rychle a bez problemu, ostatně jako vždy
- všichni prodavači se snaží pomoci a mají výborné znalosti
je potřeba kontrolovat cenu i konkurence, v sony obchodě Elvia pro byla v den nákupu u jednoho výrobku cena o 15% levnější, což je poměrně hodně
Hezký den,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu v podobě 4 hvězdiček. Vážíme si toho, že jste MEGA a těšíme se na další objednávky či setkání na prodejně. Jakékoliv případné dotazy neváhejte zaslat na e-mail [email protected] . Za MEGAPIXEL zdraví Hana Tkáčová, zákaznický servis -
- Vysoká profesionální vybavenost, všichni zaměstnanci mají perfektní znalosti, jsou ochotni a prijemni.
Spolehlivost, rychlost
Hezký den,
z Vašeho kladného hodnocení máme MEGA radost. Vážíme si toho, že jste s naším servisem spokojení. Pokud budete mít jakékoliv otázky, neváhejte se na mě obrátit na [email protected]. Za Megapixel zdraví Hana Tkáčová ze zákaznického servisu -
už jsem o ostravském megapixelu nakupovala několikrát a vždy jsem byla spokojená, proto jsem tento velký nákup řešila také u vás a osobně
- vstřícné jednání
- Ochota poradit. Vysvětlit funkci. Poradit s prislusenstvim
Výkup s bonusem za výkup
Reakce obchodu Megapixel.cz
velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis -
- Rychlé a vstřicné jednani
- Ochotný personál
- Když nastala nesrovnalost, vyšli vstříc a nabídli řešení
- Opravdu profesionalni obchod, včetně zákaznického přístupu
Rychle a kvalitní...
Reakce obchodu Megapixel.cz
- Všetko na jednom mieste.
- To bylo naprosto perfektni
- Udelali skoušku kamery primo v obhode
Super poměr cena výkon
Hezký den,
- Obchod je v dosahu, s obsluhou spokojenost
Po objednání a zaplacení bylo zboží dodáno rychle a v pořádku do boxu.
Reakce obchodu Megapixel.cz
Prodavač mi věnoval mnoho času a fotografování opravdu rozumí.
Reakce obchodu Megapixel.cz
- jako vždy skvělý personál, objektiv jsem vybral na základě jejich doporučení
Reakce obchodu Megapixel.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si toho. Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis -
+ serióznost obchodu (objednávka bez zaplacené zálohy)
- Rychlé vyřízení