dodnes.

Bylo by fajn, kdyby čistení senzoru mohlo být třeba do dvou hidin a bez příplatků. I tak je to pěkně drahé. Důvod, že se musí sejít více fotoaparátů neobstojí. Přeci nepoužíváte sadu na čištění na všechny fotoaparáty. To potom ten poslední musí vypadat. A zákazníky taky neobsluhujete až se jich sejde víc. Chtěli jste znát názor.

Reakce obchodu Megapixel.cz

velice děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si toho! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

• Rychlost připravení objednávky
    • Komunikace
    • Ochotná obsluha

• Velmi milí přístup při řešení jakých koli situací.

• Výborná komunikace
    • Možnost zapůjčení , využili jsme ji u tabletu wacom, dcera si vše vyzkoušela a pak jsme ho koupili bez rizika nekompatibility a zbytečných emocí z nenaplněných očekávání.
    • Už vím kde si nechám vyčistit čip ve foťáku.

Velká spokojenost s prodejnou i prodejci Megapixelu - při vyzvedávání objednaného objektivu mi na prodejně bylo rovnou doporučeno také příslušenství v podobě filtrů.

Rychlost dodani, popis zboží

Reakce obchodu Megapixel.cz

rychle a bez problemu, ostatně jako vždy

• všichni prodavači se snaží pomoci a mají výborné znalosti

je potřeba kontrolovat cenu i konkurence, v sony obchodě Elvia pro byla v den nákupu u jednoho výrobku cena o 15% levnější, což je poměrně hodně

Hezký den,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu v podobě 4 hvězdiček. Vážíme si toho, že jste MEGA a těšíme se na další objednávky či setkání na prodejně. Jakékoliv případné dotazy neváhejte zaslat na e-mail [email protected] . Za MEGAPIXEL zdraví Hana Tkáčová, zákaznický servis

• Vysoká profesionální vybavenost, všichni zaměstnanci mají perfektní znalosti, jsou ochotni a prijemni.