• Osobní přístup, odborná rada při nákupu příslušenství

• Velký výběr
    • Dobré ceny v akci

Čekal jsem dlouho na nacenění, protože váš prodejce zapomněl předat požadavek na obchodní oddělení. Když mi téměř po týdnu nacenění dorazilo tak jsem požádal o slevu 4000kč, protože zboží je dražší než například u prodejce Alza. Bylo mi zodpovězeno, že slevu rozhodně dostat nemůžu. Pár minut na to mi přišla nabídka OP6-10391/2024, která je zhruba o 800kč levnější. Shrnuto: Takové jednání považuji za neprofesionální.

Reakce obchodu Megapixel.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Velice se omlouváme za nedorozumění. Situaci s Vámi vyřešíme a podnikáme kroky, aby se již tato situace neopakovala. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na emailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

• nejnižší (akční) cena
    • rychlost dodání

• Profesionálové

super jednání i rychlá komunikaci při zjištění špatného nastavení...

Reakce obchodu Megapixel.cz

velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

• fundovaný a ochotný personál

Vše probíhá ke spokojeností zákazníka. Zakoupené zařízení bylo obchodníkem nainstalováno na fotopřístroj a vyzkoušeno.

• Perfect all the way

Professional, courteous, friendly

Reakce obchodu Megapixel.cz

• zavedené jméno, široký sortiment, přehlednost, recenze, zajímavé slevové akce, rychlé vyřízení objednávky a dodání

• Rychlost dodávky

• kvalitní výběr
    • přehledný e-shop
    • dobrá komunikace obchodu
    • nic

Kvalitní obchod kde rád nakupují a budu nakupovat.

• Rychle doruceni, profesionalni pristup

• Objasnění možností nákupu s uvedením kladných i záporných vlastností výrobku, přívětivé, profesionální jednání obsluhy
    • Na hlavní ulici není informace o obchodu, dlouho jsem ho hledal

Výrobek zatím slouží podle očekávání, je to solidní obchod s velkým sortimentem, profesionální obsluha

• Velký výběr
    • Výborné další služby
    • Dobré ceny
    • Rychlé dodání
    • Dobrá komunikace

• Ochotny personal

Snadný nákup, rychlé doručení.

Neodbornost "specialistů"

Reakce obchodu Megapixel.cz

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Velice se omlouváme za komplikace . Prosíme, zda by jste nás mohl kontaktovat na emailu [email protected], pro bližší vysvětlení situace, aby jsme předešli dalším nedopatřením a situace se již neopakovala. Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

• Velmi rychlé jednání - zboží dorazilo den po objednání

• široký sortiment, ochotný personál
    • mám obchod trochu z ruky

MEGAPIXEL již tradičně ochotně poradí, velký výběr zboží.
    Zboží dojde na druhý den.

Hezký den,
    děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu v podobě 5 hvězdiček. Vážíme si toho, že jste MEGA a těšíme se na další objednávky či setkání na prodejně. Jakékoliv případné dotazy neváhejte zaslat na e-mail [email protected] . Za MEGAPIXEL zdraví Hana Tkáčová, zákaznický servis